Diskusia: Akce Invaze parazitů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem |Oromë|, 7/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PaiMei

PaiMei User

Sice není mise pro zdravé, ale já měl misi pro infikované, i když mám všech pět hotových. Navíc nebyl v sekci úkoly mise, ale v denních úkolech. No, udělal jsem ho, odměna stojí pořád za to. :)

2. hummel

hummel User

akcia je až do 25tého a úloh je len 10 tak nečakajte že budú každý deň :)

3. 123812

123812 User

Taky zkusím, to mě nenapadlo zkusit jako infikovaný ...
    Taky ho mám, ale mám pocit, že jsem už ho dělal .. 15 mordonů a 10 devo .. hned ten první den

PS: úkol na pár minut a báječná odměna :D

Naposledy upraveno: 11/5/15
  4. RobPol

RobPol User

Já jen trochu nechápu to, jak někdo může psát že má už mise pro zdravé hotové všech 5, když byly jen 3.
    Jen to mě trochu zaráží :D

5. 123812

123812 User

RobPol on psal, že měl hotových 5 pro infikované .. a navíc první den jsi jich mohl splnit do restartu víc :D Já jich mám taky 5, a dnes jsem splnil asi znova to, co už jsem jednou dělal :D

6. RobPol

RobPol User

Jo takhle, já jen že mám pořád 3 :D ikdyž před restartem vím že jsem udělal 2x úkol na infik. a 1x na zdravé, ale to je fuk :D
    Díky za objasnění

7. RobPol: Ono než proběhl restart, tak šlo splnit všech 5 úkolů :)

EDIT: 123812 to stihl dřív :D

8. -xghost-

-xghost- User

Budou se ty úkoly opakovat? Jde mi o ten první za infikované - neměl jsem 1000 té munice a až další den jsem šel na mail pro dáreček. Rád bych tedy splnil i tento úkol.

9. 123812

123812 User

No, asi ano, já ho první den neudělal a pak jsme ho tam měl znova.. tak počkej a uvidíš :)

10. |Oromë|

|Oromë| User

123812 Prvy den to bola skor chyba, urcite tam nemali byt vsetky ulohy a restartom sa to opravovalo.

-xghost- Urcite sa nebudu opakovat, este som nezazil opakujuce sa ulohy, ale na 100% to neviem potvrdit, treba sledovat nyx.

11. 123812

123812 User

|Oromë| Nojo, ale já za tu chybu nemůžu, splnil jsem ten den asi 4 mise .. no co už :D

PS: nevíš jestli bude nějaká "hard mise" za herkules? :)

12. U úkolů při této akci neplatí, že si je můžeš udělat v jeden den? Třeba 3 dny nebudu u komplu a ten 4 den postupně udělám úkoly za předchozí dny?
    Takto to bylo například u zimního vestivalu, kdy úkoly na ici naskakovaly postupně a mohl jsem plnit i ty co sem před tím nestihl...

13. ♣Tuareg♣ jo, ty pro zdravý si můžeš udělat klidně všechny naráz v poslední den...

14. |Oromë|

|Oromë| User

♣Tuareg♣ Co som pozeral, tak zdrave ulohy mozes prijat aj neskor a postupne ich splnit, infikovanu ulohu mam dostupnu len 1, tie starsie sa nezobrazuju.

15. Pred restatortom s dalo urobit asi vsetkych 5 na infikovanie a po restarte sa dala len 1 pre zdrave a 1 pre infikovane ... ja som to robil po restarte takze mne sa tie akciove misie opakovat nebudu.

A dnes mam tiez len 1 misiu a to pre infikovane v dennych misiach tiez som sa zlakol ze nemam misie:).

Naposledy upraveno: 11/5/15
  16. 123812

123812 User

Moderátoři tenhle hráč " ─═╬™☢20010misa☢™╬═─ " na serveru cz2 dostal nejspíše ban za "něco" nejde dohledat jeho profil.. a je první v žebříčku k invazi parazitů, kdy zmizí ? (Podle toho náskoku jaký má před elitou takový amatér, asi má ten ban kvůli programkům :D)

Master-of-VRU17 tohle ocenil(a).
  17. Korben

Korben User

Zmiznúť nemusí, pokiaľ má ban na určitú dobu.

18. gabberdoom

gabberdoom User

Tak ta munice dorazila i s informačním emailem.Jen mě mrzí, že je málo misí a pořád stejné dokola.A těch víc info by nebylo špatný, aspon do kdy akce trvá.

19. 123812

123812 User

Korben Tím mi chceš říct, že třeba botér si udělá 1. místo, zůstane tam a až mu skončí ban tak si začne s novým designem ? ...

20. Korben

Korben User

Písal tu niekto niečo o botoch ? Ja som nič také nenapísal.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.