Zpetná vazba Diskuse k Newsletter - Aktualizace účtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem TRIXT, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Drift1

Drift1 User

To není OT..to se snaží administrátoři ještě z posledních sil vysvětlit oč běží..bohužel marně..

2. Korben

Korben User

Drift1, Ver tomu, že sily mám viac ako dosť.;)

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. Som zhrozená,sklamaná a velmi smutná z toho, kam to všetko speje :(
    škoda že pravda vo svete stráca svoje miesto.
    všetkým prajem vela štastia.....

PS: Korben,jediné za čo sa ti možem ospravedlnit je ten súd,ale nie za svoju pravdu. Neviem kde nastala chyba,prečo sa dátum zmenil,ale mnohý hráči na GE1 si ma pametajú... pod nick name DarkQueen. Tý by vedeli presne povedat kedy som začala hrat. :(

4. Korben

Korben User

Aθηνa*SK, Ja nepotrebujem tvoje ospravedlnenie, ja sa riadim faktami a pri týchto faktoch, by ma nikto nepresvedčil o opaku.

Daný nick si po prvé použila 8.9.2010 o 21:27:39, inak si mala nick skoro ako na starom fóre a podľa toho by som tipoval že tento účet si zakladala od znova , ale to len tipujem. Ako som písal, hrať si mohla od roku 2008 , ale nie na tomto účte. :)

5. Korben ani si nevieš predstavit ako mi je tažko! Toto som nečakala. Nechcem nikomu hrat na city,ale toto som nečakala. Viem že za nič nemožeš viem ze potvrdzuješ len tie podklady čo máš. škoda že to neviem dokázat. Prepáč mi. Ospravedlnujem sa ti .Viac už písat za tento svoj problém nebudem.

6. Belgam

Belgam Guest

Aθηνa*SK kdyby jsi zakladala ucet v roce 2008 , tak mas uplne jine ID nez mas ted. Tve ID je z roku 2010. Akorat Ty si nedokazes nic priznat.
    Skoda ze se musime drzet pri zdi, protoze bych pouzil to co rikal doktor Strosmajer.

Naposledy upraveno moderátorem: 22/8/15
  7. Korben

Korben User

Opakujem, nepotrebujem ospravedlnenie, stačí mi ak pochopíš že si nevymýšľam a uveríš že sa ti nesnažím klamať. Ja nemám za potrebu zavádzať hráčov a ani nepíšem čo mi niekto prikáže. Ak by mi niekto kázal čo mám písať, tak už tu nie som. Tak že všetko čo som napísal je fakt ktorý som si nevymyslel.

8. Sentiero

Sentiero User

No ještě, že nadnáší jenom voda :D

Nechtěla jsem se do toho plést, když tu probíhala tak živá debata, ale teď mi to nedá..

Na co vyhrožovat něčím o čem víš, že to nikdy neuděláš a navíc k tomu nemáš pádný důvod. Kdyby jsi byla opravdu schopná tohle udělat, tak to uděláš třeba v případě obvinění za programy, proti kterýmu se bráníš.

Aθηνa*SK Někdy je lepší se zamyslet než něco bezmyšlenkovitě psát a hlavně ujasnit si fakta. V roce 2008 ses klidně mohla registrovat na jiným servru a až potom začít hrát tam, kde hraješ teď. Nebo to klidně mohl být jiný účet, na což jsi mohla zapomenout :).
    Spousta hráčů sem přijde, tvrdí si svoji pravdu, nakonec se přijde na to, že je to jinak než píší. Za něco se omluví a pokládají to za vyřešenou věc. To, že tu při tvrzení své pravdy nařknou několik lidí z bůhví čeho, je nezajímá.

To, že jsi kvůli tomu naštvaná, za to tu přece nikdo nemůže :)
    --------

Teď se vrátím k newsletteru. Už tehdy, když před 2 lety chodily maily s kódy na hádesku, tak taky nepřišly všem. Na foru se o tom psalo, ale asi se nic nevyřešilo. Proč se už teda tenkrát nezačalo řešit, že některým hráčům newsletter nechodí? Začalo se to řešit- kdoví jestli, až teď, kdy tu psala spousta hráčů, že meily jim nechodí..?

9. Sentiero

Prepáč,nepovažujem to za vyriešenú vec. Ako som už napísala na tomto svojom a jedinom účte hrám od roku 2008. Ospravedlnila som sa len preto,že viem ,že administrátori ani moderátori nemožu nijak ovplivnit hru ani dáta,napriek tomu som bola dost tvrdá na jedného z nich. Neospravedlnila som sa za svoje pochybenie. Trvám na tom čo som napísala. Začala som hrat na GE1 VRU,potom po incidente so systémom som prestúpila do MMO.
    A tam hrám do dnes. To je všetko. Jediné prečo to neviem dokázat je len preto,že sa všetko vynulovalo v roku 2010 možno 2011 to sa velmi nepametám,ked sme dlho boli bez hodnstí a potom ked naskočili bolo všetko resetnuté.Akoby sme začínali od znova.
    To je všetko. A prosím už to neriešme.

10. Belgam

Belgam Guest

Pohar nam pretekl a nema cenu neco vysvetllovat. Kdyz pisu ze by mela jine ID v roce 2008 , tak to neprizna a ucet je zalozen v roce 2010. Zadne zmeny v ID a v datumech nebyli. Jen v hlavicce nekoho.

Takze zaverem jen si uz neodpustim jednu hlasku Ze kdyby blbost nadnasela, litaji vsichni jak bile holubicky.

Prosim vsechny zpet k tematu.

Spartakus tohle ocenil(a).
  11. TRIXT

TRIXT User

Omlouvám se, že reaguji až nyní, byl jsem na dovolené. Nechci tu řešit registrace, ale chtěl bych se vrátit k problematice buletinu. Zkusím tedy navázat na Korbenovu reakci na můj příspěvek.

Souhlasím s tím, co píšeš, ale tím spíše by se to mělo řešit. navíc vůči těm, co se registrovali přes partnery to opravdu není fér.

Tuto větu jsem napsal na základě tvého příspěvku, že stanovisko je konečné, tudíž nic se dále řešit nebude. Viz.:

Možná můj chybný závěr, ale daný tímto vyjádřením.

No, na základě svých znalostí předpokládám, že většina dat je evidována v rámci databázového systému (byť privátního), proto by neměl být problém hromadně zpracovávat tato data (byť na úrovni herního serveru, ale spíše serveru pro registrace) a z nich získat aktuální emailovou adresu. Poslat email dle šablony je pak již maličkost. Mnohem složitější je naopak uchovávat veškerá historická data. To je velmi náročné na datový prostor.

Možná se jedná jen o technický problém. Tuto větu jsem opět napsal na základě tvého příspěvku o konečném stanovisku. Bez informace, proč někdo ano a někdo ne a bez možnosti odvolání to nevypadá pro BP nejlépe.

Pořád narážíme na to tvé prohlášení.

A jsme zase Korbene u toho. Víš, tvá krátká věta mi vzala naději, že BP se pokusí zjistit, proč některé účty buletin nedostávají (a vypadalo to tak nadějně). Chápu tedy dobře, že BP je ochotno něco pořešit a že někdy bulletin na jednom či druhém účtu dostanu já popřípadě i další lidé, kteří buletin do začátku roku 2014 dostávali?

Rád jakkoliv pomohu při testování problému, bez nároku na odměnu. Chci jen, aby v budoucnosti se situace pořešila, neb místo motivace buletin určitou část hráčů vždy rozladí a to je škoda. Jen bych chtěl zdůraznit, že to, že se hádáme mezi sebou (hráči a admini či moderátoři) je asi zbytečné. Proč nemůžeme spíše táhnout za společný konec provazu?

Naposledy upraveno: 24/8/15
  12. Trix s tím posledním odstavcem se plne ztotoznuju pekne napsane. Ano buletin není nic co by člověk nepřežil když ho od BP nedostane. Beru to tak že jecto od provozovatele hry malickost která má hráče povzbudit ke hre a když pak víš že i kdyz u tebe je vše OK a stejne ti to neprijde tak to spíš zamrzi.

13. Korben

Korben User

Moja krátka veta sa týka stanoviska daného oficiálneho oznamu. To znamená že problém zasielania emailov touto formou, je nemenné a teda stanovisko je konečné. Nechce sa mi hrabať v starých emailov, ale myslím že v dano čase sme ani iné stanovisko nemali. Potom prišiel email, že sa tým budú zaoberať a pokúsia sa to nejak vyriešiť.
    Vždy ak napíšeme že stanovisko je konečné, tak je to preto, že túto informáciu obdržíme. No neznamená to že v BP to hodia do šuplíka a nepracujú na riešení, no pokiaľ nedostaneme povolenie podeliť sa o tom z hráčmi, tak informáciu von nepustíme. Nebudeme dávať zbytočné nádeje a nemienime tu dookola odpovedať na otázky " kedy to už konečne bude, prípadne kedy to pôjde", čo síce nieje tvoj prípad, ale vieme svoje. ;)

Ak by potrebovali spoluprácu pri riešení problému, tak ak BP potrebuje spoluprácu hráčov, tak je to vždy oznámené a hráči sú požiadaný o pomoc.

V tom nieje problém, problém je že niektorý nie sú ochotný uveriť ani očividným dôkazom ktoré sa im predložia. :)

14. TRIXT

TRIXT User

Korben: No, budu tedy opět trpělivý a budu doufat, že BP daný problém pořeší. Vím, že vy fungujete jako nárazník mezi BP a hráči, ale nesmíte vše utlumit, jinak BP nikdy nepřijde na to, co nás hráče trápí. A ty jejich buletiny mě fakt berou chuť do hry, kterou mám rád, zvláště pokud je v nich odměna, která by mi na malém účtu docela pomohla.

Eρεβος*SK tohle ocenil(a).
  15. No neviem kto kde spravil chybu ... mne vsetko chodilo normalne az do urcitej doby, konkretne posledny mail mi dosiel 1. 8. 2014, 15:29. Odvtedy akoby seklo a nic. Potom som zmenil aj mail a nic, dal som si preverit ci nahodou nie som na blackliste - niesom. Aka je teda dedukcia?? Kde sa stala chyba? Potvredenie platby ale chodi dobre :) tak neviem co je na tom take zlozite aby dosliel i nejaky bonus ;)

16. =Marvin=

=Marvin= Guest

┼►JosseGrunge◄┼ no prave, nevis. V teto diskuzi uz kolega Korben vysvetloval jaky je rozdil mezi emaily o potvrzeni platby a newsletterem. Doporucuji si precist cele tema a oficialni oznameni ktere k problemu s prijmem bulletinu prislo.

17. TRIXT

TRIXT User

=Marvin=: No právě to jejich oficiální vyjádření .... Dle mě situaci nijak neosvětlilo, jen obvinilo třetí stranu bez bližšího vysvětlení. Navíc nevysvětlilo případy, kdy se přes "pobočky" hráči neregistrovali. A i to co bylo zde napsáno je pro ty, co využili reklamní kampaně k registraci trochu frustrující. :(

P.S. Asi by bylo lepší se jím neohánět. Stejně nám nezbývá než čekat, zda se to někam v budoucnu pohne.

18. =Marvin=

=Marvin= Guest

TRIXT oficiální oznámení je info které jsme k danému problému dostali, tak jsem vyzval hráče k tomu aby si jej přečetl, nevím jaké v tom vidíš ohánění. o_O A vysvětlení v oznámení je:

Informace je myslím jasná, co k tomu chceš ještě vysvětlovat? Jinak mám za to že ještě podrobněji jsme toto probírali na prvních stránkách této diskuze.
    A proč některým hráčům nechodí newsletter i přestože se přes žádné pobočky neregistrovali, a vše ostatní potřebné mají v pořádku, je úplně jiný problém, ke kterému zatím bližší informace nemáme. Ale tím že tu budeme všichni omílat stejné věci dokola se nic nevyřeší, takže jak píšeš, nezbývá než prozatím čekat.

19. TRIXT

TRIXT User

=Marvin=: Kdyby napsali, kteří partneři blokují buletin a kteří ne, pak by se možná zjistilo, že existuje množina hráčů, kteří i když se registrovali přes partnera, který buletin neblokuje, stejně nic nedostávají a byl by to opět jiný problém. Tak jak to podali je informace vágní, to musíš uznat. Navíc, myslíš, že někdo někdy upozornil hráče, že pokud se zaregistruje přes partnera, nebude moci v budoucnu využívat všech požitků ve hře? Proto říkám, že to vysvětlení, byť je oficiální, moc nepomohlo, ale máš pravdu, nemá to smysl řešit, jen jsem na toto téma asi už moc citlivý. ;)

20. Korben

Korben User

Zbytočne tu riešite neriešiteľné a opakuje sa to tu dookola. Stanovisko a vysvetlenie BP poslalo, myslieť si o tom môže kto chce, čo chce. Toto stanovisko je nemenné, pokiaľ BP nevyrieši inú formu zasielania emailov.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.