Diskusia: Akce Invaze parazitů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem |Oromë|, 7/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kerny

Kerny User

No hp toho bosse bylo cca jako u sibelona. Bylo nás tak 8 max. Nejvíc dostal kámoš 300U (Npc žilo asi 15 vteřin bez štítu)

2. Zdravím chcem sa opýtať či niekomu podol diel Kronos. Zbieram dosť dlho a zatial nič. ďakujem

3. Keby si si prečítal temu dozadu spomíname to tam :)
    Mám jednu otázku? Tí ktorí boxujete na akých mapach ste?

4. |Oromë|

|Oromë| User

5. [Filbur2002] Mne dokopy padli asi 4 alebo 5 už neviem ale po včerajšom poobednom reštarte to už padať prestalo, možno mi len odišlo šťastie alebo znížili pravdepobodnosť alebo to skončilo, lebo nikde sa nepíše že to bude do konca akcie.

Pridali ich viac, možno napriklad 1000 a po zozbierani konec :D neviem..

6. Spartakus

Spartakus User

Co to je za nelogickej úkol??? Zabij Gingerima?? Střílím hodinu ty malý zmetky, abych ho pomohl vyvolat, Boostery mi běží, potom do Gingerima střílím celou dobu X4 do úspěchu se mi započítá a do úkolu ne??? Jsem pěkně zhnusený!!:mad::mad:
    16.05.2015 - 10:13[​IMG]Obdržel jsi 217116 BZ
    16.05.2015 - 10:13[​IMG]Obdržel jsi 2345 cti
    16.05.2015 - 10:13[​IMG]Zničil(a) jsi vetřeleckou loď typu .
    16.05.2015 - 10:13[​IMG]Úspěch dosažen: Spasitel v bílém plášti
    • 16.05. 10:13 Zničil jsi loď vetřelců. + 1,723 U.
    • 16.05. 10:13 Zničil jsi loď vetřelců. + 689,256 k.
    Edit: úkol jsem zapnutý měl, byl jsem zdravý a protože tam byl celý serer, tak jsem měl lagy jak blázen. Pokud ho musím nakliknout první, tak je ten úkol k ničemu. Je mi jasný, že ,,škody´´mi nikdo nevrátí jen mě zajímá, kde je problém.

Naposledy upraveno: 16/5/15
    riso0012 a Master-of-VRU17 tohle ocenili.
  7. Asi tak,docela mě to naštvalo,pomáhám kosit ty malý na vyvolání bosse,pak bosse beru x4 a on se nepřičte? tak aspoň ten titul,ale ten úkol,to zas bigpoint něco vymyslelo -_-

8. Spartakus

Spartakus User

super!!! Šel jsem po dalším a nějaký.... Mě 5x sundali! nádhera!

Naposledy upraveno: 16/5/15
  9. |Oromë|

|Oromë| User

Skusil ho niekto aj nakliknut prvy? Ono totiz ziadne sive npc nikdy do uloh nerata.

10. Je to jako s Icyma, do úspěchů stačí sundat icy a nemusíte ho nakliknout první. No ale do úkolu, jde o to ho nakliknout první

11. Spartakus

Spartakus User

Tak o ten dnešní úkol udělá tak 20 hráčů, při rychlosti jak se ukazuje. Díky BP za zkažený den! Jdu raději ven. Koukám, že většina lidí pochopila, že to nestojí za nic, protože skore skoro nepřibývá.

12. Tak to se nebudu s tím ůkolem ani snažit jdem ven je tam krásně!!!!

Spartakus tohle ocenil(a).
  13. -Neptun-

-Neptun- User

Proc sa ta potvora objevuje porad na 4-1??A kdyby to ukazovalo aspon na minimape jak demanera ale nez sa to najde to uz tam nekdo strile...

14. Spartakus

Spartakus User

je to celé blbě... Měl by se ukázat na všech PVP mapách najednou. Konec konců prcky střílí všechny firmy najednou... Úkol by měl být udělaný tak, že by bylo potřeba mu způsobit určitý počet zranění. Třeba 800 000. Jak mám vyřídit cca. 40 dalších lodí netuším. :(

15. Přesně tak nějak by to mohlo být ale bohužel!!!:rolleyes:

16. Kubino

Kubino Guest

Hra je založená na akčnosti, bojovnosti, trpezlivosti a súpereniu. Je jasné, že tú úlohu nebude mať každý, kto ju chce mať spravý pre to všetko, kto nechce alebo nemá na to hold túto nesplní. Neviem čo hrávate za hry, ale také, že máte všetko čo chcete sú len offline, v online hrách sa občas musíte občas zmieriť aj s menej, ako viac :)

17. riso0012

riso0012 User

zdravím pri strielaní Gygerima sa mi nezapočítal. Ból som v skupine v ktorej to bolo na červeno . Ostaným sa započítal hodilo titul všetko ale mne hodilo iba titul a to ja ja som strielal nedalo by sa to nejak vyriešiť ?

18. Kubino

Kubino Guest

Obávam sa, že nie. To, že ti dalo titul s tým nemá nič, to stačilo do neho len strielať, na splnenie úlohy ho musíš mať práve ty osobne nakliknutý.

19. Zas sa nad tým tak neštvite :) to sa idete potrhat kôli 5000 uridka? Toto neni ako uloha na hercul , proste bud ju splníš alebo nie,bud budeš +5k urka len tak alebo si to vyboxíkuj.
    Ja osobne som teraz len na boxoch

20. riso0012

riso0012 User

moj názor je taký že to je celkom nedomyslené. nerozumiem prečo sa to objavuje len na 4-1
    -------------------------
    tak pre teba nie je potrebne ziskat 5000 uridia ale niekomu by sa to dost hodilo

Naposledy upraveno moderátorem: 17/5/15
  21. cyborg666

cyborg666 User

kde najdem rebricek odmien za invaziu parazitov ? ak tak dajte mi link prosim

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.