Čo s uridium?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °~ĐaViĐ~°, 29/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Čaute, chcel by som si dať poradiť, ako správne ďalej investovať uridium. Po 5 mesiacoch sa znovu vraciam k DO a plánujem si kúpiť double boxíky. Zatiaľ nemám nič upgradnuté a neviem či to mám teda investovať do upgradovania, alebo do klúčov... Moja výbava: 26 bodov výskumu, 10 LF-4, ostatné LF-3, full pohony, štíty, 4 havoc, APIS, formácie: srdce a falter, PET, zberač lvl 3, 2x radar. protokol lvl 3, zameriavač lvl 3, 6x skladový protokol lvl 2, obchod. mechanizmus lvl 2, kamikadze lvl 3, mechanizmus zbierania surovín lvl 2, mechanizmus automat. zberu koristi lvl 3.
    Ďakujem vo pred za rady :)

2. |Oromë|

|Oromë| User

°~ĐaViĐ~° Ak by si chcel ist do upgradu, tak nateraz asi len upgradnut stihacky, tam mas bonus na stit a aj na dmg.

Asi by som pokracoval v zetach a kluce setril na zeus akciu + logdisky daval na dalsie body vyskumu.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

°~ĐaViĐ~° osobne bych se asi zameril nejdrive havoky, tj. delat zety, za klice sbirat bedny bud na akci na zeus nebo na lf4. Logdisky ti dohromady taky nejaky SB daji.
    Upgrady bych jeste nechal, maximalne na letouny, tam se upgrade vyplati a je znat. Zbytek upgradu bych delal az na konec, tj. po havok, Zeus a lf4.

4. Rozhodujem sa či prvé upgradnúť tie irisy + apis, alebo kúpim klúče a budem zbierať bedne cez zeus akciu. A keď budem mať na lvl 16 irisy + apis, dosť mi to zvýši dmg a štít?

Naposledy upraveno: 29/5/15
  5. To viem len som myslel to, že či to bude aj vidieť na mojom dmg, že sú upgradnuté na 16 lvl, že či to vôbec nejaké dmg aj pridá :D

6. °~ĐaViĐ~° tak si to spočítej...když budeš mít na letounech 15 LF4, tak budou na 6. úrovni/16. levelu ubírat místo 3300, 3498. Když tam budeš mít 15 štítů, tak místo 180k 202,5k...

7. Ďakujem vám všetkým za rady, môžete uzavrieť.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na zadost autora uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.