Cooldown schopností

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Λрø_ıѕ_Psycђø, 25/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, dnes som okolo 2 v noci pukal npc na 5-2 z aegis no pukol som aj ja a po oprave na porte keď som chcel použiť opravy tak mi trocha nesedel čas cooldownu platí to aj u citadel,sperhead a skill desingov.. CCLeaner som skúšal aj opätovné relogy/warpy lodí ale nepomohlo mi ani to. FP/Java mám aktuálne verzie.
    [​IMG] [​IMG]
    Server:GE7
    ID:163108595
    Ďakujem za odpoveď.

Naposledy upraveno: 25/10/15
  2. Podle mě je to naprosto ojedinělí a běžný případ : kdy dojde k posunu času o hodinu, tak systém je povinen cooldowny na hodinu prodloužit . po uplynutí času se pouužité skyly vrátili do původu , já osobně mel chycen jen kami a 2 z 4 skylů citadely

3. Aha ja som aj zabudol že sa čas posúval :D ale už funguje všetko ako má takže iné dotazy nemám vďaka za odpoveď.

4. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.