Dílky za denní bonus.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem NexuSnajper, 26/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,
    Sice jsem četl nejnovější technickou informaci která se vztahuje ke kuiper akci, ale i tak jsem prostě nepochopil jestli se jedná o zodpovězení mého problému nebo ne.
    Jde o denní bonus dílků do bran. Po celou dobu jsem si nebyl jistý jestli se dílky opravdu připisují a včera jsem nechal rozestavěnou Kuiper bránu na 99/100 dílků, s jistotou že dneska se dotoho budu moct pustit. A ejhle, ani náhodou "rozdávání dílků už skončilo? nebo ani nezačalo"
    Jedná se tedy o technickou zprávu v hlavním tématu která zmiňuje právě tuto chybu ? A bude kompenzace v podobě dílků ?

Moc děkuji,
    N.

2. Ano, bude. Dostanou se ty dilky, co mely byt pripsany v ramci denniho bonusu. Ja je taky jeste nemam, takze vydrzat :D

agar(14lvl) a *Łαđy♥Кucį* tohle ocenili.
  3. agar(14lvl) tohle ocenil(a).
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

NexuSnajper přečti si pořádně oznámení, jakmile budou dílky připsány, budeš o tom mít záznam v deníku.

5. To je vše. Díky

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.