Desing Peacemaker

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »●TITΛИUS™●«, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý večer,
    chci se zeptat zda vlastnost (7%dmg) toho desingu (Peacemaker) platí na hráče z vlastní firmy s kterými jsem ve válce.

Děkuji

2. Design D-PM-01 Peacemaker přidá 7% bonus na dmg proti hráčům jedině, pokud jsi členem firmy VRU, jinak nemá vliv.

takže by to mělo fungovat aj na vru hráče ne? :)

Naposledy upraveno: 16/3/15
  3. ano, ale ci uz budes davat aj vyssie poskodenie hracom z VRU tak to netusim

pise sa tam aj toto:
    Na lodi EIC žiadny design strieľala loď MMO - DMG min +-1800 max +-2400
    Na lodi EIC design EIC strieľala loď MMO - efekt 7% DMG (viditeľný)
    Na lodi EIC design MMO strieľala loď MMO - bez efektu
    Na lodi EIC design VRU strieľala loď MMO - bez efektu (podľa niektorých by malo fungovať)
    Na lodi EIC design Venom strieľala loď MMO - 5% DMG (viditeľný)

Záver je teda taký, že funguje len design firmy, za ktorú hráte, t.j. EIC môže mať len EIC design ak chcete bonus k DMG, MMO môže mať len MMO design a VRU môže mať len VRU design. Komu sa môj test nepozdáva poprosím spravte si svoj ale aj s videom. Venoval som tomu dostatok času a paľbu som nechal cca 3/4 minuty aby som dobre zaznamenal kolísajúce hodnoty výstrelov.

4. jj ale chybí mi: Na lodi EIC desing EIC střílí lod EIC ve válce a bez války

5. Kubino

Kubino Guest

Klikol si vlastne na ten odkaz kde som to testoval? Nie že ... Inak by si odpoveď vedel, dodatočne som to testoval.
    Ešte nejaké otázky?

6. nic děkuju, já to četl kubino jen jsem doufal že to testoval aj někdo jiný a aby to bylo s efektem :-D

7. |Oromë|

|Oromë| User

»●TITΛИUS™●« Mozes si to skusit otestovat sam, kolega sa tomu podrobne venoval a vysledok bol bez efektu, dizajn ti vo vojne nepomoze. :)

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.