davno zabanovany ucet

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem __**BENDER**__, 1/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdravim vsechny co si toto ted ctou ja bych se rad zeptal na to jestli by bylo mozne vratit si ud¨cet ktery mi byl nepravem zabanovan tim myslim ze jsem ho odcizil. timto bych rad upozornil na otazky ktere mi zaslaly abych je zodpovedel. byly tam takove veci ktere by si snad nezapamatoval ani sam veliky Einstein. tak bych rad poprosil o vysvetleni a pripadne pomoc protoze tam byly otazky vazne jako kdybych si chtel zahrat tetris a mnel bych si pamatovat kolik jsem kdy dal bodu podle mne je toto absurd je sice neprijemne ze lidi obchoduji s ucty ale ohlednete se kolem dnes se obchoduje se vsim a ja ten kterej si ten ucet vypracoval do detailu z tezka sam se dozvim ze sem tento ucet odcizil jako vazne ??? a myslim si ze jsem byl zabanovan z vule hracu klanu MEC protoze jsem je skoro znicil kdyz do mne sly dva je mi opravdu lito toho uctu a tech vlozenych penez jinak udaje od uctu jsem si napsal takze by nebyl problem dodat ID a byl bych velice rad kdyby se aspon nekdo pokusil s tim neco udelat dekuji za pochopeni s pozdravem Hrac Dark Orbit

luky.cz tohle ocenil(a).
  2. |Oromë|

|Oromë| User

__**BENDER**__ Ono aj vo vazeni su vsetci nepravom obvineni. :rolleyes: Ziadne bezdovodne bany nie su, to si len hraci myslia...

Tu na fore zabanovane ucty neriesime a ani nemozeme, to moze len podpora hry. Cize ak chces riesit nieco okolo uctu, musis to pisat na podporu. Kontaktní formulář na support

Hrac odoslany na podporu hry, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.