CO SE SAKRA STALO?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem HELL-THE-LEGEND, 26/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den...
    Po nekolika mesicich jsem se znovu dostal na DO, hraji na serveru IT1, ale to co na me cekalo to fakt jako ne e...

Skylab mi zmizel (mam jen kolektory prometia atd...) zadne rafinerie, pritom jsem to mel docela dost vybudovane (asi lvl 11)... Pamatuji si, ze jsem si do lode posilal promerko a urychloval zisky z TA abych mel na drazby irisek, ale ted nemam nic... i design mi zmizel, mel jsem bastion ted mam goliath...
    Dale si pamatuji ze jsem mel lvl 10 a ne 9!!! (mel jsem pristup na mapy 2-5)
    Jde to vratit zpet?
    ID: 164132596

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Dobre si precti Jak správně přispívat na forum a priste zvol nazev tematu ktery vypovida o obsahu, a ten capslock si do budoucna take odpust.

Jinak jsi na spravnem serveru?

3. Korben

Korben User

Nie na budúce, ale teraz. Ak chceš komunikovať na fóre , tak si podobnú komunikáciu ODPUSTI ! Môžeš skúsiť znova.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.