Desing

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sk★Legenda★VΞF®, 12/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdrávim nekdy v obchode býval plamenový desing co stál 150.000 učka se mi zda ale býva malo kdy jestli víte ktery myslím ... nevíte kdy bude v obchode dostupny ?
    Dekuji

2. |Oromë|

|Oromë| User

Sk★Legenda★VΞF® Neviem co je plamenovy dizajn, mozes si prejst FAQ - Barevné lodě (new), su tam vsetky aktualne dizajny goliatha.

Mimochodom mame tu aj diskusie, Diskusia k téme: FAQ - Barevné lodě - dizajny, nabuduce si skus najst najprv vhodnu diskusie a nebudes musiet zaladat novu temu.

Celkovo ak ide o akciove dizajny, tak nevieme kedy sa BP rozhodne ich pridat do obchodu. Vacsinou to je pocas specialnych akcii ako bitka o vplyv, referee a pod.. treba sledovat hru.

3. Korben

Korben User

Ak myslíš tento, tak ten tam stále je, no stojí 100 000U.

Černý Battle Goliath (Enforcer) :.

Barva: černá s plameny
    Cena: 100,000 Uridia
    Dražitelný v aukci: ANO
    Speciální funkce: přidává 5% poškození k laserům a raketám.

4. Nene korbene to on není
    .: Bílý Goliath (Referee) :.

Barva: bílý Goliath s černými pruhy
    Dal se zakoupit počas akce Space Cup 2012
    Speciální funkce: přidává 5% k poškození.
    tenhle... kdy býva ta akce ?

5. Korben

Korben User

Aha a kde sú ti plamene ? :D

Keďže sa jedna o futbalové dizajny, tak jedine počas futbalovej akcie. Futbal nieje zrovna šport ktorému fandím, tak neviem kedy bude ďalšia akcia.

6. Dakujem za odpoved .. :-D
    Tie plamene to mi už asi prepína možte lock :) Ale mohol by nejaký moderator povedat kedý budu dakujem

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Sk★Legenda★VΞF® vždyť ti to kolega řekl. Designy jsou většinou v nabídce během větších fotbalových akcí jako je mistrovství světa nebo evropy, pokud fandíš fotbalu, narozdíl ode mne s kolegou.. :D .. tak asi budeš vědět kdy bývají. ;)
    A naposledy jsem je viděl v obchodě tuším minulý měsíc, když probíhala akce s referee-botem.

8. jeetee

jeetee User

Ahoj,

designy byly tuším k dispozici při posledním zápase reprezentace s Islandem. Můžeš si počkat na další zápas, který se bude konat až 3.9 2015.

9. Dekuji moc mužete lock :)

10. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.