čokoládové kondomy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pajix, 11/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajix

pajix User

včera nějak před půl nocí jsem byl svědkem jak nějaký moderátor se chtěl seznámit,nebo koketoval.nevím a nějak jsem to neřešil..... přes chat s nějakou hráčkou....použil slova čokoládové kondomy.....fajn,jsme lidi když to nevadí hráči,tak proč by to vadilo mi....nevím jestli je to osoba ženského nebo mužského pohlaví...ale vadí mi,že když volám moderátora,jelikož situace byla neuvěřitelná dneska.....tak na podnět toho, že jsem zvolil slova typu .........nevím přesně,ale napsal jsem ve spojitosti z bředešlého dne....na čokoládové kondomy......okamžitý ban na 30 dnů.....tohle nedělá systém tohle dělá člověk a vyhrůžka typu,že můžu být bez účtu.....tak na to s prominutím......bíly tesák.víte co......tímto apeluji na hráče cz1....i vás moderátory....adminy!!!!!!!!Jestli jsem použil sprosté slovo a nejsem si toho vědom a že nejsem,ale chybička se mohla vloudit....tak mě v klidu zabanujte.....do prosince,budu rád...a budu mít klid.....pro mě za mě na trvalo celý účet.....budete mít ode mě klid....ale když zabanujete můj účet....vyřeší to něco????.....přijdou další....neobvińuji Vás adminy s nějakého komplotu,ale systém je bohužel nedokonalý.....dovolím si radu pro BP klidně banujte hráče co mají něco odehráno....budou hrát z nova a za peníze.....

2. Korben

Korben User

No jasné, kto si ešte príde kopnúť do moderátora a vytrhne z kontextu to, čo sa písalo na chate ? Tak že takto , pravdepodobne zakážeme moderátorom veškerú komunikáciu na herných chatoch, žiadne odpovedanie na otázky. budú tam čisto len na sledovanie pravidiel chatu a ak niekto bude niečo chcieť, tak je tu fórum a podpora.

Je až nechutné, čo všetko si dokážete v tých hlavách vyprodukovať, len aby ste mohli moderátorov očierniť.

Chceš riešiť svoj ban ? Tak si podaj žiadosť .

Viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCk.

EDIT: Ukážka tvojho rýpania.
    paratusDEMORIOR: poslouchej ty jeden veliký.....co po tobě ani pes neštěkneza pár týdnu proč mi to za tebe zebralo 350 učka???
    paratusDEMORIOR: hoši vy už nevíte kudy kam.... a pak se divíte
    paratusDEMORIOR: hej vy velicí,tak to mi už bp tu munici proplatí,jelikož to je do nebe volající.....i za newona
    paratusDEMORIOR: to je tady do kolečka dokola.....a že to stoji bustry ,které jsou k ničemu a munici to nikoho nezajímá...
    paratusDEMORIOR: kde jsou ti moderátoři co tady včera balili hráčky na čokoladové kondomy???
    paratusDEMORIOR: hmm??

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.