Čo sa deje

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem tosomalesulin, 31/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte neviem čo sa deje nejde gg stranka homepage atd. je to kôli updatum alebo sa buguje stránka ?

2. ani mne to nejde..

3. Podle mého to bude spojeno s aktualizacemi, na fórum jsem se taky musel dostat přes globální ameriku 5 :D

4. mne to islo normalne cez GE7 ale cele to je nejake divne

5. Aaadio

Aaadio User

tuším nějaký update, že by na nový rok už byly nové aukce atp. ? ale to asi ne protože aukce mi fungují

6. CROW

CROW User

:mad: nemam ani kapku paliva v petua to je mizerieeee neeee honeeem:mad:

7. Hector

Hector User

Šťstný a probugovaný rok :D
    Jo Icy zkončily já chcu vyměnit konfiny a tak sjem musel jít huntit a zase bez sepromu :D. Hezky to začíná

8. problem je asi globalni, nejdou ani prepinat hangary apod., hold budeme muset pockat na ranni restart a ted jit spat..:D

9. Hector

Hector User

Teď mam kofein v krvi mě chce BP zabít po tom kolik sjem jim dal. Mě měnit jdou

10. Aaadio

Aaadio User

teď už s tím nikdo nic dělat nebude.. všichni chlastají nebo už vytuhnuli :D

Hector a eliasfana333 tohle ocenili.
  11. Vzhledem k tomu, že se nikdo kompetentní nevyjadřuje, jdeme se vyspat, ať se udrží kultura psaní:D

eliasfana333 tohle ocenil(a).
  12. Aaadio

Aaadio User

Ano, souhlasím. Děcka jde se spat! :D

eliasfana333 tohle ocenil(a).
  13. Mohli by aspon rict co se deje. :cool:

14. Čekejte s určitou prodlevou než odpoví BP ..

15. .HumliK.

.HumliK. User

snad nepřijdu o EE :cool:

16. Kenny

Kenny User

žádný nemam, nevadí :D
    Já to vidím světle, ráno se probudím, a budu rád :))

17. baty77

baty77 User

Nový poznatek: Tak jsem to také zkoumal, a dospěl jsem k názoru, že to je Flash Playerem, protože věci co nejdou(hangár, galaxygates, nákupy atd) jsou flashplayerové. Možná je to jen klam, ale je to možná příčina, takže možná DO hlavní stránka přechází na nový engine Flash Playeru... Těžko říct, ale podle mého to tak je... Doufám ale, že se to do rána vyřeší, abychom my závisláci mohli zas pařit

PS: A doufám, že ta změna bude stát za to ;)

18. mají být nejaké novinky v aukci ;););)
    na zbytek si počkejte ;) víc neřeknu ;):) dobrou;)

19. Belgam

Belgam Guest

Nic rikajici nazev tematu a uzamknuto.

LOCK

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.