Co koupit za urko

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Patrick3953, 7/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj lidi mám lvl 15 a začal sem sbírat boxíky, sice zatim nemám dably, ale koupim, tak do týdne.
    No, zatim sem nasbíral 63 tisíc urka a skoro mam postavenou zetu, pouze z energií.(95 dílků)
    Problém je že nevím, co bych měl kupovat jako první, čím začínat, tak jestli byste mi napsali, jak to děláte vy.

Moje výbava je: 3 iris, 4flax, 2 HH, vega, golík(spectrum, solace), 10x B02, 13x G3N-7900
    13 LF-3
    jo a 5 SB ze kterých budu dělat profil na sbírání a na irisky si posílám ze skylabu, který průběžně zlepšuji

2. Korben

Korben User

Základom je vždy výbava. Potrebuješ palebnú silu hlavne na NPC. Čím skôr zostrelíš NPC , tým skôr zarobíš. Musíš uvážiť či si schopný dražiť výbavu, alebo je rýchlejšie, kupovať ju za uridium.

Loď máš golika, čo je v celku dobrá loď, ale len ak máš výbavu, inak si ľahká korisť pre lovcov. Tak že v prvom rade potrebuješ LFky a irisky. Palebnú silu potrebuješ aj v bráne, tak že osobne by som sa uberal týmto smerom. Profil pilota by si mal riešiť , až keď budeš mať komplet základnú výbavu pre svoju loď.

3. Filthy16

Filthy16 User

No , pokuď se hodláš vydat na stranu sbírání boxíku s 2x , určitě vyděláš dost (Jednou jsem si podal 70 k uri za den :D) Takže , jak říkal korben , určitě bych jel na dmg (ano , i když budeš trávit čas na boxíkách , brány půjdou pomalu a proto musíš dávat pořádný prdy :cool:) a ještě bych koupil petíka pokuď ho nemáš (nikde jsem se nedočetl jestli ho máš nebo ne ) a do něho určitě sběrač . V PP bych si udělal bublinku kolem lodi a pak to nějak neřešil (max s logdiskama z zetek) no a až po výbavě bych začal makat na hrubých . A ohledně brán , zeta zeta a zeta , je z toho slušný uri , celkem dost klíčů, logdisků a občas nějakej ten havoček :).

4. |Oromë|

|Oromë| User

5. díky, zkusim to

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Patrick3953 mas jeste nejake otazky k tematu, nebo ti stacily odpovedi?

7. staci, stejnak vic lidi asi nenapise

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji tedy za zodpovezeno a uzaviram.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.