Návrhy Dark Orbit Scoremagedon 2015 Reloaded

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ʊHдϚΞѕʊ, 17/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dark Orbit Scoremagedon 2015 Reloaded
    Zdravím spoluhráči, ale nemohl jsem zapomenout na starý dobrý Scoremagedon který tu byl vždycky dříve.
    Zcela upřímně docela mi začíná chybět. Tento Scoremagedon byl jakou si neoddělitelnou součástí téhle hry a to zejména v posledních letech před tím než byl zrušen.
    Vezměte si že to byla svým způsobem přímo dost hodně dobrá akce, které se účastnilo mnoho hráčů, ať už slabších, tak i silnějších.

Podle mě by bylo dobré tento Scoremagedon znovu obnovit jako skvělou a zábavnou akci pro mnoho hráčů.
    Jistě věřím že i většina z vás by jsi ráda znovu zase někdy zahrála starý dobrý Dark Orbit Scoremagedon.

Naposledy upraveno: 17/10/15
  2. miki.no1

miki.no1 User

Je pravda ze to trochu chyba , ale vieme aj preco bol zruseny-rovnako ako JPBattle . A osobne by som ho zrejme zasa vynechaval ak by to smerovalo tam kde predtym . Inak chyba ti tam + a - pre hracov , klan a BP ak to ma byt navrh.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

4. Korben

Korben User

Návrh nezodpovedá pravidlám.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.