Zpetná vazba Diskusia: Astrálny vzostup

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 22/6/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Nenapočítal, takové číslo jsem jakoby nahrál, když brána nefungovala správně a měl jsem všechny trhliny zběsilé, protože jsem nedostával porty a padala mi stejná odměna.
    v tabulce píšou, že za bossa při plných hp dostaneš 700 bodů a 50 za zběsilou, ale skutečnost je taková, že třeba před prvním bossem máš cca. 1200-1400 bodů podle počtu zběsilých a po zdolání prvního bosse získáš dohromady 2700 bodů třeba a pro mou osobu je spíše záhadou, proč je možné získat třeba 2770 bodů, když mám plné HP. Takže 2700x3 máš 8100 bodů a pokud chytíš druhého zběsilého bossa, tak ty body dohromady dávaj hezké číslo. A každá zběsilá brána dává 50 navíc, což při 8x 50 je docela ranec.
    Taky hodně záleží, jak vysokou hodnotu máš celkové HP na začátku a systém to také nevyhodnocuje správně a když získáš modul na HP a docela vysoký, třeba i 30%, potom mi připadá, že systém to moc neumí vyhodnotit a ty čísla potom za zdolání trhliny moc neodpovídají.
    Pochybuji, že někdo z BP vůbec chápe, jak to vlastně funguje.

2. nero3

nero3 User

hmm takže je to jen o tom zda chytnu buglou Astralku a pak nahraji hodně a nebo mám pak smůlu .... alespoň pokud chci uspět v žebříčku :))

ZOHAN
    každopádně díky za vyjasnění...... alespoň někdo o tom něco ví .-)

3. Já teda o tom tolik nevim, protože pokud ti ta brána naproti nejde, můžeš se stavět na hlavu a je ti to prd platný. Každopádně rekordy se posupně přibližovaly k 25k bodů a mám skoro pocit že minule už to i někdo překonal.

Většinou tenhle žebříček hraju na tři brány (a zatím mě žádnej vejš zmíněnej bug nepotkal). A v drtivý většině mi to stačí na top ten, i když všechny tři brány stály za prd. A sem tam mi to stačí i na titul. Na Černokněžníka mi stačila jedna přes 8k a dvě brány za podprůměrný body, ale je pravda, že vynechali rusáci a obě lodě nejlepšího hráče. +-8.200 jsem už jednou taky nastřílel, hehe

A to mi připomíná, že už jsem dlouho neplakal nad tím rekordem, kterej na tý kartě je z JINÝ BRÁNY. Tohle by mě zrovna zajímalo, kolik mám nejvíc za bránu.

Hrabě_von_Morava tohle ocenil(a).