Diskusia: Lov na Demanery

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem -*PitrasCz*-, 20/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

123812 Ja som zobral 3, a padlo :

Získal si 20 zelených kľúčov koristi.
    Obdržal si extra-energiu pre galaktické brány: 50 x
    Obdržal si 100000 ks laserovej munície typu RB-214

Obdržal si 100000 ks laserovej munície typu RB-214.

Obdržal si 20.000 Uridia.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. 123812

123812 User

No vidíš, tak to ti gratuluju :D Zásoba muni se hodí ;)

BP: moc děkuji za tyto demanery!!

Naposledy upraveno: 18/4/15
  3. -xghost-

-xghost- User

Koukám první úkol "Low hanging fruit" stejný jako minule poslední "Buffalo Bill". Asi nestihnu ani dodělat ten starý, ale vtipné - už to že dali po tom fakt těžkém úkolu z minula jako další akci opět demanery...

-baghira2- a 123812 tohle ocenili.
  4. 123812

123812 User

Počkej on je nějakej další ? Sakra jsem si nevšiml :(
    Dík za info!

5. U toho úkolu je jen jeden rozdíl - místo bójí se tam jen mají střílet hráči na PvP...

6. 123812

123812 User

Není tam rozdíl :D V minulém byly boje i hráči ... počet stejný akorát tam nejsou ty bojky :)

7. No vždyť říkám, že tam teď bóje nejsou - jen hráči.

8. No ale zničiť demanera tak aby ho pripísalo je ťažké ! Stačí ak príde niekto s väčším DMG než máte e je po ňom,automaticky ho pripíše jemu ! Myslím že to nie je spravodlivé.

9. To už tu taky řešili: pokud nejsi dostatečně silný, aby se ti připočetl jako jedincovi (což je v podstatě nemožné, jelikož často všichni co do něj střílí jsou rozděleni do skupin), tak si musíš sehnat silnou skupinu. Potom se to posune sice o úroveň výš, tzn. silnější skupina bere, ale šance na úspěch se určitě zvyšuje...

10. áno to je všetko v poriadku,ja nechcem nič odsudzovať,je to síce všetko pekné ale je to tu "ale" v BP by mohli trošku viacej pouvažovať nad tým. Nie len chytiť ,buchnúť len pre elitných hráčov.... však im kvapká od všetkých....tak prečo by mali mať to naj ,len tí naj. Nikdy sa to nezmení!? Táto hra na začiatku bola o niečom,bolo to krásne,zábavné a aj odmeny boli pre všetkých. Teraz sa všetko zmenilo. Posledné roky v balíčkoch aj vo vajíčkach samá munícia,málo urídia,v bedniach to isté.........iba munícia...LF4 možno po roku hladania sa dáka pritrafí :( a dizajny ? HM. Tie už dávno z bední vymizli . Všetko je to len o peniazoch a rýchlych velkých zárobkoch. Smutné ale je to tak. Tak ako aj teraz...tešila som sa na odmenu z úlohy. No ako vždy...nie pridlho!

11. Korben

Korben User

Aj ten elitný hráč sa musel vypracovať , každý čo chce byť naj, tak musí makať a o tom to je. Chceš niečo dosiahnuť, tak bojuj.
    Inak čo nieje o peniazoch ? Aj charita je o peniazoch , všetko je o peniazoch, ani dieru v jaskyni ti nikto zadarmo nedá. ;)

12. 123812

123812 User

Aθηνa*SK Neverím, že by ti na celkem serveru žádný spoluhráč nepomohol ;)

Prosím je těch misí více nebo jenom jedna ? :)

13. Korben
    áno sú hráči,ktorý si to poctivo odmakali ,avšak vidím na mapách aj takých,ktorý by tam už dávno nemali byť a to ma štve...... a práve oni sú tí,ktorí majú stále všetko,pretože sa podvrhom vyšvihli na eliťákov.... teraz ked preletím cez mapu dajme tomu na 4-1,4-2,4-3 je to stále to isté...lode si lietajú bez zberu a zbierajú len PET-ky... prejde pár mesiacov a je zo začiatočníka eliťák !!! a potom mi niekto povie že treba bojovať a hlavne sa vypracovať "poctivo" ale kde je spravodlivosť pre poctivých hráčov ?
    123812
    po tom čo mi poradili aby som strielala v skupine som to urobila, môžem povedať,že každý z nás mal celkom slušné DMG avšak nepomohlo to,nemám ani jeden zostrel Demanera......

ako teda mám tú úlohu splniť ?? Ja to už jednoducho neviem pochopiť ! Ved ked si tak zoberiete ,tak ok....zostreliť 5 -tich nepriatelských hráčov na mapách 4-1.2.3 je dosť ťažké ,nepočítam skupinky a klany ,ale samostatného hráča,aj ked mne to šlo celkom fajn..... no ale ten odstrel Demanera mohli v BP nejak inak domyslieť...... viem že s tým nič nespravím a viem že je zbytočné sa nejak rozčulovať ale musela som to napísať . A nie ,nechcem nič zadarmo ,ale toto nie je správne !!!!

-baghira2- a Eρεβος*SK tohle ocenili.
  14. 123812

123812 User

Aθηνa*SK Musí někdo z vás střílet prvý... ne největší DMG .

15. -xghost-

-xghost- User

Aha, tak jak tak koukám, bójky nejsou - ona není dominance, jen Demaner. Tak to zas až tak husté není (nemám ani ty bójky a hráče). Ale stejně bych to asi nedělal - za ty nervy ta šance na herkules nestojí. To si radši dojdu pro 20dkg do krámu.

16. 123812

123812 User

Mi to za to stojí :D za 10 dní dát 5 demaneru pohoda

17. Korben

Korben User

Aθηνa*SK Hráči ktorý v hre podvádzali, tu budú stále. Boli, sú a aj budú. sú to bezcharakterný hráči , bez rozdielu národnosti. Bohužiaľ to je o charaktere hráčov.

-baghira2- a Aθηνa*SK tohle ocenili.
  18. 123812

123812 User

Teď na cz2 ID:100808722 Mi se nepřipsal a lidem ze skup ano členové : ♥fofo♥; ΛTTΛCK●is●βΞST»svк« ; fikfik2:) ;«JΛJĶΩ»; *KAT*
    Někomu se připsal, někomu ne jakto ?

19. Box z demanerskej nákladnej lode bol zozbieraný.
    Nepriateľovo zameriavanie je rušené!
    Zameriavanie je rušené nepriateľským EMP!
    Obdržal si 100000 ks laserovej munície typu RB-214.
    Získal si laser: LF-4

zo všetkých demanerou čo boli som zobral dokopy asi 104 boxíkov ale tak konečne aspoň dačo :D

20. 123812

123812 User

Gratuluju já nemám žádný :) :) a asi ani nevezmu ..