Diskusia: Loď Tartarus

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Andromeda., 27/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jessie

Jessie User

Možno menej o vašich bojoch a viac k téme či sa vám loď páči alebo nie, čo si o nej myslíte, jej prednosti a pod.

-baghira2- máš múdre príspevky, ale oni su taaaaaaak strašne dlhé, že to sa nedá všetko čítať v každej téme, prepáč, skús niekedy iba napísať hlavnú pointu prosím ťa, alebo nejako kratšie :p :D lebo niekedy to sú dlhé paragrafy čo by sa zmestili aj do 1 :D

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Badmaniak

Badmaniak User

Ten cooldown se asi nedozvim co? :D To nikdo z vás nemá Tartara aby mi to řekl, jak dlouho se to dobíjí? :)

3. presne ked ma tu funkciu nakoniec nastalo ne len na par sekund aj tak ju nerfnu urcite

4. Ahoj, chtěl bych nahlásit problém u tartaruse.. Vždy, když proskočím portem, tak se mi rychlost vrátí z 621 na 444. Schopnost vypadá, že je stále aktivní, ale rychlost se sníží. Proto po každým skoku portem musim schopnost deaktivovat, počkat 10s cooldown a zase aktivovat..

To Badmaniak: Cooldown schopnosti raketometu je 40s

5. |Oromë|

|Oromë| User

Badmaniak Otvor si ofiko k lodi, je tam aj cas cooldownu oboch schopnosti. :)

Dark*Goliath Tiez sme si toho vsimli, mala by to byt chyba, opytame sa na to.

6. mne se tartarus paci a dufam ze snim nic neudelaj konecne lod co se ubrani surgeonu

7. surgeonu sa ubranis aj pomocou skill designu popripade pomocou infekcnej munky alebo spomalovacky len treba to vediet pouzivat

8. Badmaniak

Badmaniak User

Orome: Díky, já se na ofiko koukal když byl Tartar před týdnem vydaný a tohle tam nebylo. :) Ale i tak 40 sekund je moc, i 20 s boostrama, během boje použiju max jednou, takže na nic.

A ohledně chyb rychlostí je tu spousta. Je tu ta se citadelou, a pak ještě ejdna nová, o které sjem tu ještě nečetl a nevím zda je nahlášená. Formace KOLO po portaci neubírá štíty, naopak, štíty přibývají jako při vběžné formaci. Tedy rychlost 5% navíc, štíty běžné (bez bonusu, bez postihu)...

9. Borat

Borat User

Badmaniak v podstate som aj rád, že na niektoré chyby hráči ešte neprišli, ale tie formácie, citadela sú hlásené. A ta chyba p ktorej si tu ešte nečítal tak pokiaľ myslíme to isté tak tiež je hlásena.

Ale chyby ktoré nesúvisia s touto loďou o ktorej je diskusia tak sem neťahajme :)

Naposledy upraveno: 4/9/16
  10. 7sarny7

7sarny7 User

ahoj, chtel bych se zeptat jestli ma smysl ocekavat mimesis nebo uz nebude.dekuji za kazdou smysluplnou odpoved

11. Badmaniak

Badmaniak User

Ještě nedávno byly nové ukázky lodě. Loď v takovém bodě vývoje jentak nezruší. Maximálně si na ní počkáme o něco déle. Do té doby užívej Tartarus. :)

12. |Oromë|

|Oromë| User

7sarny7 O tejto lodi nemame zatial ziadne informacie, musis jednoducho cakat.

13. Loď Tartarus jsem vyzkoušel a musím říci, že rozhodně do hry nepřinesla nějakou zásadní nevyváženost. Pokud Vás napadne full elite hráč, je v podstatě jedno jestli má Surgeon, Pusat nebo Tartarus, stejně jdete téměř vždy na základnu. Tartarus naopak podle mě přináší výhodu slabším hráčům v podobě úniku při napadení, aby netrávili většinu doby opravou lodě. Taktéž je díky své rychlosti ideální na sbírání paladka, což spoustu nových hráčů ocení. Nesdílím zde názor některých hráčů, že je to další zbytečný nesmysl ve hře, a z mého úhlu pohledu jde o inovaci rozumným směrem.

Eρεβος*SK a svi1 tohle ocenili.
  14. Badmaniak

Badmaniak User

Souhlas, ale cena mohla být o dost vyšší. :) Za Citadelu chtěli mnohem více...

15. Ahojte, už som to písal, ale zostalo bez odozvy... na Tartaruse po zavedení skrátených cooldownov neukazuje pripravenosť speed boost raketometu....takže ak nie je chyba hlásená..hlásim...nerobí to len mne...overené u viacerých...ďakujem

16. Znova nastala chyba v rychlosti Tartarus dnes v 19:20
    Po relogu zase 644 :) tak mozno mi to len zle ukazovalo

17. |Oromë|

|Oromë| User

Ono teraz by uz malo vsetko fungovat na Tartaruske, ak by nieco blblo, tak to smerujte do temy na bugy, dakujem.

♥°°King=of=Army°°♥ Borealis som skusil a ukazuje normalnu rychlost, skor to zle zobrazovalo, taku vysoku rychlost by si spozoroval aj pri pohybe.

18. Zbytečná věc, která jenom zalagovala hru :)
    Můj názor.

19. pecko

pecko User

Ja som si nie istý touto loďou, určite teraz je jedna z najlepších v hre, však tá schopnosť rýchlejšej lode, kde nieje čas odpočtu na cooldown je na nezaplatenie, borci si lietajú s vŕtačkou a ja ho nechytím na sugeronovy s bicyklom :). mohli sa zamyslieť nad touto schopnosťou, alebo nedávať to za schopnosť, zbytočné programovanie u BP

20. nevidím dôvod prečo by fulky na surgeonoch mali mať výhodu, mám všetky dizajny ale lietam na Tartaruse, môžem s ním robiť všetko čo teraz potrebujem a nabugovanému surgeonovi utečiem, ale predtým si do neho ešte strelím a keď vidím, že má na motýlovi plné štíty tak odletím :) inak aj Terorku som s ním včera prešiel a úplne v poho......

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.