Damage

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Zabacik, 21/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Zdá se vám to málo?

1. ANO

1 hlasy(ů)
    14.3%
  2. NE

6 hlasy(ů)
    85.7%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zabacik

Zabacik User

Zdravím, mám jeden zásadní problém, moje dmg se mi zdá dost malé natož, když se pořád vylepšuji a ono se nezvedá. S mou výbavou x1+seprom kopu od 8700 do 11600 čistě laserama se základní formací. Nejčastěji se to pohybuje kolem 10200.
    Moje výbava:
    Loď Goliath - Venom
    Loď: - 8x lf4 (bez upgrade)
    - 7x lf3 (uprgade na 8lvl)
    - raketomet na 16lvl
    Letouny 8x iris + apis: apis (16lvl), iris 6x 11lvl, 1x 10lvl, 1x 16lvl + full havoc
    lf4- 2x 13lvl, 2x 12lvl, 1x 11lvl, 8x 4lvl, 5x 3lvl
    Profil pilota: Kvantová optika 2/2
    Lov vetřelců 5/5
    Laserová optika 5/5
    Kvantová optika II 3/3

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

A co bys ještě více chtěl? Upgrady samotných LF4 už DMG nijak radikálně nezvednou. Také je potřeba brát na vědomí že maximální DMG, které podle výpočtů vychází, jen málokdy dosáhneš, většinou bude poškození kolísat mezi cca. 75 a 100% maxima.

3. |Oromë|

|Oromë| User

Zabacik Nerozumiem preco pchas upgrady do LF4 kedze dmg ti to zdvihne tak, ze to ani nezpozorujes. LF3 uprgadovat je tiez nezmysel. LF4 by som upgradoval az uplne na konci, tebe chybaju ovela dolezitejsie veci ako zeus, full lf4, hercules atd atd...

Dalej zalezi ci mas zapnutu formaciu a boostre, tie dost ovplyvnuju dmg.

Mimochodom staci zobrat kalkulacku a zratat si dmg, nie je to nic tazke, na fore mas vsetky udaje k veciach a o kolko pridavaju dmg.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.