Dark Orbit trochu jinak

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _.-NARKOTEK.(КΘМ)-._, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím napadla mě taková myšlenka udělat tu hru o něco zajímavější
    a třeba nějakou tu akci která by naháněla husí kůži všem pilotům :D
    tak sem udělal takový menší video :DDD jak bych si to představoval já :DD

2. Líp tomu rozumnět by neuškodilo :)

3. ja vím přidám titulky až se s nimi naučím :) zatím se učím ze sony vegas :) ale ve své podstatě tady máš text :D

LIDÉ PO TISÍCELETÍ VÁLČILI PRO KUS ZEMĚ
    JEJICH VÝVOJ SE ZASTAVIL NA PODŘADNÉ UROVNI
    NEMAJÍ PRÁVO NA TO OBÝVAT NAŠÍ PLANETU
    JSME STVORITELÉ VAŠÍ RASY
    VAŠE TOUHA Po TOM VLÁDNOUT VÁS POHLTILA
    JAKO ČERVÍ DÍRA
    MY SME BOHOVÉ my SME ROZHODNUTI VAM VZÍT VŠE CO VÁM KDY BYLO DRAHE
    VAŠE 3 FRAKCE mars zeme venuse
    jsou slabé
    my jsme legie která vládne na citadele vesmíru
    a berem si co nám patří
    zotročíme váš druh a naše poskoky sajmony kteří se od nás odělili budou zničeny a pohlceny stejně jako pradávná rasa kubikonu

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  4. Amen , řekl megatron :D

_.-NARKOTEK.(КΘМ)-._ tohle ocenil(a).
  5. Belgam

Belgam Guest

A kde je ta akce, husi kuze?
    Asi je to mysleno tak:
    Akce = jdu sehnat obchod kde maji husu, abych mel tu husi kuzi.

Umis to hezky s videem, ale zbytek utek.

6. Kristo

Kristo User

Nevím no, ale řekl bych že žánr tyhle hry je: strategi, eakční, sci-fi, horor asi patří do jiné hry
    Ale video pěkný :)

7. ta akce nejde vidět ? :D ty zničený města ? :D to že se i domovský stanice dali do pochodu a začali taky válčit ? :D já myslím že kdyby se udělala nějaká obrovská mapa jako je 4 5 kde by bylo pozadi mapy někde na nějaký části země a pokoušeli by se všichni zabít toho velkýho saimona (nwm jak tu věc co ničí celý světy nazvat:D ) ? :DDD něco jako hádeska ale 10x težší :D třeba :D nwm :DD

8. Belgam

Belgam Guest

Takze na domovske zakladne se jiz nebude dat prehodit vybava, protoze je na pochodu a valci? :D

Ja bych si to predstavoval uplne jinak. Jeste jak dlouho hrajes tuto hru? Moc dlouho na tomto ucte nejspis ne.

Kuchařík tohle ocenil(a).
  9. celkem dohromady cirka 8 let :D

10. Belgam

Belgam Guest

Akce bude az se ti zas prijde na to ze litas na jinych uctech a jeste k tomu mozna ani tento neni tvuj. Mam za to ze uz nejaky ban za to byl a neni posledni.
    Ona i zmena v psani na foru hry hodne prozradi. :D

11. takže to když se přestěhuji hned znamená že sem něco porušil ?
    změna psaní ?
    člověk se mění furt a nemůžu změnit svůj styl to je trestný ?

12. Belgam

Belgam Guest

Stehovani jak z akcniho filmu. :D

13. :D tak v přešticích nebyla práce nic musel sem do prahy

14. _.-NARKOTEK.(КΘМ)-._ to, že vemeš video z jiný hry (nebudu psát název kvůli reklamě), přidáš k tomu pár videí z DO a spojíš to dohromady, tak to je opravdu nápad století. Ještě k tomu, když je to hra z pohledu první osoby a s lodí tam vůbec nelítáš (jen skrz videa).

Naposledy upraveno: 9/12/15
  15. Drift1

Drift1 User

Přijde mi to sladké jak toaletní papír..promiň ale pokud je to pokus o nový trailer tak dost barandovské...myšlenka jako základ dobré ale jako animák klesl k zemi.

16. Vzhledem k tomu, že toto téma ještě není uzavřeno, i když jsem upozorňoval, že obsah toho videa je z jiné hry, tak sem přihodím jedno video z roku 2012, z něhož je použito pár scén. Pak to video klidně smažte. Jen když vám ty scény nevadí v jeho "traileru", tak by se to tady mohlo před smazáním obejít bez bodů .. prosím :(:rolleyes:

17. -xghost-

-xghost- User

Aha. To vysvětluje i ten zvuk. A já si pod pojmem "tak sem udělal takový menší video" představoval trochu něco jiného :). Kdyby to bylo tvoje, tak klobouk dolů. Když už jsi kopírák, mohls aspoň říct "sestříhal". Sice můžu očekávat odpověď, ale stejně: dělals aspoň ty golíky sám, nebo ty jsou z traileru DO?

18. -xghost- nechce se mi hledat jaké všechna videa tam použil. Každopádně je to prostě a jednoduše hodně špatně sesmolený ("sestříhaný") vykradený obsah. Jinak řečeno, autor má pravdu v tom, že mi opravdu naskakuje husí kůže z toho, jak se snaží vykrádat obsah z jiných her / trailerů (teaserů) DO a považovat to za své nápady. Tady přikládám další video, tentokrát z Darkorbit traileru 2011. Viz. ten začátek:

19. Korben

Korben User

Sandy_Rivers, Prečo sme asi túto tému neuzavreli ? Ak by som to uzavrel ihneď , tak budem opäť ten zlý a namyslený Korben, ktorý len všetko zatvára.
    Táto téma potrebovala vyjadrenie hráčov, niečo podobné ako si sem vložil ty. Od začiatku nám bolo všetkým jasné, že video je zostrihané z viacerých trailerov. No o to určite autorovi neišlo. Podľa mňa chcel prezentovať vloženie napätia do hry. To mu nemôžeme zazlievať, no niečo také, patrí do návrhov.
    Čo sa týka videa, tak v príspevku mal byť jednoznačné uvedený zdroj videí a trailerov, ktoré tam boli použité. Zo je zásadná chyba, ktorej sa autor dopustil. Aj DJ musí uviesť autorov, ak namixuje nejakú hudbu.

Tak že téma uzavretá.

LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.