Darkorbit rozšíření

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem assaskocze, 18/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. assaskocze

assaskocze User

Dobrý den.

Hledal jsem na internetu a našel jsem různá rozšíření jménem darkorbit..
    Zajímalo by mě jestli je to do originální hry nebo je to nějaká hra.
    Ještě bych se rád zeptal jestli někdo neví co se za to vůbec dostane ?
    Děkuji předem za odpovědi a více je na obrázcích.

2. Korben

Korben User

Podľa parametrov použitia si vyhrabal niečo čo bolo v dobe kamennej. Boli to len nejaké CD , v ktorých bola nejaká výbava do hry, ako napr. v tom prvom to bol dizajn na BB.

3. assaskocze

assaskocze User

Dobře děkuji .. Posledná otázka .. Přidává aspoň něco ten design na BB ?
    Jinak je to vše

4. Korben

Korben User

Myslím že nie, to bolo len na okrasu, ako aj zopár dizajnov ktoré sú v hre aj teraz :)

5. Kubino

Kubino Guest

Ha doplním, že druhý obrázok má popis čo obnáša (goliath, raketomet, premium ...) a tretí je niečo ako teraz ten s vegou čo je v paymente - to všetko je tam ale vysvetlené stačí rozkliknúť. Ak baličky odporúčam tie v hre (payment) toto je už dávno zastaralé.

Ešte nejaké otázky?

6. Já bych se jen rád zeptal sice jsou nejspíš tyto CD dávno použitá ale pokud by se mi podařilo sehnat nepoužitý design na BB dalo by se to ještě dnes využít?

7. jasonKILLER(cz1) pokud máš jiný OS než Win 98/2000/XP (u toho prvního je ještě napsaná Vista a u prostředního 7...), tak pochybuji, že bys to CD, popř. ten program vůbec spustil.

Ale teoreticky by to fungovat mělo, pokud tedy ten design nebyl vyloženě zrušen.

8. assaskocze

assaskocze User

Děkuji, již nemám žádné otázky

9. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.