Diskusia: Akce Invaze parazitů

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by |Oromë|, May 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Neptun-

-Neptun- User

Goleme to sa tu uz myslim psalo ze misto te jedne 10 ma byt 50.
    Peter ty male potvory to padne na 3 rany pres motyla takze nic moc :D

2. Buď s niekym v skupke a pozeraj ked na jedneho bude utočit,štítu neviem kolko má ale pozeral som že má 60 000 hp

3. Když si rozkliknu kronos, mam tam u lambdy 1/5 ale vím na 100% že jsem lambdu nedělal. Ale nevyvozoval bych z toho hned závěr. Nemohla náhodou lambda padnout v jiném eventu, i kdyby byl docela dávno, moh bych na to prostě zapomenout.

4. Silnější, neagresivní kristallin rychlej jako goli na promerku (dmg stejnej).

5. 123812

123812 User

Taky jsem měl 1/5.. nejspíše z ledové brány (těžké) ... o Vánocích..

6. Zastřelil už někdo/viděl už někdo to nový boss NPC?

7. |Oromë|

|Oromë| User

Akcia bude este dlho, male npc sa tiez objavilo az na druhy den, tak majte trosku trpezlivost, urcite sa ten velky pavuk casom objavi. ;)

8. 123812

123812 User

|Oromë| Jojo, času dost :D a za toho bosse stejně není o moc víc než za toho normálního ;)

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ze skupiny mam odpozorovane ze ta mala potvurka ma 50.000 stitu a 65.000 HP. Boss ma stejne parametry jako demaner freighter.

10. 123812

123812 User

=Marvin=e nevíš jak bude vypadat ten surgeon design ? (ten novej..)

PS: nevíš jestli bude nějaký úkol za herkules?:D :)

Last edited: May 10, 2015
  11. Áno mohla cez Vianoce boli 2 brány jedna ľahká a druha ťažká a keď si ich splnil mohol si získať čast do hociktorej brány ... mne sa z tých 2 brán pripísala jedna čast a to do zety.

12. 123812

123812 User

13. Zaujímalo by ma,OTÁZKA NA MODERÁTOROV, kedže to má parametre ako demaner freighter, má to aj nejaký špešl box? A aká je z neho odmena.
    A ako posledné oznamuje to ako demaner? Má to značku na mape? Nejako to má danu dráhu pohybu?

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

=Streuner=. vsechny dostupne informace jsou ve FAQ k akci, vice informaci se pravdepodobne dozvime az na mape.

15. Spartakus

Spartakus User

Upřímně se mi nelíbí, že goli s tím desingem dohoní Aegis, nebo mu uletí. :( Lov (pro Aegisky) i obranu to dost komplikuje.:( Bude to chtít nový desing i na Aegis, aby byla větší sranda. :D

16. |Oromë|

|Oromë| User

Spartakus Aegisku by som radsej nechal tak, uz len tie jej schopnosti su velka vyhoda.

=Streuner=. Silno pochybujem, ze to bude mat specialne boxy, taka dolezita informacia by urcite prisla s FAQ. Viac info o bossovi nemame, to sa dozvieme az na mape, maximalne vam mozem hodit jeho obrazok.

17. 123812

123812 User

Proč dnes nemám misi pro zdravé ? ..

18. Hornets_CZ

Hornets_CZ User

Nepropadej panice já taky ne, možná během dne se něco ukáže :)

Thread Status:
Not open for further replies.