Deadly Battleray

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Λрø_ıѕ_Psycђø, 15/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím dnes som zahliadol ako 2 hráči farmujú Deadly Battleray ako na páse tak by som sa chcel spýtať či je to porušenie pravidel hry bolo to úplne to isté ako to bývalo na 5-3 tak aby som vedel či otvoriť podporu hry :)

2. |Oromë|

|Oromë| User

Λрø_ıѕ_Psycђø Povedal by som, ze nie. Neporusuju vyslovene pravidla a ani nevyuzivaju bug.

Ono ajtak toho moc nezarobia, po 20 minutach deadly zmizne.

3. A v čem by, podle tebe, mělo spočívat to porušení pravidel?

4. PetriCZech™ no už len ten postup ako toho battleraya "donútiť" aby tie interpectory pluval stále ;) ale keď |Oromë| povedal že ne tak ne hádať sa nebudem :)

Naposledy upraveno: 15/9/15
  5. |Oromë|

|Oromë| User

Λрø_ıѕ_Psycђø Tiez sa mi nepaci podobny sposob zarobku, no v tomto pripade sa nie je moc o co opriet v pravidlach a tym padom nemozem povedat, ze ich porusuju.

6. |Oromë| ako teda povieš vďaka za odpovede aspoň v tom mám teraz jasno ako svetotožiara :) Inak ešte malý dotaz prekáža nejak tento obrázok pod mojímy prispevkamy? To je všetko iné dotazy nemám :)

Naposledy upraveno moderátorem: 17/9/15
  7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Λрø_ıѕ_Psycђø no obrazek myslim si nevadi, ackoliv by asi bylo lepsi kdyby jsi si jej dal do podpisu, usetril by jsi si praci s vkladanim. ;) Podpis se da nastavit v sekci Signatura, kdyz kliknes na sve jmeno vpravo nahore.
    Jinak kolega ti odpovedel, na foru dale diskuze k Battleray vytvoreny jsou.
    Povazuji za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.