Deník

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Neptun-, 2/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Neptun-

-Neptun- User

Zdar,ted jsem se dival do deniku kolik jsem za dnesek znicil lodi a kolikrat znicili me...delam to kazdy den kdyz skoncim.No mrknu tam a jedine co tam za dnesek mam je vyzvednuti denniho bonusu a zniceni hrace v UBA...ostatni lode ze serveru ani NPC tam zaznamenane nemam.Pritom ze vcerejska tam je vse v poho.Zkusil jsem jiny prohlizec a projel jsem to ccleanerem ale nic.Ci je to jen chyba zobrazeni nebo ma i nekdo dalsi stejny problem?Dik predem.
    [​IMG]53621636 CZ1

2. přesně takhle to mám taky neptune, ale nikdo s tim nic neudělá :D my uz sme na to prisli driv

3. Drift1

Drift1 User

A podle mě uplná zbytečnost..deník občas navštívím jen pokud tam omylem kliknu.

4. Tak ze ty to nepouzivas neznamena, ze je denik zbytecnej, ze... Ja zase nepouzivam zebricky, zadny.. a taky asi zbytecny nejsou.

*Firefox1* tohle ocenil(a).
  5. -Neptun-

-Neptun- User

Aha dobre ci uz se to objevilo driv.Dneska sa me zas normalne pocitaju aj NPC co sem enom tak na zkusku sejmul.No nic to je asi vse.

6. Rebricky su zbytocne. Pri boji ti pomoct nevyhraju. Nedaju ti ani stit ani dmg. Jedine co ti to da je obrazok pred menom, cize zbytocne :D

7. to ano, ale nekteri lidi v nich maji sve zivoty, takze se neda rict, ze by byly vsem k nicemu :D

8. |Oromë|

|Oromë| User

Pᗣᗧ•••Nαrcis•• vyhrat v boji nie je ziadne umenie, staci nakupit boostre, rsb a poslat seprom a ide to pomerne lahko.

U mna maju vacsi respekt hraci co sa za kratky cas dostanu do topky. Osobne by som do vypoctu hodnosti a rebricku ratal aj pocet nahratych hodin, cize cim viac hodin, tym vacsie minus do rebricka. Nepaci sa mi ze hrac napr. na 60 mieste a ma nahratych 2800 hodin je na rovnakej pozicii ako hrac na 61 mieste co ma nahratych 8000 hodin...

Ale tu uz dost vsetci odbocujeme od temy. Ono ten dennik uz sa preberal v minulosti. Uz asi nenajdem danu temu, ale riesili sa tu nezaratane brany v rebricku a sa to tusim aj hlasilo.

-Neptun- Cize dnes ti to uz ide? pomohol asi ranny restart.

*Łαđy♥Кucį* tohle ocenil(a).
  9. -Neptun-

-Neptun- User

Orome jo vcera aj dnes uz to jde v poho,takze uz nemam vic otazek.Mozna me to uz nekdy udelalo a nevsimnul jsem si toho.Hlavne ze to jde.Dik za odpovedi.

10. |Oromë|

|Oromë| User

-Neptun- Co si pametam uz sa to preveroval na uctoch v minulosti ci sa odmeny skutocne zaratavali, vsetko sa rata len ide o zle zobrazenie v denniku, takze nic nemizne z uctu.

Kazdopadne ide tusim len o CZ serveri, inde to nikto nehlasil. Priebezne to skus sledovat a keby sa to zopakovalo napis, niektore problemy sa obcas vlecu dlho a trva nez to opravia.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.