Diskusia k súťaži - Grafická soutěž

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Korben, 19/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Korben.. chápem a cením si že túto súťaž beriete vážne. Veď bez vás by tu bol bordel. Ako som vravel, s hurykyperom bývame v malom mestečku takže sa navštevujeme. A spomínam si že pri jednej z návštev potreboval poradiť ohľadom farm konfigurácií tak to nalogoval u mňa. Nemyslel som na to preto sa ospravedlňujem. Ak je to nutné a uznáte to za vhodné, jeho hlas neberte do úvahy. Ďakujem za pochopenie

2. tak som sa na to pozrel. nasiel som aj svoju cmaranicu medzi top 10 ale napriek tomu som zahlasoval objektivne ;-)

3. -xghost-

-xghost- User

Díky :)

btw. jak se tu někdo ptal: ty jména a nedostupná soutěž bude předpokládám kvůli co největšímu znepříjemnění podvádění. Jasně že to není velká překážka, ale aspoň nejde nikde hned přiřadit nick ke konktrétnímu obrázku a to je dobře...

4. Kenny

Kenny User

Autodesk inventor? Tam taky tvoříme - pěkný program, ale občas dává dost zabrat :D

5. Korben

Korben User

-xghost- Prečo myslíš že bola súťaž uschovaná ?

6. Korbene prosím tě , už nikde nemohu najít přesné odměny . Mohl by jsi mi je sem prosim zkopirovat , kdyz nejde najit puvodni skryta stranka ? :)

7. Zafod

Zafod User

A není to jedno? Stejně obdržíš jen odměnu dle toho jak se umístíš.

8. Belgam

Belgam Guest

Nemusis mit strach prvni cenu jsem vyhral ja. :D

9. Zafod

Zafod User

Njn, páč jsi předbíhal Belgáčku :D

10. Belgam

Belgam Guest

Ja a predbihal?
    Nikdy, ja jsem ten b*b ktery radsi pocka ve fronte. Ale vyhry beru. :D

Zafod tohle ocenil(a).
  11. To já vím Belgame ale i tak by mě to zajímalo . Už se k tomu nedohledám

12. TRIXT

TRIXT User

Osobně si myslím, že je škoda, že u obrázků není uveden i vložený text, kde byla uveden princip chování NPC. Ty obrázky mají nyní trochu jiný význam. Nebo mělo být napsáno, že se vkládá jen obrázek, aby bylo jasné o co jde. I obrázkem se dalo hodně vyjádřit.

13. Korben

Korben User

TRIXT doložil som k tomu teda aj popis.

14. -xghost-

-xghost- User

Korben: ano, ale nenapsal jsem nic, co by nešlo zjistit tady o pár stránek dřív (např. když sme tu kecalil, z čeho to je vyrobeny :) ). Vzhledem k tomu, že pravděpodobně hlasují i lidi, co to teď vidí poprvé, přišla mi ta poznámka ke právnému shlédnutí docela dost důležitá...
    Byli byste zlatí, kdybyste mi ji přidali (nechali tam) do toho obrázku, ale s tím jsem vás nechtěl otravovat ;)
    tak tedy: prosím, prosím, jen to z té poznámky - není to nic k mému NPC.

EDIT: koukám byli jste na žádost TRIXTa rychlejší :) Ale dejte mi tam prosím i tu poznámku ke právnému shlédnutí - to lidi odradí když to nejde rovnou, jak má. A pak tohle zase smažte. Dík moc...

15. Chápu , že se skrytá stránka poté zas odkryje , ale opravdu bych Vám byl vděčný , jestli byste sem mohl napsat ceny za první tři fleky :) díky

16. Korben

Korben User

17. Jediné co vím bylo nějak 200 k uridia za 1. Místo . Avšak co by mě zajímalo to VIP :) Na jakou dobu bylo . Nevím co s tím děláte za tajnosti , že je takový problém to sem vložit . Kestli je to však taková tajnost , tak se už ptát nebudu . ;-)

18. Korben

Korben User

19. Łєgєηđ★кαmαşuтяα

1. miesto: Prémium 6 mesiacov, 150k U, Slevák XL, Návrh bude podaný na BP (Osobne nemyslím že je medzi návrhmi včetne môjho nejaký ktorý by bol hrdo prezentovaný na BP)
    2. miesto: Prémium 1 mesiac, 100k U, Slevák XL
    3. miesto: Slevák XL, 50k U

Malo by to byť nejako takto :)

20. Děkuji mnohokrát . Jen mi ještě v hlavě zůstává otázka , jestli ten XL balíček bude také na 6 měsíců , nebo měsíc :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.