Diskusia: Akce Invaze parazitů

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by |Oromë|, May 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 123812

123812 User

Korbene ? Tu munici musím vystřílet ? Nebo mi zůstane když si ji nechám ?:D

2. RobPol

RobPol User

asi zůstane, ale k čemu ti bude :D

3. -Neptun-

-Neptun- User

Tak ja jsem v dennich misich nasel enom tu na infikovani 10 hracu porad chybi ta na vystrilani 1 000 te munky ta tam nikde neni.

4. Keď som infikovaný tak tam mam misiu Znovuzrodený a je v kolonke denne misie a nie v akciovycho_O

5. Zdravím, mám dotaz.... Dodělal jsem uspěch infikuj 10 hraču a odměnou měl být název Přenašeč jenže jsem ho jaksi nedostal.....

6. Korben

Korben User

▀▄~σκyπσ~▄▀ Prečítaj si čo som písal na predchádzajúcej strane.

Marshallshady Daný titul je až pri infikovaní 50 hráčov.

-Neptun- V denných misiách sú misie len pre infikovaných.

7. Čítal som to len som na to zabudol :/.

A keď dnes nesplním alebo neaktivujem niektoré akciove misie zajtra ich tam mat už nebudem?

8. krysa99

krysa99 User

prosimvas dokedy trva akcia?

9. Hornets_CZ

Hornets_CZ User

Vesmírem DarkOrbitu se šíří tajemná nákaza.
    Speciální jednotky byly povolány do akce, aby vyhledaly a zničily mimozemské původce nákazy.
    Zapoj se do akce Příval parazitů od půlnoci 8. května 2015 do 25. května 23:59 hod. místního serverového času a postav se na stranu vetřelců nebo pomoz při hledání léku.
    Úspěšní dekontaminátoři budou odměněni úspěchy a speciálním lodním designem!

10. -Neptun-

-Neptun- User

Korbene sak jo ale me to neukazuje ani tak ani tak a to bylo myslim pro infikovane...toe jedno treba to tam skoci po restartu.

11. Kristo

Kristo User

Nevím jak vám ale mně přišel email od BP s bonusem:
    Takže na úkol by munice měla stačit ...

Jako podporu během náročné mise…
    …ti nabízíme speciální balíček s následujícím obsahem:
    • 2000x Infekční laserová munice PIB-100

• 10x Infekční mina IM-01

• 1x Léčebné CPU XL – Anti-Z2

• 5x Zelený klíč ke kořisti
    Vyzvedni si svůj balíček!

12. RobPol

RobPol User

Kristo na předešlé stránce jsem to sem psal, že chodíš e-mail.
    -Neptun- Je určitý počet úkolů na den, já splnil 3 a ostatní se mi taky nezobrazují, asi budou zítra. Byla by hloupost nechat všechny úkoly na dnešek, a zítra by nebylo co dělat, když je akce 25. května tak se úkoly rozdělily na určité dny.

13. Ja som splnil 2 akciove misie jednu ako zdravy a druhu ako infikovany a bol som infikovany a neukazovalo mi dalsie akciove misie potom ma pukli a uz som bol zdravy a tiez ziadne akciove misie mi neukazuje.

14. chybí mi ještě udělat úkol na 5 zdravých lodí, ale nemám ho ani v denních, ani ve speciálních, nakažený jsem, kde je chyba?

15. Ani mne vobec nic dal som relog aj ked som bol nakazeny aj ked som bol zdravy a nikde ziadne akciove misie pri tom som splnil len 2.

16. mne prečo neprišiel ten mail s tou odmenou ?

17. A jste na x-1 ? Po restartu už nejdou zobrazit na x-8 :)

18. Kristo

Kristo User

Aha, tak to sem neviděl ....:)

19. ano, na 1-1 i 1-4, denní mise tam mám jen klasické, dnes 30 saimonků... Jinak mám kromě těch 5 zdravých hráčů splněno dnes vše...

20. RobPol

RobPol User

Mise na invazi parazitů jsou rozděleny na dny, v daný den možno splnit určitý počet misí, pak musíš čekat na další den :D

Thread Status:
Not open for further replies.