Diskusia: Akce Invaze parazitů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem |Oromë|, 7/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. |Oromë|

|Oromë| User

Toto vam nestaci ako odpoved? :) Jeden spoluhrac dnes nahodou zobral 2 boxy a v druhom bola cast kronos(lambda), takze padaju aj dieliky, len su velmi vzacne.

=Streuner=. Pravdepodobne je mozne najst dielik na akukolvek branu.

2. ja som dosal lambdu a betu

3. .R1dd1ck.

.R1dd1ck. User

Toto mozem potvrdit vsetko uvedene je doplnene v boxoch pada aj infekcna municia, miny atd. sice velmi ojedinele, ale pada.

4. cyborg666

cyborg666 User

mam otazku : aka je pravdepodobnost ze mi padne z nakazeneho boxu cast do kronosi ?

5. Tak nevím jestli je to chyba nebo nějaká nová funkce. Po dnešním ranním restartu se objevilo počítadlo na vyvolání bossky na PVP. Po zabití 30 Gygerthrallů na 4-3 se už další neobjevili. To samé na 4-2 a i 4-1. Vždy po "vyčištění" nic dalšího. Je to správně?? Musí třeba zatít Gygerthrally i jiní hráči?? Na 4-3 a 4-2 jsem byl sám. Na 4-1 jsme chvíli byli 2 , ale i tam se pak nic nedělo.

6. ja terza kukam že z pvp sa gygerthrally presunuly aj na x-5 a možno este dalej

7. to na PVP mapy už neprídu /Gygerthrall/ či je to len dáka chyba ? o_O odkedy som tu, som tam videl iba 1 na všetkých 4-x mapáxh :confused:

8. Myslím, že chyba to není a budou teď od x-5 do x-7, ale zajímalo by mě spíš, jak vyvolat toho bosse a jak poznám, že už se někde objevil... :(:)

9. na cz2 na pvp to hlasi ze se musi znicit dostatek gygerfalu aby se obevil gygerim,no problem je v tom ze to ukazuje pokrok 153/2000 ale kdyz sme sundali pres 20 tech gygerfalu tak stale to ukazuje 153. A vubec to nepribiva.

10. Taky mi to právě stále ukazuje toto číslo, proto se ptám...

11. Kerny

Kerny User

Tak ani po 12té hodině se nezačli ti Gygerovci na 4-X nezačali objevovat :(

12. *RimmerH*

*RimmerH* User

Zdaravím, mám nedokončenou misi" Přezrálé ovoce" ( nestihl jsem demanery) a tím nemohu otevřít akce mise paraziti.
    Když ji přeruším budu ji moci někdy dodělat ?

13. TRIXT

TRIXT User

*RimmerH*: Bojužel ta mise se ti ztratí, ale podle mě se vyplatí ji přerušit.

14. *Firefox1*

*Firefox1* User

RimmreH, jsem na tom stejně taky v té misi nemám dodělaný Demanery a nemyslím, že se vyplatí ji zrušit. Dezign asi v parazitech nezískáš ?! Navíc kupón jsem nedostal, takže misi" Přezrálé ovoce" neruším a tuto akci vypouštím ;)

15. TRIXT

TRIXT User

*Firefox1*: Za dobu trvání akce se úkoly opakují. Je jich tedy hodně. Odměny se pohybují od 2000 do 6000 U. Je pravda, že úkol na vystřílení munice se tak úplně nevyplácí, ale ostatní úkoly jsou super. Získávaš i nějaké klíče, BZ, čest či další drobnosti. Jelikož akce trvá skoro 4 týdny, dá se během akce vydělat spousta uridia. Pokud nejsi ve všem full, kterému chybí jen Herkules, pak si myslím, že je lepší se akce zúčastnit a vydělávat na výbavu, profil apod. Je tu navíc riziko, že než se bude opakovat akce na Demanery, tak bude více jiných akcí a ty bys též musel vynechat. A je i možné, že při nové akci na demanery se opět objeví úkol na Herkules. Nikdo neví. :)

16. *Firefox1*

*Firefox1* User

TRIXT máš pravdu že to může trvat déle ale získání Herkula taky není jednoduché a časové náročné. Jinak jsem celkem full.
    BZ a čest moc neřeším, pracuji na lodi a urko se dá vydělat i jinak. Takže já si počkám ;)

Naposledy upraveno: 14/5/15
  17. sadild4

sadild4 User

Na chatu psali , že padá i lf3 z boxíků , co je na tom pravdy ? :D

18. |Oromë|

|Oromë| User

sadild4 Nevieme co vsetko tam je, ja osobne som tam ziadne predmety okrem casti kronos nezaregistroval.

19. Dnes je akciova misia iba v dennych ulohach na infikovanie a to pouzi 1 000 striel laserovej municie typu PIB-100. Po zlacneni stoji 1 000 muni 9 000 Uridia tak neviem ci ju mam kupit alebo sa spolahnut na to co sa tu pisalo ze pada PIB-100 z boxov.

20. Dnes mi padlo sotva 60pib :D tak sa na to nespoliehaj :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.