Cudzí hráč vie moje ID

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .A..R..E..S., 10/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte, prosím Vás o radu. Hrám na GE 2 a som aktuálne na 57 mieste. Ale čo sa mi dnes stalo z toho som ostal vyvalený.
    Odpálil som tohto hráča:
    10.03.2015 - 20:07[​IMG]Dostal si 25000 BS
    10.03.2015 - 20:07[​IMG]Dostal si 294 cti
    10.03.2015 - 20:07[​IMG]Odstrelil si vesmírneho pilota †●PÂTЯÎZÂTÎÔN●VH™●† (EIC).
    A v zapätí mi po anglicky napísal, že sa môžem rozlúčiť s mojim účtom a čo je najviac zarážajúce pridal aj moj ID kód. Nikdy v minulosti som účet nikomu nepožičal, ani nič podobné. Ako je možné, že vie moje ID. Môže mi spôsobiť nejakú újmu? Ďakujem za odpovede.

2. Belgam

Belgam Guest

Ne nemuze, ID slouzi pouze k identifikaci tveho uctu. Dokonce doporucujeme hracum,aby si sve ID napsali do podpisu na foru hry.

3. Irondrobe

Irondrobe User

rada zmen heslo a ID no nevim ale neni nijak duležite je to jen par čisel pro admini a moderato na forum aby jestli mas chybu mochli skontrolovat co a jak ale pokut bi ti napsal i BIg tak se ti dostal na uučet jinak nevim

4. Skate

Skate User

Zmena ID ?

5. Kubino

Kubino Guest

ID sa dá zistiť cez profil pilota, takže to že ho vie nie je nič extra. Nemôže ho ale nijak zneužiť, je to len číselné vyjadrenie účtu, t.j. ako keby čiarový kód. Nedá sa to ale niejak zneužiť na prihlásenie na účet a podobne, takže sa nemusíš obávať.

Ešte nejaké otázky?

6. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď a som rád, že mi nejaký (ani nemôžem napísať "aký") jedinec nemôže spôsobiť újmu. Prosím, ako je to možné, že vedel moje ID, to mi nejde do hlavy. Stretávam toho hráča už viac rokov (je to plukovník). Že sa mi vyhrážal, to chápem ako dôsledok prehratých súbojov (celkom to v krátkej chvíli dostal 3x), ale vedomosť o mojom ID ma zaráža a vzhľadom na moje vedomosti si to neviem vysvetliť.

7. Kubino

Kubino Guest

Veď som ti to napísal, cez profil pilota v zdrojovom kóde sa dá zistiť ID.

8. Korben

Korben User

ID je len číslo. Pre hráča je zbytočné a mnoho hráčov ho má v svojom podpise na fóre. Hráč ti cez ID, nemôže nijak ublížiť.

9. 123812

123812 User

Já jak jsem začínal hrát, tak mi všichni říkali, že ho nemám nikomu říkat, že se s tím dá změnit heslo když neznáš e-mail.. :D si ze mě asi dělali srandu.. nezkoušel jsem takže nevím ..

10. Korben

Korben User

Tak to si určite robili srandu. Nič s tým nezmeníš.

Má autor k tomu ešte nejaké otázky ?

11. Altlantis

Altlantis User

Takový výhružky jsou pořád..Pár "chytráků" se snaží viděsit lidi co se moc neorientují...Nic si z toho nedělej,osobně bych ale daného hráče nějak potrestal.Přeci jen,pokud neunese sestřel,nemá co hrát střílečku...

12. ID muže zjistit kdokoliv přes profil pilota a ID je jen dá se říct číselná podoba tveho nicku

13. Kubino

Kubino Guest

14. Všetkým vďaka za pripomienky, nemám viac otázok.

15. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.