Darkorbit anketa - lze ji zpětně vyvolat?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Postrach_Phönixu, 18/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dnes ráno jsem si chtěl zkrátit o pár minut doručení surovin ze Skylabu skrze tlačítko "Přeskočit 45 minut". Místo reklamy mi vyskočila anketa, kterou mi zhruba v 68% vyplnění přerušilo doručení surovin. Je možné tuto anketu znovu vyvolat nebo najít v nějakém odkazu tak, abych ji mohl řádně vyplnit a odeslat? Děkuji.

2. Sentiero

Sentiero User

Myslím, že tento typ ankety se ti objeví jen ve skylabu, přes sledování videí. Pokud ji chceš vyplnit, tak zřejmě budeš muset zase kliknout na tlačítko "přeskočit 45 minut" , jenže není jisté jestli se ti objeví, ale snad při troše štěstí..

3. Big_Bass

Big_Bass User

Nejde, odkazy fungují jenom jednou. Jedině jestli se ti sám obnoví, tj. bude znovu k dispozici pro účely zkrácení přenosu surovin. Nebo se zkus podívat do historie prohlížeče, pokud ti jde o dotazník a ne o bonus.

4. Drift1

Drift1 User

Možná po relogu,restartu a nebo zítra..většinou jde ale o jednorázovky takže už by jsem to nehledal.

5. Dr.BoooM

Dr.BoooM User

taky se mi prerusila dorucenim surovin cca po 5 dnech mi znova anketa vyskocila

6. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.