Co je toto?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem THIEF_OF_DARKNES, 4/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ludia ako je mozne ze som tesne pred koncom aukcie navysil o 10k kreditov na citadelu a vyhral ju namiesto mna niekto iny za tu istu sumu aku som tam dal ja 580M10K kreditov? Napisalo mi tvoja ponuka bola zadana.

2. SASFIRE

SASFIRE User

Když to hážeš těsně před koncem a vrátilo ti to ty kredity ?

3. miki.no1

miki.no1 User

Kedze si to daval tesne pred koncom , je mozne ze system ti ponuku akceptoval a vypisalo ti ze ponuka bola zadana , ale dotycny ktory urobil ten isty tah ako ty mohol mat lepsie pripojenie a jeho ponuku zobrazilo . Pre istotu sa pozri ci ti to nahodou nehodilo az do nasl. aukcie.

Nabuduce ked vies kolko si ochotny dat ako ponuku na ten- ktory predmet tak to urob skorej , inak sa ti moze stat ze ani nevyhras a ani kreda sa ti nevratia lebo system tiez nespracuje vsetko okamzite.

4. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.