Diskusia: Loď Tartarus

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Andromeda., 27/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kaperko-

-Kaperko- User

Ruku na srdce, keby mala lod rychlost ako pusat, ale terajsi dmg, kto by si to kupil? nikto. Keby dali vyssi dmg? zas by sa tu len kazdy stazoval. Mozme byt radi ze vyvojari odviedli takuto pracu. Zopar bugov?

Pusat na prepady je stale top. Goliath na suboje je stale lepsi (aj na npc). Aegisa v skupine zostava stale potrebna. Spearhead bola vyrobena ako prieskumna lod, svojimi schopnostami je nenahraditelna. Citadel podobne, stale je tank. Jedine co je v ohrozeni je klasicka vengeance, ta skutocne nedokaze konkurovat v ziadnom ohlade (mozno lightning, ale stale si myslim ze nie)

Tartarus ma spravit kompromis medzi rychlostou a dmg, toto zvladla na vybornu. Dmg je oproti najsilnejsim lodiam podstatne nizsi. Rychlost zakonite musi byt vyssia nez lod s naj dmg (pusat-surgeon), to aj dodrzali co slubili. Vsetky info o lodi boli dostupne aj doteraz, vyse dvoch mesiacov sa o tom mohlo diskutovat.

Mimochodom tesite sa na MIMESIS? to

2. Já se na mimesis těším, podle mě to bude konečně loď , která bude opravdu unikátní co se stylu hraní týče, myslím že se s tím bude dát skvěle trollit , zvláště když by si celej klan vzal mimesis.

3. Excelsior

Excelsior User

-Kaperko-: Kdyby lodi snížili ještě víc při schopnosti DMG, tak by účel této lodi byla rychlost a lidé by jí pořád kupovali. Tartarus by tím pádem byla nejrychlejší loď, Goliath by měl největší DMG a právěže Pusat má být kompromis mezi DMG a rychlostí v tomto případě, což teď není!!! udělali z něj pomalejší loď (dožene jí kdejaký tartarus), která má menší DMG než goliath a mnohem méně životů.
    Prostě bych to DMG snížil a odsoudil jí k boxíkování a zdrhání, když už k tomu stejně slouží, ale měla by dva módy, takže by jste hned z boxíků mohli jen vypnout schopnost a jít na PvE a nebo na stanici.

Goliath - DMG
    Tartarus - Rychlost
    Pusat - kompromis, jenomže má málo zásahových bodů, navíc srovatelnou rychlost se surgeonem a díky tertarusu se řadí rychlostí k ostatním vegám a surgeonovi a tartarus prostě i to DMG má dobrý jsou to jen 2lasery a 5%, jo rozdíl to je, ale má navíc ještě tu další schopnost a možnost si vybrat.
    Tak jaktože je dražší?

Naposledy upraveno: 24/8/16
  4. Súhlasím s Kaperkom, len škoda, že sa nepohrali viac s tým dizajnom, fakt vyzerá ako z čínskeho komixu a dúfam, že čoskoro opravia to vypadávanie Speed boostu...ten bug na rýchlosť som nepostrehol, ale ten speed vypadáva stále a často....

5. -Kaperko-

-Kaperko- User

excelsior, pusat je urcena na prepady a tam stale vedie. Ten rozdiel dmg oproti tartarusu je velmi velky, preto pusat nepatri do srotu a svoj ucel bude plnit aj nadalej. Teraz mam vybavene 2 lode. Tartarus je 100% full (upgrade atd.). Druhu mam Goliath champion, tam mam neupgradovane lasery, nemam tam ani havocy, v petke len lf3, takze oproti full surgeonu slabota. Oproti elitnemu tartarusu je ale dmg priblizne rovnaky (zrovnavane strielanim velkych npc, zostrelene priblizne za rovnaky cas). Takze ze by bola tartarus extra silna? rozhodne nie, co sa tyka dmg, vyrovna sa jej kdejaky hrac co ma nahratu zakladnu vybavu.
    Tartarus je z mojho pohladu taky zlaty stred, ked nepotrebujem moc velky dmg, ale rychlost, napr. na zber. Pusatku/spearheadu momentalne pri zbere nie je problem odstrelit i s goliathom. Svojou cenou ma tartarus omnoho vacsie plus pre slabsich hracov, teraz mozu robit to co potrebuju s mensimi obavami. Pre elitnych hracov je tato lod len vecou volby, kto to uz hra dost dlho vie ze kazda lod je dobra v niecom inom, ziadna nikdy nebola urcena aby bola vo vsetkom najlepsia, nie je to tak ani teraz s tartarusom.

6. Excelsior

Excelsior User

To mi nedává smysl goliath má větší DMG, takže na přepady v tom případě je nejlepší goliath. Tartarus má velké DMG ten rodíl mezi pusatkou je skoro to co ztrácí pusat na golíkovi, ale má dvakrát víc životů než pusat, takže ikdybych na ní s pusatkou vyskočil, tak mi to stihne vrátit a ani mu nezdrhnu.

Já bych jí snížil to DMG u schopnosti víc a tím by měla dva módy sběr a PvE. Přeci nemůže být rychlá a zároveň mít tak cca o 8% menší DMG než Pusat a ještě dvakrát víc životů, to je pak na PvP nejlepší, když někoho nedá, tak to prostě jenom otočí, každého chytne.

7. -Kaperko-

-Kaperko- User

na prepady je pusat idealna.
    Staci mat v zalohe ISH a EMP + rsb, zameriavacie cpu, seprom.. S tartarusom ani golikom nevykuzlis co s pusat pri prepade.
    Mimochodom, lov hracov ma byt odmena za tvrdu pracu, kto nemaka nema ish, empy, ine vecicky. Ten nech sa nestazuje ze s pusatkou nic neulovi. Pusat je urcena elitnym hracom co dlho makali aby spravili vybavu.
    Tartarus je skor pre slabsich hracov, kedze ma vybornu moznost utiect lovcom a ine staty ktore im mozu pomoct zarabat.

8. Excelsior

Excelsior User

Přesně jak píšeš, tím že vytvořili Tartarus Pusatka ztrácí smysl, protože Tartarus jí zdrhne, ale podle mě ani nemusí zdrhat, protože se může v první řadě bránit vzhledem k jejím zásahovým bodům a o něco menšímu DMG a až v druhé řadě může zdrhat.

No jasný nebo můžeš mít zmrazovačky a zpomalovačky a dáš s Pusatkou i Tartaruse, ale to můžeš stejně tak i s Golíkem, který má k tomu ještě větší DMG, proto tím, že přišel Tartarus Pusatka ztrácí smysl, ano na staré lodě leonovi, bigboye a goliky pusatka bude pořád stejně dobrá, ikdyž Tartarus by v některých případech byl lepší, ale Pusat vs. Tartarus, nemá šanci - taky si vem, že s Pusatem musíš mít dvojité kolo, aby si dohnal Tartarus bez něj, takže nemáš štíty, zatímco Tartarus ti stačí v rychlosti a ještě může být zaštítovaný. Takže přepadová loď Pusat, co už neumí přapadávat, můžeš s ní jen na flaxíky co nemají na Tartarus.

9. -Kaperko-

-Kaperko- User

uznavam, ma aj svoje nevyhody, aj znevyhodnuje ostatne lode. Ale to je dobre. Pridali lod co dokaze konkurovat ostatnym lodiam. Keby konkurovat nedokazala, tak tu debatujeme o tom ze vytvaraju somariny namiesto opravy chyb v hre. Oni ale vytvorili nieco co moze pomoct ako slabym hracom tak aj tym silnym. A zaroven ostatne lode v hre maju stale svoje miesto, su dobre na teamfighty, na npc, na branenie zakladni a podobne. Podla mna je dobre ze vytvorili tartarus, hra aspon nestagnuje a vyvija sa, su nove moznosti a kazdy ma moznost ich vyuzit po svojom. Ked vysla aegis mal ju takmer kazdy kto si ju mohol dovolit. Casom na nej lietali len poniektori. Ked vysla Pusat, kazdemu ucarovala nevidana rychlost (a teraz to nie je inak), a predsa na nej nelietal kazdy. Ked vysiel surgeon, kto by ho nechcel, cakali sme tristvrte roka a uz ho moze mat kazdy. Vidis na nom vsetkych? Ja vidim aj pusaty, aj aegisy ci zopar citadeliek.
    Nie je dovod tartarus zatracovat

Eρεβος*SK tohle ocenil(a).
  10. Excelsior

Excelsior User

jenomže konkurovat ostatním lodím :D já taky nepíšu aby snížili její rychlost mohla by to být rychlá loď, ale nemůže k tomu mít 2x víc životů jak pusat a skoro stejné DMG o pár procent menší kort když stojí ještě méně než pusat.
    Jen by mohli snížit to DMG při aktivované schopnosti třeba o 50%-70%.

11. Drift1

Drift1 User

Každá loď má své plus a mínus..vždy záleží na výbavě a spojnicí mezi židlí a počítačem...

Borat a -Kaperko- tohle ocenili.
  12. |Oromë|

|Oromë| User

Aegis a Goliath maju svoje vyhody oproti Tartarus. Golo ma malinky bonus na dmg/stit a Aegis ma zase schopnosti. No Pusat uz vyhodu nema, Tartarus ju uplne zvalcovala svojou dmg, rychlostou a HP.

Excelsior Nie 2 lasery a 5%, Tatarus zaostava za golom len o 1 laser a 6% dmg dizajnu. Ked zohladnim dmg schopnosti na raketomet, Surgeon ma len jedinu vyhodu a to cca o 10% lepsiu dmg.

-Kaperko- Lod nikto nezatracuje, no aktulne je v hre mnoho chyb a vela ludi to uz mierne povedane rozculuje. Aj ja osobne by som uvital chvilu pauzu od noviniek, je potrebne sa upriamit na chyby, bugy atd.

-baghira2- a Rasputinn13 tohle ocenili.
  13. Ahojte chcem sa vás ešte opýtať, že tá schopnosť na tartarusovy keď date to turbo tak za nejaký čas vám vratí rýchlosť na pôvodnu a chcem sa konkretné opýtať či aj dmg vráti späť alebo iba speed?

14. |Oromë|

|Oromë| User

*****PapikSVK***** To vracanie rychlosti je dalsia chyba, schopnost by mala fungovat dokym ju nevypnes. O chybe sa vie a treba cakat na opravu.

15. Badmaniak

Badmaniak User

Surgeon je rychlejší, Pusatt je rychlejší, Surgeon je silnější asi o 13%. Kdo má Surgeona, nevim proč by lítal na tomhle...

16. Tartarus lítá na dvojitém kole 644 s tou schopností, pusat 612 a surgeon taky něco kolem 610. Takže tartarus je momentálně nejrychlejší ve hře, jelikož ta její schopnost nemá časový limit, kdy se zase vypne.

17. Surgeon (alespoň ten můj) vybaven 16-ti generátory 7900 má rychlost na dvojitém kole přesně 579, na srdci 552.
    Spearhed vybaven 15-ti generátory 7900 má rychlost na dvojitém kole 618, na srdci 588.
    Obě hodnoty jsou pochopitelně s promeriem.

Naposledy upraveno: 24/8/16
    svi1 tohle ocenil(a).
  18. Surgeon max 579, Pusat/Spreadhead max 618, Tartarus má mít max 644, ale ty Designy jsou pořád chybné takže má s designem 714.

19. |Oromë|

|Oromë| User

Badmaniak Surgeon je silnejsi iba v dmg, a to tiez nie o vela, HP Tartarusu je o trosku vacsie + rychlost 644 ho dostane z dosahu Surgeona za par sekund, odskusane... Prejdi si parametre tej lode, pretoze je podstatne rychlejsia nez zbytok.

»[T]r•a•v•i•s« Ano, rychlost 714 je chyba u dizajnov Sandstorm a Borealis, no 644 je uz spravna hodnota.

20. 1980milan

1980milan User

no podĺa toho čo vidím na mape o chvíľku tam bude len lod tartarus ta lod ma strašne velku rýchlosť a to je veľmi veka výhoda ak sa to nezmeni lod Goliath skončil s tou rýchlosťou čo má nič neulovíš a ani neutečieš to dmg navyše čo ma je zanedbatelné plus

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.