design nebo design?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY, 13/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahoj nazev tohoto vlakna zni sice trošku divne ale rozhoduji se mezi designy už jednou jsem zde psal jestli aegisku elite nebo citadelu usoudil sem že se na citku vybodnu a ted se vas ptam co se podle vas vyplati vice bud aegis elite a nebo nejakej skill design na gola (kdyžtak napište jakej a proč) diky za pozornost

PS: ne že budete všichni psat spectrum trošku kreativity :p :D

2. Kubino

Kubino Guest

M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY

ono záleží na čo tú aegisku používaš, aj s ňou lovíš alebo ju používaš len na farmu? Predpokladám, že to chceš dražiť.

3. Kenny

Kenny User

Ahoj Marshalle (LeM),
    Aegis Elite je dle mého k ničemu. Já mám aegis veteran - 5% cti a bz. A nemůžu si vynachválit.
    Spektruma mám, i kreativita mi nechybí. Ale ten desing je fakt peckovej, zvážil bych to :)

Je to o tobě, kterou loď máš radši..)
    Ave

4. aegisu mam na farmu a ne na loveni ale když na to přijde lovim i s aegou ale s golem je vetší prča a tky rychlejc pukaj

5. Kubino

Kubino Guest

M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY

tak to sa na elite vykašli, jeho využitie je len v bonuse na DMG, tie "zlepšenia" schopností sa nepodarili tak ako u Citadel. Veterán ti bohate stačí. Neodpovedal si mi na otázku ale asi to chceš dražiť, skús teda kredity dať na nejaký design na gola, odporúčam všetky, každý ma určité využitie, Spectrum je na výdrž ak ťa niekto ženie k portu prípadne PVP, Diminsher a Veterán na silné NPC, Spectrum na lov - podľa mňa.

thekikoplayer tohle ocenil(a).
  6. Ja razim cestu dmg. zebricek me nezajima,ten vam lod nesunda. Proto bych radil jaky koliv desing ktery ti usnadni sundat npc a je jedno jestli golik-desing nebo aegis-elite. Zalezi s cim radsi litas. U lovu,pak zalezi jestli radsi sam a nebo ve skupine no. Tam ma pak kazdy desing neco do sebe.

7. SauronL

SauronL User

Spectrum je na výdrž, ale na lov bych osobně doporučil Sentinel
    aegis elite mám taky a je to nuda

8. dražit a nebo šetřit urka přinejhoršim poslat což nedělam

9. Spartakus

Spartakus User

Já osobně používám na aegis Veteran, abych měl z NPC a bran maximum, Elite není špatný desing, ale mám jiné priority. ;) Jinak na gola spectrum. Při troše šikovnosti s ním utečeš i hráčům z TOP 10. :)

10. golik spectrum - na obranu stanic a obranu hráčů je luxusní, jinak na lov vanquisher/sentinel :)

11. |Oromë|

|Oromë| User

kazdy dizajn ma svoje vyuzitie a hodi sa na ine veci

dizajny na aegis su skor dobre na NPC ako na hracov, da sa snimi aj lovit ale ja som stara skola a vzdy som bol za golika :)

spectrum je vynikajuci na duel, tak isto aj sentinel...influance dizajny su dobre na rychly lov, cize na lov po mapach ale napr. do jackpotu by som ich nebral

dizajny na citadelku..celkovo lod sa na duely ani lov moc nehodi, a ani na npc + tieto dizajny lacno vydrazis v aukcii

M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY takze moje odporucanie ak ti ide hlavne o boj s hracmi tak spectrum by som bral, rozkladny stit je v duely super, ako druhy by som bral sentinel, navysenie stitu je opat velka vyhoda

12. *SATKO*

*SATKO* User

Stál by za zmienku aj Solace-doplniť body života tiež poteší

13. Spartakus

Spartakus User

Při dnešní DMG je ti Solace na prd. Přežiješ maximálně 1-2 rány navíc. Když jsem ho tehdy koupil, tak jsem toho těžce litoval. Naprosto nesplnil očekávání. Jediné pozitivum je, že dobře vypadá.

14. *SATKO*

*SATKO* User

Ked stretneš full-lf4 a dostaneš koktail , tak ti je na prd každý dizajn a môžete všetci tvrdiť čo len chcete

15. Spartakus

Spartakus User

Pokud máš Spectrum a full Hercules tak ne. :D

16. Spartakus

stačí spearhedka, která ti zruší schopnost a ta nová raketa (R-IC3), která tě zmrazí na 2 sekundy => pokud hodíš EMP, tak ještě zpomalovací raketa => je rychlejší => předletí tě => zpomalovací mina a když nemáš seprom, tak tě sundá i tak :D

17. -Neptun-

-Neptun- User

Spectrum on je dobry ale tedkom su ty zmrazovaci raketky a spomalovaci miny tak to hodi potaha si ta po mape a mas po schopnosti a v klidu si ta dorazi...ja osobne lovim s dimikem nekdy se saturnem...ten sentinel je ze pry dobry s herkulama ale ty este full nemam tak nwm...a aegisku ta mozna na to farmeni s tim veteranem na loveni bych aegisku nikdy nevzal :)

18. hitmen2012

hitmen2012 User

Chcel by som sa spýtať pridáva sentinel + 200 nákladný priestor ?

19. jakýkoliv skill design + 200 nákladný prostor

20. hitmen2012

hitmen2012 User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.