Zpetná vazba Diskuse k Newsletter - Aktualizace účtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem TRIXT, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TRIXT

TRIXT User

Takže, zkoušel jsem se ptát hráčů, jak jsou na tom a mám pocit, že k nějaké změně došlo počátkem roku 2014. V té době se asi některým hráčům ukončilo zasílání buletinu. Vůbec nezáleží dle mě na tom, zda byli registrování přes reklamního partnera či nikoliv, či zda byli trestáni nebo ne. Bulletin chodí dokonce i na zabanované účty. Pravděpodobně se něco změnilo u BP. Bohužel v tomto směru mám pocit, že BP nechce nic řešit. Přestože má v evidenci veškeré emailové adresy, nedokáže na ně bulletin zaslat. Pro mě je to těžko pochhopitelné, že určitou množinu hráčů firma BP diskriminuje. Měli by se nad tím zamyslet a případně zvolit jiný způsob šíření bulletinu. Těžko mi někdo vysvětlí, že to nejde. A jejich konečné stanovisko mi přijde spíše jako výmluva. Možná mi v tom většina postižených dá za pravdu.

2. Spartakus

Spartakus User

TRIXT Napsal jsi to naprosto dokonale. :)

3. Sentiero

Sentiero User

TRIXT přesně jak píšeš.

Já osobně taky nechápu, proč vlastně tohle oficiální oznámení vydali, když to nikomu nic neřeklo. Přijde mi, že tím chtěli hráčům zavřít pusy, aby se to dál neřešilo. Jenže za následek to má jedině to, že hráči neví o nic víc, než věděli před tím a jsou ještě víc zmatenější.

Pořád zůstává otázkou z jakého důvodu newsletter hráčům, u kterých je všechno v pořádku, nechodí. Pobočky, nepobočky, opravdu to je způsobeno pouze jimi a nedá se s tím nic dělat?

Spíš to vypadá tak, že to, že tyto maily těmto hráčům nechodí, není pro BP nijak důležité a právě proto, to neřeší a možná ani řešit nechtějí?

-FOXSAMURAI-, *Firefox1* a jaritko tohle ocenili.
  4. jaritko

jaritko User

Keď som sa registoval cez jednú z týchto pobočiek, tak som o nejakom BP nemal ani tušenia (zlatý vek nevedomosti), proste som klikol na odkaz na hru (vraj Hraj zdarma). Mám to chápať tak, že som pre to druhoradý (menejcenný) hráč?

Edit: Tiež je zaujímavé, že výpisy za platby mi od nich na mail chodia, tak neviem prečo je problém posielať aj buletin.

Naposledy upraveno: 16/8/15
  5. Korben

Korben User

jaritko Výpis o platbe a bulletin, sú dve rozdielne veci , to nemôžeš porovnávať a nie vraj, ale je zdarma, alebo ty musíš platiť za hru? o_O

TRIXT
    Podľa toho čo som videl, tak asi záleží a myslím si že tam bude aj iný faktor.

Pocit ti nikto neberie, ale ak by to neriešili, tak by nebolo ani ofiko a ani by nežiadali o ID hráčov.

Ak máš predstavu, že to prebieha ako posielanie obyčajného emailu, tak to nebude tak jednoduché. Bude to zložitejšie. Už len preto to je zložitejšie, že je možnosť zmeny emailu, tak že ta "evidencia" sa obmieňa.

O diskriminácii nemôže byť reč. Diskriminácia je cielená na určitú skupinu ľudí na základe nejakých kritérií,napr. rasového, etnického povodu a podobne...
    BP sa cielene na nikoho nezameralo, tu sa jedná o technický problém.
    Pre toto mám tú istú odpoveď , ako pre odpoveď , že to BP nechce riešiť.

Nikto nepísal že to nejde a ani že to je konečné stavisko a ak berieš vysvetlenie ako výmluvu, tak je zbytočné aby BP v týchto prípadoch, dávalo akékoľvek stavisko, lebo výmluva bude všetko čo napíšu a čo dotknutým hráčom nepomôže a tak je samozrejme že s tebou bude táto skupina hráčov súhlasiť. ;)

Dokonalé len preto, že patríš k danej skupine hráčov. ;)

Ale no ták. Potrebu zavrieť ústa ? Ak by mali potrebu zavrieť ústa , tak by sa o to ani nezaujímali a rovno bez hľadania príčiny, by hodili napr. stanovisko, že nieje v ich moci zistiť , prečo email nepríde.

Máš informácie že to neriešia? Netvrď niečo čo nemáš overené, inak je to len ohováranie.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  6. jaritko

jaritko User

Takže je pre BP tento problém uzavretý?
    Alebo sa to rieši?

7. Korben

Korben User

jaritko, Prečítaj si nie len odpoveď , ale aj to k čomu ta odpoveď bola.

Je samozrejme že ofiko je k danému problému konečne a ak si prečítaš aj môj ďalší príspevok, tak tam píšem.

8. Sentiero

Sentiero User

Hráči, kterým těmto balíček přišel, přece nemají důvod řešit, proč ostatní hráči tento bonus neobdrželi. Stejně tak, jako ty asi nebudeš řešit, proč soused nedostal v letáku slevový kupon do zahradnictví a ty ano.

Takže ano, skupina lidí, která má stejný problém, bude řešit jednu a tu samou věc a vesměs budou mezi sebou s některými věcmi souhlasit.

Nedívej se na to z pohledu „oni nic nedostali, proto kolem toho dělají tolik povyku“, ale podívej se na to tak, jak to je...

A sice, na jedné straně jsou hráči, kterým všechny tyto maily chodí a na straně druhé jsou hráči, kterým buď tyto maily nikdy nechodily a nebo chodit přestaly, ačkoliv je to u nich v nastavení v pořádku.
    A tak se naskytá otázka, proč tomu tak je? Načež přijde oficiální oznámení, ze kterého se dozvíme, že je to způsobeno pobočkami. Ale.. Jsou za tím skutečně jen pobočky? Nevypadá to tak... Co se dá s tím dělat a bude se to nějak řešit, popřípadě jak? To nikde nezaznělo a proto to vypadá, že se nic neděje.

Ne, to samozřejmě nemám. Z oficiálního oznámení vyplynulo, že se to řešit bude, ale mám pocit, že zůstalo jen u vybrání ID.

Ano takové stanovisko nehodili, místo toho do toho zakomponovali pobočky.

Nejsem si jistá, z toho co jsi napsal..copak ty to vidíš tak, že si chceme tento balíček mermomocí „vydupat“ ? Tak to přece není...Nejde jen o tento bonus, ale celkově o to, že těm, kterým tyto emaily nechodí - a to už delší dobu, jsou takto znevýhodňováni oproti ostatním. Proto není divu, že to hráči chtějí řešit a nějaké řešení čekají.

9. |Oromë|

|Oromë| User

Sentiero Znevyhodnovanim by som to nenazval, raz za 2 mesiace dojde na mail maly bonus, ktory potesi, no nic extra to zase nie je.

Uz sa to tu trochu meni na natahovanie sloviciek, celkovo tu toho moc nevyriesime. Maximalne sa tu mozeme dalej natahovat. ;)

BP to riesilo po svojom, vydalo stanovisko a pokym sa nerozhodne to dalej riesit, tak tu asi zbytocne budeme polezimovat co je pravda a co nie.

10. Korben

Korben User

Riešiť neriešiteľné. Nič tu nevyriešite, to čo sa tu rieši, sa dá nazvať len napádanie ,ohováranie a obviňovanie prevádzkovateľa hry.

Ako vieš že nieje tomu tak ako tvrdí BP ? Máš nejaký dôkaz ? Samozrejme že nemaš , tak netvrď nič na čo nemaš dôkaz. Toto je len to obviňovanie.

Nič nezakomponovali. Tie pobočky tam sú a každy jeden účet ma v sebe status pobočky.

Jedine čo tu robíte je vypisovanie konšpirácii. Nič iné to nieje.

Vidíš v mojom texte to čo tam nieje. Nikde nepíšem nič o balíčku. Ja vám popisujem aká je skutočnosť. Ja sa práve na to pozerám triezvym rozumom. Mne nikto nekázal obhajovať BP. Ja tu nekonšpirujem. Predkladám len to čo viem.

Je len na BP čo a ako vyrieši a hráči nemajú inú možnosť , len dúfať , že sa nájde nejaké riešenie.

11. tak to bolo aj s hades branamy niektory mali aj po dve druhy ani jednu aj tedy bolo povedane ze sa to poriesi a nic ja hram orbit 6 rokov a este som nic nedostal tak by sa BP uz k tomu malo dako postavit

-FOXSAMURAI- tohle ocenil(a).
  12. Sentiero. plne s tebou súhlasím. Som registrovaná v tejto hre od roku 2008 a nikdy som od BP nebdržala žiadny e-mail s bonusom ,odmenou alebo bránou.

13. Korben

Korben User

No a práve môže byť problém u tej pobočky. Registrovala si sa cez nejaký frogfoot. Eρεβος*SK to isté.

14. ja som sa registrovala cez pauzička.sk

15. Korben

Korben User

To je možné, ale prevádzkuje to daná firma.

16. ale čo tým chcete povedat? že ked že som registrovaná cez pauzicka.sk tak mi newsletter ani chodit nebude? pretože som to nejak nepochopila

17. Sentiero

Sentiero User

Tak to jsme na tom asi stejně.

Nemůžu se stoprocentní jistotou říct, že jsem se registrovala přes darkorbit.com, ale u druhých účtů u kterých vím jistě že jsem se takto registrovala, tyto maily chodily, ale pak přestaly. I proto jsem psala jestli je to způsobeno jen pobočkami.

Aθηνa*SK zkrátka BP tím chtělo vysvětlit proč někomu newsletter nechodí a někomu ano. Psali, že pokud se někdo registroval právě přes tuto pobočku, tak nemusí newsletter dostávat.

Ale tím co napsali, toho moc neřekli, spíše vyvolali další otázky a pochybnosti.

-FOXSAMURAI- a Spartakus tohle ocenili.
  18. No tak to je nádhera.... akoby bol problém s posielaním e-mailov v takej vyspelej a rzvynutej online hre aj tým hráčom ,ktorý sú registrovaný cez pobočky...otázka tedy znie"ked si kúpim urídium,platím pobočke alebo BP"???!!!!! mám pocit e ked sa niekomu nechce ,tak sa nechce a tu nie je problém pobočka, ale majú tolko hráčov,že tých pár ,ktorý sa stažujú, im nijak nemožu uškodit a preto to nikoho nezaujíma. A som si 100% istá ,že sa to ani nikdy riešit nebude. Tak ako mnohé veci ututlané a zabudnuté. Moj názor.

19. Mám ještě dotaz co se týče registrace u pobočky BP. Registroval jsem se přes stránky Idnes (onlinehry.cz), to co mám nahlavní stránce když otevřu Dark je tam kvůli tomu? Nechci řešit jak to odstranit (asi to jde upraviut v nastavení prohlížeče), jen mě zajímá jestli to tam mám díky registraci přes tyto stránky nebo jestli to tam má každý v ČR:). U mně je úplně jedno přes co oteřu dark (různé prohlížeče, tablet, mobil, různé odkazy na otevření hry) vždy to skončí hlavní stránkou s banerem idnes.

Dodatek: Su asi ... chci sem dat obrazek a nejde mi to. Vím že to mám hodit na úložiště a pak vložit přes ikonku URL obrázku ale su dnes asi nějak mimo...:(

Orome dik za radu baner idnes je pryč, nechtěl jsem tvořit další post, tohle téma je o něčem jiném....

Naposledy upraveno: 19/8/15
  20. |Oromë|

|Oromë| User

♣Tuareg♣ Tak normalne by tam ziadne reklamy nemali byt, je to asi sposobene tou registraciou. Skus Adblock Plus, je to jednoduche a pomaha to proti otravnym reklamam.

♣Tuareg♣ tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.