Diskusia: Akce Invaze parazitů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem |Oromë|, 7/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Uz som kupil: 14.05. 21:25Laserová munícia bola kúpená (500)- 4,500 U.

2. 123812

123812 User

Mohl bych se zeptat jak to bude s těma gyperimama nebo jak se to jmenuje ? Je to seklé, jde jen o zobrazovací chybu ?

3. JO, akurat som dostal alfu do kronos: Získaná jedna časť galaktickej brány Kronos.

4. Máte teda štastie :D ja dnes nič :D

5. Co sa tyka muni PIB-100 padla mi 2 krat a to po 10 jednotiek.

6. Možem sa spýtat kolko máte častí v kronos?
    A kolko vlastných?
    Zdá sa mi že je to nejako obmedzené

7. Myslis ze je to napriklad tak ze v 1 den mozes zobrat maximalne 1 cast do kronos?
    Casti kronos: 8/21
    Ziskane casti z boxov: 1

8. lorduriel

lorduriel User

jjradsi na boxy nespolehat, po 6 hodinovem strileni s vytazenym petem na sber 160 ks munky:D
    Prosim mohu se umistit u teto akce v obouch zebrickách top 100 a sebrat tedy dvojnasobnou domenu ?

9. Nicil som hraca a mam 20 laserov na konfiguraci 1 a 30 na konfiguraci 2 a vzdy mi minie na 1 konfi 20 PIB-100 lenze teraz som dal 1 konfi a na miesto 20 PIB-100 mi minulo 21 PIB-100 a pritom pocet laserov zostal nezmeneny 20. Je to asi tym ze sa zapojil aj PET ktory mal akurat 1 laser?
    Ale do ulohy pouzi 1000 jednotiek PIB-100 sa mi ten 1 nezapocital ... ked striela PET tak sa to nerata?
    Teraz som skusal nicit s PET s pouzitim PIB-100 a co minul PET znova nepocitalo.

Z boxu mi padla lambda ktoru som si v log nevsimol.

Naposledy upraveno: 14/5/15
  10. Ano, nepočítají se střely, které vystřelí PET okyno, jinak já dnes 4 dílky do kronosky, 2 do alfy a 2 do lambdy. Je však možné, že jeden mi padl i včera, jelikož jsem to včera večer nekontrolovat...

11. Kerny

Kerny User

opět se po sestřelení 30 prestanou obnovovat.....

12. Myslím si, že je to takhle udělané schválně. Po každém dni se to počítadlo zastaví. A gygerimy tu budeme mít na poslední dny akce. Přece říkali, že jelikož je to event založený na "nemoci", chtěli aby se situace postupně "zhoršovala".
    Edit: On už Gygerim byl? Právě mě na GE1 odstřelil týpek s titulem "Spasitel v bílém plášti", který je za sestřelení Gygerima.

Naposledy upraveno: 15/5/15
  13. Kerny

Kerny User

"Očekávejte prosím že počínaje zítřkem(14.5) budete moci vyvolat NPC Gygerima." Ano..můžeme ho začít vyvolávat, ale nevyvoláme ho. Tohle měli dát třeba až v sobotu, nebo kdy se vážně bude moci vyvolat. Tohle je úplně zbytečné

14. Podle všeho se vyvolat dá, protože ho už někdo zastřelil.

15. Kerny

Kerny User

a tuhle informaci bereš odkud?

16. 555m555

555m555 User

k dílům na kronos,krom zety z prvniho dne akce sem ted dostal betu,ale z x tísíců boxů :)

17. Korben

Korben User

Po reštarte by už malo fungovať privolanie Gygerima.

18. Vyvodil jsem ji z faktu, že mě sejmul ultra elite lightning s titulem Spasitel v bílém plášti, který je za zastřelení Gygerima.

19. Kerny

Kerny User

Tak už to funguje, ale nějak mi asi ušla odměna. Sundat 2000 těch npc a z bosse dostat 9 učka nic moc :(

20. =Marvin=

=Marvin= Guest

Kerny tak zalezi jak dlouho jsi jej strilel a kolik jsi mu zpusobil poskozeni, pripadne kolik hracu jej strilelo. Odmena z podobnych NPC se vzdy deli mezi vsechny utocniky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.