Design Centaur?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 30/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timoti123

timoti123 User

Dobrý den,kdy bývá v obchodech k dostání design Centaur?

2. Centaur je v obchode prí nejakých akciach samozrejme kedy presne bude ti nik nepovie lebo to nik nevie je to celé na BP(BigPoint) treba len sledovať hru a samozrejme mať groše na jeho kúpu (100.000U)

3. |Oromë|

|Oromë| User

timoti123 Tak ako pri vsetkom nevieme kedy bude v obchode. Jednoducho musis sledovat hru a obchod.

Este nieco k teme?

4. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Alebo rob kronosky a dostanes ho kamarat dostal centaura..a to spravil len 2 kronosku a nieje vobec tazka...

5. Foяmi

Foяmi User

SuNNy1475 Možná jsi měl na mysli, že dostal Saturn. Těžká zrovna není, ale každému nemusí padnout design hned ze začátku. (já ho mám až z 5. brány)

6. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Aha pardon moja chyba :)

7. Sunny - na to, žes tu dnes psal, že hraješ DO už 6 roků a prý chceš být adminem, jsi poněkud mimo... A to ne jen u tohodle tématu :D

8. koblížek

koblížek User

mohu se zeptat kdy bude ke koupi centaur ?? mám na něj našetřeno už 3 měsíce a v obchodě se jaksi pořád neobjevil

9. sufuzky

sufuzky User

Ešte doplním design bol naposledy dostupný pri akcii UBA Expo: Designy pro Goliath – 2 (designy Solace, Sentinel, Centaur) za 25€ okolo 700kč. Ale za U som ho už dlho nevidel. Možno sa tam ani neobjaví a zostane už len pri výnimočných akciách za reálne peniaze. Ale nechajme sa prekvapiť ;).

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.