Darkorbit zlavy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem NOOB-MAN1, 29/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. NOOB-MAN1

NOOB-MAN1 User

ešte pred dvoma dňami som mal zlavu 50% na 100euro na urko a teraz ju nemám ako ju mám najisť alebo obnoviť ? ďakujem za rady

2. Nijak. Pokud nepomuze restart prohlizece, pripadne vymazani cache, tak mas smulu a musis pockat, az se ti nabidka zase objevi.

3. NOOB-MAN1

NOOB-MAN1 User

kde je cache ?
    ---------------
    ale nemože to len tak zmiznúť tá zlava

Naposledy upraveno moderátorem: 29/11/15
  4. NOOB-MAN1

NOOB-MAN1 User

nie nepoužil som žiadnu este ale pred dvoma dnami som ju mal a teraz ju nemám som čakal na dnes ze ju vyuzijem cez mhh a zrazu ju nemám

5. Belgam

Belgam Guest

Pokud ji tam nemas, tak jeji platnost uz skoncila.

6. NOOB-MAN1

NOOB-MAN1 User

práve 2dni pred mhh -.-nemôžte mi dať nejaké odškodné ?

7. No mohli bychom tady na tebe uspořádat sbírku. Prosím ostatní hráče, aby posílali SMS ve tvaru DMS mezera ... :)

EDIT: Omlouvám se za špatný vtip. Netušil jsem, že to někdo vezme vážně.

Naposledy upraveno: 29/11/15
  8. NOOB-MAN1

NOOB-MAN1 User

ďakujem moc lebo ja som sa tešil a ono mi to zmizlo :/ a ak sa môžem spítať čo je to za zbierku ?

9. NOOB-MAN1 to si s teba urbil srandu, žiadna zbierka na teba nieje. Tá ponuka bola časovo obmedzená, to tam je v tom okienku aj napísané. Ale určite sa ti ešte ukáže. Mne sa to už stalo 2 alebo 3 krát, že zmizla na niekoľko dní a potom sa vrátila.

10. NOOB-MAN1

NOOB-MAN1 User

ale dnes je mhh a mne sa nehce čakať do dalsej nedele

11. Belgam

Belgam Guest

Ona se ti ta nabidka nemusi vubec zobrazit.

12. |Oromë|

|Oromë| User

NOOB-MAN1 Vecer cez MHH premaz PC cleanerom a pouzi iny prehliadac, ak sa ti ani potom nezobrazi ponuka, tak budes musiet cakat ci sa objavi zase niekedy v buducnu.

13. MaXxXxX*

MaXxXxX* User

Mne sa ta ponuka objavuje pravidelne každy den už par mesiacov,ak vymažem cache a nanovo sa prihlasim tak mi to vybehne znova

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.