DarkOrbit nabourání do účtu?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »[T]r•a•v•i•s[s]«, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, dnes zrovna těď jsem si sbíral Palladium na mapě 5-3. Normálně jsem lítal a střílel furt dokola jednoho hráče a za něj už jsem dostal jen odměnu 6k BZ a měl Aegisu. Najednou mě to vyplo a hodilo ať dám nové spojení tak jsem ho dal ale pořád mi to házelo a kdYž jsem na hlavní stránce kliknul na "OBCHOD" tak mě to odhlásilo. Rychle jsem se přihlásil změnil heslo od účtu a taktéž i od emailu a stál jsem uprostřed 5-3 a jak jsem si zkoušel ještě dávat nové spojení byl jsem i na 2-5 a teď stojím na bráně 5-3. Jak je to možné? Myslíte si že se mi někdo přihlásil na účet?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Pokud jsi ne
    komu dal prihlasovaci udaje, tak je mozne ze se ti tam nekdo prihlasil.

3. Ne nikdo o mých přihlašovacích udajích nic neví. Hraju tuto hru s mým Tátou a ani ten je sám neví prostě jsem lítal sundal hráče a najednou bum. Nové spojení naskočilo skusil jsem dát a objevil jsem se někde mezi těmi překážkami jak se jede na mlhovinu potom jsem se přihlasil na DO a dal načít mapu a stál jsem na 2-5 a teď mi ve skup říkaj Že jsem sundal i Sibelonita. Kouknu do deníčku a:
    31.08.2015 - 12:39[​IMG]Tvá loď byla zničena vetřeleckou lodí typu Barracuda.
    31.08.2015 - 12:39[​IMG]Tvá loď byla opravena u skokové brány.
    31.08.2015 - 12:38[​IMG]Obdržel jsi 16 cti
    31.08.2015 - 12:38[​IMG]Obdržel jsi 3200 BZ
    31.08.2015 - 12:38[​IMG]Zničil(a) jsi vetřeleckou loď typu Sibelonit.
    31.08.2015 - 12:38[​IMG]Obdržel jsi 16 cti
    31.08.2015 - 12:38[​IMG]Obdržel jsi 3200 BZ
    31.08.2015 - 12:38[​IMG]Zničil(a) jsi vetřeleckou loď typu Sibelonit.
    31.08.2015 - 12:37[​IMG]Obdržel jsi 6250 BZ
    31.08.2015 - 12:37[​IMG]Obdržel jsi 63 cti
    31.08.2015 - 12:37[​IMG]Sestřelil jsi astronauta »ᵴ¡¢к мγ đυɔƙ๔™ (VRU).
    v 13:05 už jsem si sundal sám protože už jsem byl na účtu zase já.
    Ale teď mám otázky.
    1) Jak je možný že se tam někdo dostal.
    2) Jakto že jsem byl po minutě na 2-5 a sundal 2 Sibelonity?
    a za 3) Jak je možné že jsem hned s mojí Vegou opraven na bráně na 5-3? Co to sakra je?!
    Ještě si dám víc těžśí heslo a ano mám heslo kombinaci čísla malá i velká písmena.

sufuzky tohle ocenil(a).
  4. sufuzky

sufuzky User

No je nemožne aby sa ti tam dostal niekdo koho si nikdy nevidel( tím myslim hac****). Bud si niekomu s kamarátov dal svoje heslo alebo si sa prihlásil u niekoho známeho a dal si zapamätať heslo tak sa ti tam mohol prihlasiť a vystreliť si z teba. Pokial maš také heslá urovne 12345... abcd... alebo niečo podobne tak sa nečuduj že niekdo sa ti tam mohol skusiť dostať. Radšej si tam do budúcna daj niake taketo heslo:145mojemeno098.,,.

5. Hele ne opravdu jsem nikomu heslo nedal opravdu ne. Ve škole jsem si zahrál ale tam jsem si dával bacha i na uložený jméno na email či darkorbit hned jsem ho tam mazal. heslo jsem měl dost těžký bylo tam dost číslic a taktěž písmen nic ve stylu 12345. čísla se skoro ani neopakovaly a u žádneho kámoše jsem to nehrál a ani žádný můj kámoš kteŕeho znám osobně už to nehraje a ani moc to nehrál. Nevím jak je to možný a nedokážu si vysvětlit jak sem se potom zpět z 2,5 po sundání 2 sibelonitů dostal bez warpu lodi na 5-3 a hesla jsem si teď změnil znovu na emailu mám těžké heslo tak že ho mám na papírku vedle sebe protože je skoro přes půl A4 na ležato. Fakt netuším jak se tam někdo dostal prostě mě to vyhodilo spojení a poté mě to vykoplo i z hlavní stránky. Teď skenuji i antivirem PC a vyčistil jsem i přes CCleaner.

6. sufuzky

sufuzky User

No ked si pozerám výpis z denníka a tvrdíš že si na 5-3 nemal žiadnu lod tak aj mne to príde divne že za približne minutu si prešiel z 2-5 na 5-3... mne zo sperhou presun trva okolo 3 minút. Mm záhada

7. Na 5-3 mám Aegisu a Sperheadku. Ale v deníku by bylo jestli jsem warpnul loď ale není to tam netuším jak se tam dostal jestli použil někdo něco nechápu prostě jsem z toho vedle jsem rád že jsem si svůj účet zachránil. Jak jsem zkoušel to nové spojení byl jsem na to samém místě jak mě to vyhodilo. pak jsem to zkusil znova abyl jsem mezi těma kamenama jak se letí od brány na mlhovinu ale byl jsem někde po levé straně skoro u konce. Pak jsem se znova přihlásil na celé DO dal START a byl jsem na 2-5 a zase to na mě hodilo nové spojení. tak jsem šel Centrum účtu změnil jsem heslo šel jsem na email potvrdil to a ještě jsem změnil heslo na emailu. Jak jsem dal START po změně hesla stal jsem na bráně na 5-3 k portu na 4-4.. Zeptal jsem se ve skupce jestli jsem tu lítal a oni říkalo ano a že jsem lítal i na 2-5. Pak mi ješťe jeden napsal že jsem sundal Sibelonita na 2-5 ať kouknu do deníku tak jsem tam kouknul a tam 2 sibeloniti a čumím na to so tevřenou pusou a divím se jak je to možné? Radši jsem změnil heslo znovu ještě na těžśí..

8. *pursuer*

*pursuer* User

Neprihlasoval si sa z ineho miesta? kde mohlo byt zapamatat udaje prihlasovatela a niekto sa automaticky prihlasil na tvoj ucet tym padom.

9. už jsem psal i nahoře že jsem se před půl rokem přihlašoval ve škole ale tam jsem si nedával ani zapamatovat heslo a hned jsem vymazal historii chromu abych odstranil i můj přihlašovací nick. A najednou toto.

10. sufuzky

sufuzky User

No pokial nemas predanu vybavu tak mas stastie.
    ano v denniku by mal byt zaznam o zmene lodi.

Naposledy upraveno: 31/8/15
  11. Já tady jednou řešila, že jsem na minimapě klikla ze základny k bráně, k té jsem ani nedoletěla a v klientu se najednou objevili kristalini a přišla jsem o život... Admin mi napsal, že jsem byla zničena v bráně. Prostě je to technika, a komu se nikdy nic nerozbilo, nezaseklo je bílá vrána... I server DO je jen technika...

12. »[T]r•a•v•i•s«- pokud ses přihlašoval na školním PC je teoreticky možné, že v něm měl nějaký "kamarád" nainstalovaný keylogger. Pak ti žádné vymazání údajů nepomůže.

BTW - doteď jsem si myslel, že když jsem přihlášen na účet, tak se na něj nikdo další z jiného PC přihlásit nemůže.

Naposledy upraveno moderátorem: 3/9/15
  13. |Oromë|

|Oromë| User

Ked sa zmeni hangar len v menu, tak v denniku ziadny zaznam nie je....

Takze sa ti pravdepodobne niekto dostal na ucet, zmenil hangar cez menu a zostrelil par NPC, ty si potom zmenil heslo a nalogoval si sa, tot asi cela zahada.

Odporucam prejst si Jak zabránit krádeži vašeho účtu? Preventivne by som zmenil heslo aj email.

Prihlaseni ucet nezabrani dalsiemu prihlaseniu, ak sa niekto v tu istu dobu pripoji z ineho miesta stane sa presne to co popisuje autor, vypadne ti klient a po refreshi ta odhlasi z hlavnej stranky.

14. mám změněne heslo i na emailu i na DO. Ale problém je vtom, že já v jiné lodi neměl výbavu a žádnou loď jsem ani na 2-5 neměl.. Takže ty 2 sibelonity mohl sestřelit jen s tou lodí co jsem měl vybavenou a to je Vega.

15. Ehm... kdo mi ten můj předchozí příspěvek přeškrtal? o_O Byl jsem najednou odhlášený... Se mi někdo vloupal na účet? :eek: Že by |Oromë|? :)

16. |Oromë|

|Oromë| User

PetriCZech™ Tvoj prispevok nebol upraveny ziadnym moderatorom, upravu by si totiz videl v historii.... Je to chyba fora, aj mne to spravil prispevok, musel som ho zmazat a napisat nanovo.

17. Korben

Korben User

PetriCZech™,Kolega by sa na tvoj účet ani nedostal, nemá na to právo a v histórii by bola vidieť úprava, teda , my by sme ju videli.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  18. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ono nejde ani tak o chybu, jako nastavení fóra. :D Problém je ve jméně hráče »[T]r•a•v•i•s[s]«, konkrétně v [s] . Toto je totiž začátek BB kódu pro přeškrtnutý text, který si po odeslání příspěvku fórum samo doplní, proto se pak celá zpráva za tou částí nicku zobrazuje přeškrtnutá. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.