CZ3 brána Hades-hledám parťáky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Mamina71, 20/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mamina71

Mamina71 User

Ahoj, mám na CZ3 postavenou bránu Hádes a hledám tímto způsobem další hráče, kteří mají nyní stejný, společný cíl.
    Kromě Kronosky (kterou je zatím v rozlétaném stavu) mám za sebou všechny ostatní typy bran.
    Úplný začátečník nejsem, ale uvítal bych výpomoc zkušenějších hráčů, eventuelně s větším DMG, abychom to spolu zvládli (mám dosud jen 2 LF4, zbytek vše LF3)
    Ideálně během následujících 3 dnů (do sobotního večera).

Pro mody - nevím kam podobnou výzvu zařadit, pod jaké hlavní vlákno, pokud je to dané nevhodně, tak prosím o přesun kam to dle vás patří lépe, děkuji.

2. PaiMei

PaiMei User

Nejlepší je se domluvit přímo na chatu. Sem zase tolik hráčů v aktuálním termínu nemusí přijít, navíc fórum je pro všechny CZ servery.

3. počuvaj kamarát rob radčej zety, aby si mal havocy .. na hadesy mas neskor čas

4. Mamina71

Mamina71 User

OK, nechám si poradit, klidně Hadesku odložím na později (já jen že jsem ji v listopadu taky postavil abych měl za sebou všechny brány, a teď nevím co s ní :).
    Jinak co bych uvítal a co mi tu na fóru chybí, jsou nějaké praktické a taktické rady k Hadesce. Je tu jen základní popis brány + jaké vlny tam přijdou + je tu stránka různých FAQ informací. Ale nejsou tam žádné taktické rady či tipy jak nejlépe bránu udělat, jestli všichni jít na Aegiskách, jaké formace použít, eventuelně jak si naladit obě konfy (něco jako je FAQ Galaxy Gates návod pro pár vybraných bran zde: https://board-cs.darkorbit.com//threads/faq-galaxy-gates-navod.369/ ).

5. PaiMei

PaiMei User

Nemá sice 50 hádesek a víc, ale pár jsem jich udělal.
    Pár rad:
    1. ideální v plné skupině
    2. všichni kami
    3. být na ts či jiném komunikačním kanálu

Dobré je mít ve skupině mix lodí, aegisky, citadelu.
    Konfy, já chodím s neklasickými, 1. 4 štíty v letounech, zbytek lasery, pár štítů v lodi, zbytek rychlost. 2. 8 štítů v letounech, full hercules, zbytek lasery, v lodi pohony.

Na první konfě většinou vrtačka a používám ji, když jsou už npc roztahaný. Dvojku mám většinou na kruhu a tu používám při prvotním kaminování.

Problém ale není v NPC, ale v týmové spolupráci. Ta musí fungovat na jedničku, proto to ts nebo skype. Není nic horšího, než když ve druhé vlně u emperor lordakium všichni střílejí ze špatné strany a on se dostane k radiaci. Ve třetí vlně je to zase o emperor VK, který hází miny za 150k a střely, které označují hráče plusem a minusem. Někdy pukneš ne kvůli npc, ale kvůli kolegovi s odlišným znaménkem, jelikož není schopen na ts dojít a na chat nemáš čas psát.

Takže závěrem, na mé konfy nehleď, docela riskuju. Důležitý je najít dobrou partu, která se dokáže domluvit na postupu a s tou pak dělat hádesky třeba ve stejné sestavě pořád dokola.

Mamina71 tohle ocenil(a).
  6. Mamina71

Mamina71 User

PaiMei díky za super info. Takto je to skvělé, když zkušení hráči předávají svoje rady a zkušenosti ze hry mladším (myslím tím herně mladším, jinak mi je už 43 :).

7. PaiMei

PaiMei User

No, mě taky tento rok táhne na 40 :)
    Jinak doplním, že se slabou výbavou je Hades spíš vopruz.

8. TRIXT

TRIXT User

PaiMei: Jen malá oprava. Emperor Krystalon háže miny za 300 000 (ne za 150k). DMG se rozdělí do všech hráčů, co jsou těsně u toho, co má na sobě minu. Pokud je hráč osamocen, obdrží plný DMG. Mině se dá bránit jen pomocí ISH, které se musí odpálit ve chvíli, kdy střed miny přestane blikat a trvale se rozsvítí. Pozor, není dobré házet ISH, pokud je člověk blízko jiné loďe, neb tím přesměruje plný DMG do této lodě, což může mít pro dotyčného katastrofální následky.

P.S. Hades je ideální dělat ve čtyřech (kvůli návratnosti). Je ale podmínkou, aby alespoň dva hráči byli opravdu elitní a všichni byli ochotni obětovat lepší munici. Kamikadze a TS je podmínkou. Bez komunikace to často dopadá špatně. ;)

9. PaiMei

PaiMei User

TRIXT děkuji, i já se rád přiučím, toto jsem netušil. Ostatně to vysvětluje, proč jsem puknul jednou na vegetě :). S tím rozdělením dmg o tom vím, s tím ISH jsem netušil.

10. podla mna zbytočné minat ISH v Hadese,, radčej nechat na súboje, na aegis je to super..

11. Drift1

Drift1 User

Osobně na hádesku raději čekám..co vím od kamaráda tak se to dá s lepší výbavou ale co je hlavní mít plnou skupinu a nejlépe těch samých hráču.

12. Jack.K

Jack.K User

Koukám že to tu je samý stařík :) Taky už mi táhne na 40. Jinak TS na hadesku není zase taková nutnost, pokud každý dělá co má. Jinak je to dobrá věc pro organizaci, pokud tam nejsou týmový hráči. Důležité je vědět, co dělat. Pro začátečníka je nejlepší si vzít aegis a držet se zkušeného hráče. A proč aegis? Protože se nemusí spoléhat, že ho ostatní hráči budou neustále hlídat a zachraňovat.
    Jen na konci u Emperor krystalonu je třeba si hlídat na které straně stojí hráči s "+" a "-", protože pokud jsi na špatné straně, tak všichni hráči kolem včetně tebe bude dostávat dmg tuším kolem 20k. A to pak se v kombinaci s minou stává docela smrtelné.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.