Diminisher nebo Solace?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by timoti123, Jan 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. timoti123

timoti123 User

Dobrý den,dnes si budu kupovat U o mhh,a budu si také kupovat Apis.A ktomu jeden skill,mevím který se mi hodí Dominisher nebo Solace?Myslel jsem že diminisher by se mohl hodit na Cuby,ale na ty já používám Venoma.A solace se prý hodí na vs,jeden hráč mi říkal že mu to pár krát zachránilo krk.Jestli toto píšu tam kde nemám,omlouvám se.

2. Solaceho nekupuj,zbytečný a nejhorší skill,přidá ti sice asi 150 000 HP na tu schopnost,ale v boji je to nic a jedním mixem tě stejěn zničí,vem si dimíka,ideální i na boje,kdy mu vycucneš štít :)

3. Určitě bych designy nekupoval, já jsem je posbíral všechny z beden kromě Venomu, ten jsem si tenkrát koupil za hotové a dnes bych to už znovu neudělal. Tyto designy už využívám minimálně...Dnes když už jsou časté akce na LF4, letouny tak se to celkem nasbírat dá.

4. Drift1

Drift1 User

Kup z každého pulku a maš loď jakou nemá nikdo..solace není zlý ale využije to plně elitní hráč co to umí.

5. -xghost-

-xghost- User

Nekupovat - jednak to padá z beden, jednak to nemá cenu 250kU, pokud to nejsou poslední věci, které ještě nemáš. Bedny(LF4), logdisky, upgrady(aspoň prvních pár) - tam všude využiješ své U lépe. Pokud tě to chceš koupit každopádně, počkej aspoň na slevu, ale ani tak to nedoporučuji. Apise taky nekupovat za U. Pokud do toho teda nechceš nacpat mailant a pak hned koupit z feku i Zeus.

Když už poradit z těch 2, tak hlavním kritériem by měl být tvůj herní styl - Solace je do skupiny - jen tam z něho vytáhneš maximum, na solo létání naopak nic moc není. Jinak pokud ho už nemáš, tak asi nejlepší je spectrum - jeho schopnost se hodí při solování - útěk/převrácení jinak prohraného boje, tak do skupiny - parádně se s ním tankuje, ostatní dávají dmg.

6. DolIphinz

DolIphinz User

Já osobně sem si koupil dimika a sem spokojen :)

7. timoti123

timoti123 User

Moje vybava:6 lf4,full lf3 a bo2,8iris apis,25 sb,mimochodem spektrum mam take,ted se zameruji na havoc.

8. ja na tvojom mieste vylepšujem stihy a lasery a body výskumu dizajn až potom a ked tak dimi v aukcii za 1 200 000 000 kr. ako nič.

9. |Oromë|

|Oromë| User

Osobne by som tiez dizajny nekupoval, padaju bud z bedniciek alebo ich pomerne lahko vydrazis.

10. timoti123

timoti123 User

Tak jo děkuji,všem za rady,ted jsem se i poučil.Příště si za to U raději něco vylepšim.Můžete zavřít :).

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na žádost autora uzavřeno.
    LOCK!

Thread Status:
Not open for further replies.