Diskusia: Lov pirátov

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Borat, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pyro není to jen Cz1 ale jak jsem se koukl na jiné servery například skandinávie tak mě bylo blbě. BP si musí pořádně rozmyslet jak to vyřeší a to mě hodně zajmá, když lide dostaly ban a odpočty za nějaké úkol i tahle chyba byla kvůli BP a kdo byl potrestán neviní hráči.

A to že jsem tě šel informovat bylo jen s dobré vůle.

Naposledy upraveno: 16/5/17
  2. No žebříček na GE1 nevypadá tak hrozně,ale zmizely úkoly. Už se ptal _mnemonic_,zatím bez odpovědi. Máte toho moc, vím,za info díky.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. Nic si nenamlouvejme/te, každýmu dojde že vždy se započítávalo to co si nastřelil , tím pádem to v podstatě zneužívání je. Ať někdo čte forum hned nebo pozdě , je to jeho smůla , vždy to tak platilo. Nahrál jsem si 1000 bodů sám jako jeden z mála naivů , kteří si mysleli že v tomto eventu mohou něčeho dosáhnout - když jsem se po nahraných bodech koukl do tabulek a viděl výsledek snažení, přestal jsem střílet piráty. Pokud je to záměr BP , dobrá , děkuji vyzkoušel jsem a jdu si zase hrát svoji hru. Počkejme si na vyjádření - nic jiného nám nezbývá , pokud se ještě budeme chtít do této soutěže angažovat....

4. pecko

pecko User

ja napríklad som bol v skupine aj keď som vedel o bugu, BP to nevyriieši tak že mi zmažú body, stálo by to veľa neziskovej práce, jedine ukončiť akciu, najjednoduchšie riešenie a ak "nepoctivcov " budú chcieť riešiť jednotlivo, prv nech sa pozrú na tie svoje výkony. boli aj horšie bugy pametám ako padalo EE po 12 z boxov a nič sa nikomu nestalo. show must go on

5. Pecko , myslíš , že například reset všech bodů je vela neziskové práce? myslím že párkrát ťuknou a je to tam. Ale jak říkám , pokud to řešit nebudou , jednoduše pro mne akce skončila. Víc se nad tím nemá cenu zabývat , natož rozčilovat :)

_mnemonic_ a -baghira2- tohle ocenili.
  6. pecko

pecko User

no to je iné, ale zas by na to doplatili poctivci :) takže tak alebo tak BP to zas .........., no však viete čo. ja aj tak tu nebudem po celu akciu tak mi je to jedno :)

Bambino a -baghira2- tohle ocenili.
  7. Pecko , poctivci , věř nebo nevěř , to zalomili hned jak viděli tabulky. Stačí se podívat a vidíš hned kde se umisťují hráči , kteří hrají téměř nebo vždy všechny eventy a pochopíš. A zvlášť pokud by to zresetovali , poctivé hráče by to jedině potěšilo. Vše od začátku a zčista. Pak by se vidělo kdo to mastil přes skupiny a kdo ne - věřím že mnoho skupinářů už by ten event začlo ignorovat (už by to pro ně nebylo tak atraktivní) a spíš by začli lovit než střílet piráty... Ale můžu se plést , je to jen můj názor ... A to se ještě těště na to , jestli umisťování nebude jak UBA , pak to teprve bude zabitý :D vůbec bych se nedivil kdyby to ti naši vedoucí tabulek zarovnali do stejného skore , když by měli jasnej náskok.... v módě už je tady všechno :)

8. Warden

Warden User

Osobně bych navrhoval se přestat obviňovat a počkat na řešení od BP. Stejně nám nic jiného nezbývá.

9. pecko

pecko User

súhlas
    Warden a vieš kedy to chcu riešiť?

10. Warden

Warden User

pecko: Bohužel, k tomu info nemám. Předpokládám, že když je dnes pracovní den, tak snad odpolene budeme vědět více.

11. Tak to je vrchol! Jako BP si už dělá srandu ne :eek:. To si hráč před každou akcí musí pročíst forko, jestli BP něco nepokazilo?:mad: To už se tu budeme bát i lítato_O Proč ty akce tedy dělají? Už neměli být žádné nové akce? Tohle je stará akce? Zatím každou akci,novinku,nenovinku pohnojili. To je 100% znechucení hry pro hráče. Každý si to mohl nastřílet. Střílet npc a do toho války na mapě není tak jednoduché že? Tak tu budeme psát jak je to nefér. Všichni máme stejné podmínky.

12. Upřímně, pro hráče co si tu nejvíc stěžují... přijde mi, že z vás mluví zaujatost a závist vůči hráčům, co se umístili a to ne jen kvůli téhle akci ;) a podívejte se na tu topku, když máme 170k bodů a vydělíte to průměrem 6 členů skupiny, tak máme stejně 7násobek "poctivých bodů" co ostatní klany a to není tím, že by někdo z nás úmyslně (jak tady někteří rádi tvrdí) využíval bug (jako fakt nemám chuť a náladu mít při hraní před sebou kalkulačku a počítat jestli se mi připočítávají dobře nějaké body), ale tím, že ty klany co se umístili jsou schopní hrát jako tým a jsou ochotní se o tu mapu a umístění střílet :) a to je ten váš problém.. většina z vás na tohle nemá a klidně si tu můžete obviňovat hráče, že jako klan převzali iniciativu a využili toho co hra nabízí (skupinové boostery a zkušenosti ze hry jak nejrychleji střílet piráty), aby se někam posunuli. Takže bych většině z vás přál, aby to BP takhle nechalo a i kdyby smazali body, tak vy by jste museli začít hrát jako tým a né jako jednotlivec proti všem a pak všude hledat výmluvy proč to nejde a proč vás někdo puknul, proč je někdo v topce před váma, jak je možné že bere tolik dmg atd.... a i kdyby to "opravili" a body se počítali jinak, tak se většina z vás stejně neumístí, protože tak jako včera nebudete mít po celou akci nárok vyletět ze základny bez toho, že by jste pukli :D Proto tady voláte o potrestání hráčů.. protože doufáte, že jako při poslední akci je zabanujou a vy budete mít klid, aby jste si někde v rohu mapy stříleli pár ušmudlaných barucud :)

13. nibe

nibe User

myslim ze pokud BP neco da jako akci melo by to byt 100% a ne za to trestat hrace a je uplne jedno jestli je prvni v topce kdyz v praci neco podelate musite to zaplatit a skodu uhradit a pro BP to neplati? myslim ze jsou to zamestnanci od BP kdo pobira mzdu ale je velice zajimave ze za jejich chyby trestaji jine podivuji se nad tim co vse se tu deje taky jsem to zacal hrat tu akci ale kdyz vidim ze se to opet stalo nedostizne koncim a vracim se opet ke svoji hre a budu pevne doufat ze uz BP da konecne neco co bude umoznovat ziskat olej jinak nez timto zpusobem protoze jinak je to unavne a nicemu a ty nove lode jsou opet nedostupne pro 99% hracu

14. Tak se mi Bigpoint vyjádřil k mému komentáři :) konkrétněji: Hey Pyro, There is no bug with this event that would cause you to get banned, so you can feel free to continue to dominate with your clan. Happy hunting! Takže mám pocit, že chyba není ve hře, ale ve vašich hlavách :)

15. Warden

Warden User

Tak dle vyjádření BP, zůstane zachováno započítávání bodů pro všechny členy skupiny. BP nebude na této vlastnosti nic měnit, neb hráči již investovali do akce hodně času i munice. Skupinový hráči jsou tedy ve výhodě. Tuto výhodu ale mohou čerpat všichni.

P.S: Předpokládejme, že toto rozhodnutí je definitivní. ;)

pyяø•uиsтøppαblє tohle ocenil(a).
  16. Tak to už je vrchol. Už je to tak, jak globálně hráči píšou na ofiko stránku Bigpointu. Už se mají strach přidat do jakéhokoliv eventu, protože nikdy neví,kdy přijde nějaká chyba,kterou by si nikdo nemohl domyslet jako chybu a budou padat tresty. Je přece nemyslitelné, aby jsme jako klan lovili každý na svým písečku bez skupiny. Odměny za sestřel jsou rozdělovány správně všem členům skupiny a to,že Vám se ty body přičítají jinak,než jste mysleli, tak to už je jaksi a bohužel Vaše chyba. Nevím,co by s tím běžný hráč měl co dočinění. Nehledě k tomu,že 80% komunity Vám píše,aby jste konečně přestali vymýšlet podobné eventy a dali hru do kupy,aby potom nakonec ještě hráč doufal,že nepřijde o svůj účet jenom proto,že se přidal do eventu.

Stejně tak mě zaujal příspěvek na Bigpoint facebooku, který v překladu znamenal: Mám červenýho Tartaruse,což je jeden desing, Vypnu barvy a dostanu bílého Tartaruse...Tyybrdo,dostal jsem další nový super elitní desing... Taky na tom něco bude,co se nepřímo týká této situace.

Nebo mě ještě napadlo,že už tu dlouho nebyla nějaká banovací vlna nepoctivců...Není to náhodou tak,že eventy jsou jenom záminka k tomu,aby se něco za každou cenu dostalo do grafu?

Hraju tuhle hru od roku 2009 a myslím,že největší sláva téhle hry už odešla společně s Havlem :)

17. Borat

Borat User

Tak ako kolega povedal nebude zato žiadny postih ani odpočet bodov. Je to chyba, ale BP ju meniť nebude keďže mnoho hráčov by to napadlo. Takže nemusíte sa báť ísť do skupín a pokračovať v evente.

18. _mnemonic_

_mnemonic_ User

Gratuluji BP k jedinemu spravnemu rozhodnuti ktere mohlo udelat - po oznameni ze se jedna o BUG ti poctivi prestaly hrat a ujel jim vlak -no a ten zbytek co se nebal se ted smneje, komu, poctivcum co prestaly radej strilet .Sem jedinej kdo ma pocit se je neco spatne ? Kdo ma pocit ze to je jinak -mrknete na body v zebrickach.

jaritko a -baghira2- tohle ocenili.
  19. Borat

Borat User

Bolo to hlásené ako bug tak preto sme sa podľa toho riadili, ale dnes som sa nato pýtal a dostal som takú odpoveď akú už kolega napísal a aj ja.

20. Ještě potvrďte , že pokud bude mít 10 lidí na 1. místě stejné body , je to také v pořádku :) Dále již bez komentáře , event pro mne skončil

jaritko a Zednikovič tohle ocenili.