Diskusia: Loď Tartarus

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Andromeda., 27/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. |Oromë|

|Oromë| User

*pursuer* Ano, v FAQ je toho vela neaktualneho, postupne to davame vsetko dokopy, len je toho vela a casu obcas malo. :)

Stale ti vypina speedboost? Ja som to aj hlasil na BP a bolo mi povedane, ze tam ziadna chyba uz nie je.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. |Oromë| nehnevaj sa ale to viacerym vypina speedboost aj mne aj mojim znamim preskocim branu hned musim kliknut na speedboost tak isto ked ma zostrelia.
    No a este rychla palba pouzijem e hned ukazuje ze ho mozem pouzit ale to nejde musim pockat

SSCUltimateAero tohle ocenil(a).
  3. *pursuer*

*pursuer* User

|Oromë| - zial stale to vypina po preskoceni portom.Dokonca spearka ju tusim dokaze zrusit a nenabehne spat ta schopnost..treba ju nanovo zapnut.

4. HEROBRINE

HEROBRINE User

baghira napsal: Golík ho síce nedobehne, má maximálne rýchlosť 540.??
    Ale Aegis, Aegis Veterán a Aegis Elite s formáciou dvojité kolo a s ľahkou konfou už áno pri častých opravách.
    A porazí ho. Hádam si nezabudol akou schopnosťou disponuje aj univerzálny základný Aegis.

1. Jak Aegis porazí tartaruse, když má stejnou rychlost jako goliath?
    2. A akou schopností disponuje aj univerzálny základný Aegis. ?
    Tartarus má palebnou sílu a schopnosti lodi rychlost se dá při boji i vypnout a pak má i dokonce hned větší dmg.
    Baghira, těším se , až tě na cz1 potkám na tvém pussatovi nebo na lightingu?
    3. a nekritizuj p. pecka, on nic z kontextu nevytrhává, přečti si to po sobě znovu? A golík nemá maximálku 540..

5. -baghira2-

-baghira2- User

1. Pokiaľ mu nezdrhne a bojuje bez zdrhania do posledného dychu. To som mal na mysli. Pretože zdrhať dokáže každý.
    2. základný aegis disponuje skill schopnosťami Opravárenský modul, Oprava štítov a Oprava konštrukcie.
    - A neraz som videl u aegisov ako to efektívne využívali priamo v boji tieto skill schopnosti. Práve preto som to napísal.
    3. Opýtam sa, kto kritizoval p. Pecka? Chápem, že sa ho tu snažíš vehementne zastávať. Ale toto je tak trochu mimo
    - tému. Ty asi nerozoznáš jemné vytknutie od neobjektívnej kritiky. Ešte raz si to Prosím Ťa prečítaj, a hlavne tú pasáž,
    kde ho podľa Teba vlastne kritizujem? Pretože o ničom takom neviem, že by som hrubo zašiel za hranicu navážania sa.

P.S.: Nemiešaj sa Prosím Ťa do diskusie 2 ľudí, pokým nevieš, o čo im v tom texte vlastne išlo. Pokým viem, čo sme
    si potrebovali vydiskutovať; to sme si už vydiskutovali. A vôbec nechápem, prečo sa ku tomu vraciaš. Čo bolo, to bolo.
    A to nemá byť náplňou tohto vlákna. Pretože to už tak trochu tvorí OT. Ak už.
    A zbytočne sa tešíš, pretože na cz1, sa volám úplne ináč. Ale to Ti samozrejme neprezradím. :):D:p

Pochop to už konečne, nikomu a ani p. Peckovi jeho názor neberiem. :cool:
    Keby mal potrebu reagovať, obhájil by sa aj sám. Len zbytočne tu víriš prach, na margo toho;
    čo už sa udialo dávno predtým. To už si za tú dobu mohol rovno povysávať u seba doma. :D:D

A prečítaj si, čo sa píše v obchode na hlavnej stránke. U popisu lodí. Tartarus 14 slotov pre laserové delá
    na palube. Pusat 16 slotov pre laserové delá na palube. Lightning 10. Samotný aegis 10. Pre porovnanie.
    Záleží však od toho, nakoľko má dotyčný upgradované laserové delá; ak berieme do úvahy že je full LF4.

A za posledné. Nauč sa trochu slušnosti; pretože sa na to dalo aj normálne slušne reagovať. Ten príspevok,
    ktorý mi tu toľko kritizuješ nebol venovaný p. Peckovi ale hráčovi SSCUltimateAero, ktorému som v tomto
    vlákne venoval niekoľko dobre mierených rád. Ak nemáš nič lepšieho na práci než útočiť, tak sa ventiluj
    u seba doma a urob tam niečo užitočné. Keď nechceš vysávač, tak zober do ruky aspoň tú metlu. :D:D
    Nakoľko si v tomto vlákne ešte nikomu neporadil. Prosím pekne.

Naposledy upraveno: 4/11/16
  6. |Oromë|

|Oromë| User

*pursuer* To, ze ju zrusi sperhedka je v poriadku, predsa jej impulz rusi vsetky skill schopnosti. Ten preskok skusim este testnut, no ako hovorim, uz som to hlasil a vraj to maju v poriadku.

7. aj mne to vypina minule som kôli tomu pukol

8. *pursuer*

*pursuer* User

|Oromë| - bolo by to v poriadku,keby prerusila schopnost na danu dobu,ale ona ju deaktivuje...napriklad,ked ju pouzijes pri dimiku,tak na par sekund sa prerusi schopnost,ale pokracuje potom dalej.Ak sa to nezmenilo,ale pri tejto to dekativuje uplne...A neopravili to celkovo, obcas,ked sa portnem tak to vypne a obcas to necha zapnute,neviem podla coho to je.

9. hej to roby aj mne

10. inac preco je akcia na vsetky lode len nie na tartarusa?

11. Většinou na tu nejnovější věc nedávají hned slevu, až později.

12. presne tak až po čase

13. Borat

Borat User

Hneď ako dali Tartarus do hry tak po pár dňoch bola na neho akcia aj to možno len dopoludnia. Buď to bolo naschvál len tak alebo omylom :D

14. Mamina71

Mamina71 User

No vidíš, a po dvou týdnech jej máš včera a dnes v akci znovu. Se slevou 21%, s premkem +slevákem je to pak -51% = jen za 98.000 uridia. Pravděpodobně si jej stejně nekoupím, Surgeon se mi líbí více.

Máte prosím někdo tip či radu, proč bych si měl Tartaruse koupit, v čem je reálně lepší než Surgeon ?
    Někdo psal výše o paládku, že tam využije rychlost. To jako argument beru, i když sám nepaládkuji, na to nemám čas.
    Pokud jsem někdy nutně sbíral boxy, eventuelně bedny na Zeuse, tak jsem lítal v masku se Spearheadem (+bicykl).
    Něco dalšího ?

Naposledy upraveno: 12/12/16
  15. Borat

Borat User

Ja osobne na tejto lodi okrem rýchlosti nevidím nič super.
    Na boxikovanie vďaka rýchlosti je dobrý, ale niekto ho berie aj na pvp. Ja zase si beriem starého dobrého golika a s ním odpálim hocijakú loď.

Mamina71 tohle ocenil(a).
  16. |Oromë|

|Oromë| User

Mamina71 V skratke? Lepsi ako Surgeon nie je, ma nizsiu maximalnu dmg a nizsie maximalne stity....

Jedina vyhoda je jeho rychlost. Samozrejme, nie je to slaba lod a da sa snim slusne bojovat. Tam uz je to hlavne o tom aku mas vybavu a ako dobre vies bojovat. Osobne som na tartaruse ponicil v pohode aj full golikov, len to treba vediet. Docela uzitocna je aj na skupinove lovenie. nemam ale tento typ lietania rad, pride mi to trosku zbabely sposob lovenia. :)

-baghira2- a Mamina71 tohle ocenili.
  17. Mamina71

Mamina71 User

Díky oběma za názor, no tak si místo Tartaruse postavím raději Kappu navíc :)
    (Snad už nějaký ten Herkul padne, zatím se mi s nimi moc nedaří, z těch 6 ks co mám, tak minimálně 4 jsou odměna za nákup uridia.
    Tj. 1 nebo 2 Herkuly mám z 8 Kapp.
    Zato full Havoc jsem byl poměrně rychle, díky dvojitým odměnám z bran mně na to stačilo jen 13 Zet, tomu jsem ani nechtěl věřit, že je možné.)

Enriqe-XXX tohle ocenil(a).
  18. Ahoj chcem sa spitat neviete lod Mimesis budeme mat k dispozicii alebo nie diki za info

19. Zdravym neviete nic o tomto

20. Borat

Borat User

Vraj DO 2017 a je tam ešte starý hangar :rolleyes:.
    Moc by som tomu neveril.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.