Diskusia: Nabídky ke Dni Promethea

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Korben, 26/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cyborg666

cyborg666 User

a co je to ten "den cti" ? a dneska som si vsimol ze v obchode sa dal kupit jeden futbalovy design a o par minut neskor tam uz nebol , je to bug ? alebo to tak ma byt ? dakujem :D

2. .pikolak.

.pikolak. User

Takze v dobe kdy je tahle akce, tak vlastne neni MHH? Tak to si nic nekoupim....

3. Korben

Korben User

.pikolak., Ak je niekde napísané, že niečo dostaneš za nakúpené urídium, tak je to urídium ktoré si ty zakúpiš. Bonus za MHH ti dáva BP. :rolleyes:

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

cyborg666 den cti, je nejpravděpodobněji den, kdy bude zá nákup uridia možno získat jako bonus 50% booster cti.

.pikolak. chápeš to špatně, MHH jako vždy znásobuje množství zakoupeného uridia, ale bonus dostaneš jen za konkrétní zakoupené balíčky.
    Čili pokud během akce Prometheus a MHH koupíš například balíček se 150.000 Uridia, dostaneš trojnásobné množství Uri, ale jen jeden design Hercul, 1 loď Defcom a 500 EE.

5.  
  6. .pikolak.

.pikolak. User

ok diky za vysvetleni

7. Ne,nemuseli, ale aspon mohou oznámit že snížejí výskyt akce na apisku ;)

8. zdravím.jestli to dobře chápu,bude v neděli 29.12. trojnásobná šance získat lf 4 .bude to ze zelené,nebo zlaté bedny?dík za info.

9. Pokud vím, tak zlaté bedny jsou pouze na zeuse. Takže budou nejspíš jen zelené bedny :)

10. takže v tech boxes budou dily do kronosky ??? nebo ne ?? :O protože já to cele vubec nechapu nekdo rika ze tam budou nekdo ze ne a jeste prý apis tam je tak se ptám bude tam neco nebo-li je tam neco z tohoto??

11. Badmaniak

Badmaniak User

Prostě dostaneš ty dárky k základní sumě uridia (75k uri), ale MHH bonus normálně platí, takže dostaneš 225k uri.
    Když to tu každej napsal trochu jinak a nikdo úplně. ;)

EDIT: Tak sorry, někdo to napsal ještě na další sránce, to jsem nečetl. :p

EDIT2: Teoreicky by tam ty dílky mohly být, ale jen u Heix akce, co je jen dnes (pátek). Ale moc si iluze nedělej, sice to někomu padalo ale mě tehdy na akci na 5000 boxíků ani jeden dílek.
    Stejně tak LF4 akce kdoví jestli bude x3, možná jen x2, ale budou to zelené bedny. A nezáleží na barvě bedny mimochodem, zeus jde dostat i ze zelené bedny pokud je den zlatých beden....
    A stejně kromě slev akce nic moc. Pro toho kdo tráví čas sbíráním boxíků tak mu to něco dá, ale mě teda SARky a PLD moc nelákají, i když mám zadara týden dvojnásobku ještě. :)

Naposledy upraveno: 27/11/15
  12. sufuzky

sufuzky User

Áno dieli do zeusa do apisa by mali padať tak ako to bolo aj cez leto... ja som zbieral od rána s prestávkami cca. 4 hodin a nepadol ani jeden ale na chate písali že padajú. Pravdepodobne je to veľká náhoda dostať. Tipujem že dieli do kronosi tam niesu tie padali na invázii parazitov ;).

13. Badmaniak

Badmaniak User

A nebo tak. :) Každopádně i kdyby to bylo na invaz, já z 5000 boxíků nic. Ani dílek do apise, ani zeus... Prostě obyč odměny. Nějak moc v tom nedoufejte. Sbírejte si to kvůli EE a možná těm SARkám, ale jinak to nějakou extra výhodu nemá, zvlášť když teď bude skoro celý prosinec nejspíše s hvězdičkama nebo dárkama, kde bude to samé...

sufuzky tohle ocenil(a).
  14. |Oromë|

|Oromë| User

Este tu zacnite pisat o tom ake su tie boxy onicom a vazne vam naplacam na zadok. :rolleyes: Tolko akciovych boxikov v hre nikdy nebolo a pre novacikov je to raj, tak budte radi.

Badmaniak pokial viem, tak 2x den na LF4 uz nie je a vystriedal ho len 3x Helix, cize v nedelu bude urcite 3x sanca na LF4.

Little_Tali a *Firefox1* tohle ocenili.
  15. Badmaniak

Badmaniak User

Však já netvrdím že je to o ničem nebo že bych to zrušil. Já jsem pro ať ten kdo u toho chce sedět si to nasbírá po troškách. :) Ale já osobně v tom nevidím nic výhodnýho a prostě npc dá mimo urka i jiné věci. Tím nahradím EE, urko atd. A munici co dávají bonus boxy, tu nechci, té mám dost nebo je mi k ničemu. :)

16. Stelarc

Stelarc User

Dnes měli být v akci klíče a nejsou a najednou jsou i smazané v postu, kde byl rozpis akcí. Je k nečemu se na něj koukat, když člověk pak počítá s nečím, co není pravda?

17. Belgam

Belgam Guest

Klice meli byt v akci pouze vcera a pokud je nekde chyba odstrani se. Dale jakakoliv akce muze byt zrusena BP kdykoliv
    bez upozorneni.

18. Korben

Korben User

Stelarc, My vložíme to, čo nám pošlú z BP. Ak je niekde v texte alebo v plánovaní chyba, tak nám príde požiadavka na úpravu. Jednoducho pri plánovaní rozpisu, tam bola vložená omylom.

19. pidlo

pidlo User

Padal ivubec mechanismy? a už padat nebudou?

20. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.