Diskusia: Akce Invaze parazitů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem |Oromë|, 7/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 123812

123812 User

=Marvin= No, ale tam ještě mezitím post byl, asi ho někdo smazal ..

A ten název je "Boj s epidemií"

2. Kubino

Kubino Guest

Žiadny post tam nebol, vidíme aj zmazané, tak si prosím nevymýšlaj a nechaj si to vysvetliť. A skôr sa kolegovi ospravedlň, takto sa s ním rozprávať už nebudeš nabudúce to máš ohodnotené.

3. 123812

123812 User

Okj tak promiň a Kubino psal jsi, že mě sleduješ už déle, neřekl jsem o moderátorech jediné špatné slovo ..

4. Korben

Korben User

5. Kubino

Kubino Guest

123812 narážal som skôr na tvoje posty (OT, spam, multiposty), dávaj si na toto pozor a bude to ok :)

Humanoid84[=Z=]
    úctu k tomu, že niekto si voľnom čase nájde chvíľu aby poradil iným, spravil pre nich FAQ či vyriešil ich problémy. Ak prídeš nabudúce ty s nejakou otázkou zmetiem to "zo stola" a nikto ti nebude radiť, to bude môj názor voči tebe, dúfam, že to bude v poriadku.

6. 123812

123812 User

Kubino Jojo ještě jednou se omlouvám .. ten multipost to bylo poprvé myslím.. Už se to nestane dám si pozor :)
    PS:ty slevy jsou krásné, jen škoda, že jsem to koupil už ráno :/

7. mám dotaz - padl už někomu během akce havok? Na CZ2 snad nikomu, s kým jsem se o tom bavil, já sám udělal už 8 zet a stále nic, kolega 6 a nic, další 3 a nic... Je to nějaké divné, ale začíná mě to už rozčilovat...

8. 123812

123812 User

9. Samostatnou úspěšnost neřeším, jen se divím tomu, že během nynější akce nikomu nepadají, tak jestli tam není nějaká chyba, případně jak se to dá řešit s BP...

10. |Oromë|

|Oromë| User

____BAZINGA____ Ty poznas kazdeho hraca co robil teraz zetu? 3 hracom nepadol havoc a hned je chyba v BP? Prival parazitov nema s padanim havocu nic spolocne, mate proste smolu.

Samozrejme dalsia konspiracna teoria o tom, ze BP vypol padanie havocu cez akciu, nepripada ti to smiesne?

11. Ja som hral nedávno cez akciu Zetu a havoc normálne padol, chyba bude niekde medzi klávesnicou a stoličkou.

12. Orome, proč jsi hned tak protivný? Já se slušně zeptal.... Myslím, že by se dalo odpovědět i méně podrážděně... ;)

13. Korben

Korben User

V priebehu akcie si urobil 4 brány Zeta a nie 8 ako tvrdíš. o_O

14. Tak to mi Korbene asi splývají časy, jsem už jen naštvaný, že furt cpu to Urko do zet a furt je mi to na prd, protože to prostě nepadne... :D

15. Korben

Korben User

Môžeš byť rád akú máš úspešnosť, sú hráči ktorý sú na tom horšie. No tu sa o tom baviť nebudeme, to do tejto témy nepatrí.

16. RobPol

RobPol User

Já měl dojem že to je na téma na parazity a né o dohadech kdo je drzí na toho a toho, nebo debata o havocích :D
    No nic k věci, mě by jen zajímalo zda-li padaj z infik. boxů (zelený) dílky do kronosky, nebo lf-3, atp. výbava.
    Všichni se baví, že jim padla lf-3, kronoska, BO2, atd.. a mě nic :D
    Takže padaj vybavení, dílky do kronosky nebo si zase dělají z lidí srandu?
    Díky ;)

17. Korben

Korben User

OT post zmazaný.

RobPol Myslím že v ofiku to je jasne napísané , no čo presne tam je, to ti nikto nepovie.

18. Bol update na boxíky vraj,ale kedy bude? Zatial boxujem a nič dokopy čo má byt v boxoch pridané

19. Korben

Korben User

=Streuner=. To neznamená že ihneď všetko nájdeš.:rolleyes:

20. To mi je jasné :))) ide o to či tam najdem všetky diely do kronos?
    A či sa tam dá najst lf3 alebo štíty - tie mi netreba ale kamarátom by to prospelo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.