Diskusia: Loď Tartarus

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Andromeda., 27/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Badmaniak

Badmaniak User

Nevim proč spojuješ hned surgeona s nabugovaností. A motýl s full štítama na začátku boje je standart, kdo nn tom lítá pořád? přehodí ze srdce nebo kruhu...
    A rychlost Tartara není zas tak závratná, já uteču klidně i dvoum na pvp, jde to... (i s aegis)

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. že by trafená hus zagágala.....:)

3. Badmaniak

Badmaniak User

Nelítám na surgeonovi, to zaprvé.
    Zadruhé žádného bugu jsem nikdy nezneužil a pokud vím, tak bugy s formacemi již měly být opravené. Tedy určitě ta s kolem už je, o dalších jsem snad ani nevěděl.
    Ale rozhodně když létám na motýlu, tak ho zapínám přes lištu jak začnu útočit, tedy má 100% na začátku boje a nevim jestli jsi schopný (než zdrhneš) si všimnout, že mu ubylo například 5% za 5 sekund. A to nepočítám s tím, že ten hráč může dávat saby nebo vystřelí v první salvě SAR rakety.

4. Badmaniak, ja som ťa z ničoho neobvinil, motýla normálne používam, nemusíš vysvetlovať, ako funguje, ale keď vidím niekoho kto lieta na motýlovi nonstop po mape a stále má plné štíty tak to je jasný bug, to by mal pochopiť aj agent BP.....

5. Badmaniak

Badmaniak User

Neobvinil? A co to bylo to s tou husou? :)
    Já to chápu, o čem mluvíš, nicméně mluvit že každý surgeon na motýlovi je zabugovaný, to je trochu přes čáru. :)
    Nevim jak je to teď s bugama na štíty, ale já si zatím tohohle teda už douho nevšiml, a mám za to, že mluvili o opravě už týdny nazpět.

6. Borat

Borat User

No tak tento problém s formaciami bol už oprávnený a osobne som si ani nevšimol žeby to znova šlo urobiť.

7. pocujte kupit ci nekupit tartarusa? je lepsi jak golik na lov hracov? a este druha otazka hodil by sa mi tartarus k tym novym fuznym stitom?

8. Badmaniak

Badmaniak User

To je každého věc názoru a liší se...
    Fůzní štíty snad nepoužije nikdo, pokud nemá strategii poodjíždění a podobně.
    Tartarus je lepší leda tak na zdrhání a dohonění rychlých lodí, jinak golík nebo jiná loď bohatě stačí. ;)
    (Ale je to jen můj názor, spoustu hráčů co neumí s raketkami atd, tak toho Tartaruse na lov koupí.)

9. tak ja som myslel taktiku ze utiect s tartarusom napr. rychlo cez port rychlo dobyt vdaka fhznym stitom stit a vratit s do boja s plnym shd a dorazit nacateho supera ale aj celkovo to neni naj lod teraz ked dmg skoro jak goliath ma a rychlost väcsiu jak venga a ma aj skill rapid fire ktory mu da na sile ale rad vypocujem nazory aj ostatnych
    ...

10. Badmaniak

Badmaniak User

Ty fůzní zas takový terno nejsou...

11. pecko

pecko User

skús si kúpiť booster na obnovu štítu

12. Badmaniak

Badmaniak User

%ta zůstanou stejná. :)
    A radši budu mít 20% štítu navrch než rychlost dobíjení... Nehledě na to, že nebudu upgradovat další štíty. :)

13. lenze ked mas das 20 tych stitov v konfe tak mas az 125% bonus kvregeneracii a to je uz citit

14. -baghira2-

-baghira2- User

SSCUltimateAero, ako vieš poznáme sa z fóra už dlhšie.
    Prejdem rovno k veci. Tartarus aj podľa mňa nie je až 2x tak správne riešenie.
    Ako vieš, osobne preferujem Pusat a Lightning. Lightning ako vieš je rýchlejší od Tartarusa aj keď len o 5 sekúnd.

Tartarus je jednoznačne ako poskladaný z niektorých druhov lodí.
    Silu má ako Citadell s dvojitou paľbou z raketometu + hp.
    Rýchlosťou niečo medzi Pusatkou a Lightningom dokopy. Čiže nič moc.

Existuje však jedna univerzálna loď, ktorá ho dokáže poraziť.
    Golík ho síce nedobehne, má maximálne rýchlosť 540.
    Ale Aegis, Aegis Veterán a Aegis Elite s formáciou dvojité kolo a s ľahkou konfou už áno pri častých opravách.
    A porazí ho. Hádam si nezabudol akou schopnosťou disponuje aj univerzálny základný Aegis.

Na rozdiel od Tartara sa vie vďaka skill schopnosti aj počas samotného boja dokáže opravovať, čo on samotný nedokáže.
    Skús s Tartarom zostreliť UFE hráča na Aegise, úprimne nemáš najmenšiu šancu ak nahodí bicykel a svoju schopnosť sa
    okamžite opraviť. V poslednej dobe väčšina FEG a UFE hráčov lieta na Aegise a strieľajú na všetko, čo je okolo nich červené.
    - Jedinou výhodou sú len opravovací roboty z Tech centra ak nejakých počas boja vôbec máš.

Úprimne, s kúpou Tartarusa by som zbytočne svoje urídia neriskoval. Ale budiž. Ako si zariadíš tak budeš mať.

Naposledy upraveno: 25/10/16
  15. Badmaniak

Badmaniak User

Já tě chápu SSCU, ale rozdíl těch 10 vteřin je pro mě méně než nějakých 500k štítu. :)

16. pecko

pecko User

chceš mi nahovoriť že táto formácia je rýchlejšia ako tartarus?

17. -baghira2-

-baghira2- User

Nie. To som nepovedal. Len tvrdím že pri skill schopnosti Aegisu oprava & pri full elite výbave je Aegis schopná poraziť tartarus.
    To je všetko.
    Tú vetu si úplne vytrhol z kontextu. Čítaj aj to, čo som predtým napísal. Bez toho to nejde pochopiť.
    Písal som o lodi, ktorá je schopná poraziť tartarus. A nie byť rýchlejšia ako on, pre lepšie pochopenie
    v tejto veci.

Naposledy upraveno: 25/10/16
    Sentiero tohle ocenil(a).
  18. Filda

Filda User

Tartarus, jedině bych vytknul její vzhled ve 2D, vypadá naprosto otřesně, myslím že tu BP trochu zlenivěj, dát gifko z obchodu do hry... nvm, nvm lod je špatně natočená vůči letounům, a je nesmyslně velká (třeba vůči golíkovi) ve 3D to je moc povedené. Až ji budu mít tak jedině ve 3D

19. pecko

pecko User

nebudeme sa chýtať za slovíčka, ja som to pochopil takto:

20. *pursuer*

*pursuer* User

Inak v ozname este nie je upraveny CD.Pise sa tam 3 minuty a je to podstatne menej: Loď Tartarus

Zaujimalo by ma,ze preco,ked dam schopnost rychla palba,tak mi po skonceni schopnosti svieti schopnost k pouzitiu,aj ked sa znova neda hned pouzit.U inych schopnosti je to take sede a ide odpocet,ked na to ukazete myskou a pri tejto nie :/ Clovek potom pri boji nevie,kedy je to nabite bo ten zvuk ohlasenia k dostupnosti schopnosti nemusi byt pocut.
    A po portnuti sa vam tiez vypne speed boost?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.