Design na golíka..

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem assaskocze, 10/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. assaskocze

assaskocze User

Dobrý den..

Myslíte že je na golíka lepší Surgeon nebo Diminisher ?..
    Chci vaše názory, zkušenosti atd.

Surgeon:
    • +6% k poškození
    • +6% ke cti
    • +6% ke zkušenosti
    • +1 slot pro generátory
    Diminisher:

Tento design přidá +5% extra škod jako Enforcer Design a navíc má schopnost "Oslabení štítu". Schopnost je aktivní po dobu 1 minuty, ale čas na ochlazení je 20 minut. Ve chvíli, kdy je dovednost aktivní, schopnost zvýší poškození soupeřových štítů.
    Tento účinek lze potlačit použitím techu "Obnova štítu".

(Ale přikláním se k Surgeonovi)
    Omlouvám se jestli je něco proti pravidlům..

Naposledy upraveno: 10/11/15
  2. arrowex

arrowex User

Jsem sice zelenáč, ale Surgeon mě zabíjí furt, takže ten bych bral víc. Navíc cooldown doba schopnosti Diminishera 20 minut je fakt hoddně.

3. assaskocze

assaskocze User

20 minut je celkem dlouhý cooldown.. A hlavně mě ještě láká surgeon full pohon promerko na pohonu + dvojite kolo :) Tak asi mám jasno..
    Děkuji za názory..
    Mužete LOCK

4. Wraith[CZ]

Wraith[CZ] User

jj mě taky láká surgeon.. hlavně že bych si dal 16 rychlostí a už by mi nikdo nikdy neuletěl!!!
    ale kde ho mám sehnat? :( :(

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Wraith[CZ] musíš počkat až bude zase dostupný, jednoduše je potřeba pravidelně sledovat hru a mít v zásobě dostatek Uridia.
    Jinak na žádost autora uzavírám, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.