Diskusia: UBA aréna

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Korben, 2/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Milerad vas obeznamim jak funguje UBA.Po dlouhem a umornem testovani jsem zjistil ze vyber souperu se zaklada predevsim na vysi stitu,takze pokud budete mit phoenixe a pujdte do UBA na kruhu s velkyma stitama tak vam to vygeneruje silneho soupere.Mam to vyzkousene dale jsem skousel nostromo s klasickou formaci a dostal jsem zhruba stejne silneho soupere,ale jelikoz toto je uz docela zname tak jsou full elitni hraci co jdou do UBA s full vybavou na niz se ohledat nevztahuje bud zadny,nebo minimalni a docilit toho aby dostali slabe soupere je jednoduche staci snizit stity,cili naopak ne s kruhem do UBA ale zapnou vrtacku nebo jinou formaci co jim snizi stity hodi je to do UBA a tam prepnou na kruh a slabej souper ma v tu ranu po ptakach.Je to odskousene a proto jsem na UBA zanevrel

TRIXT tohle ocenil(a).
  2. Ať se to snažím pochopit jak chci, stále tomu systému bodování nerozumím. Jako příklad uvedu dva souboje, které jsem v nedávné době absolvoval. Ze všech soubojů, které jsem kdy hrál se tyto dva nejblíže přiblížili tomu, čemu se říká vyrovnaný souboj. První duel jsem jen tak tak prohrál, ale po tom, co jsem se dozvěděl výsledky jsem se nestačil divit: soupeř za to, že mě porazil dostal 70 bodů!! Ano, čtete dobře, celých 70 bodů! Ovšem o něco později jsem hrál další souboj, který probíhal velice podobně, jako ten předchozí, jen s tím rozdílem, že tentokrát jsem z něj vyšel vítězně já. Tak jako můj soupeř v prvním souboji, i já jsem se musel hodně snažit, abych vyhrál. Za to snad dostanu i pár bodů navíc, říkal jsem si... To jsem ovšem byl hodně optimistický, po skončení souboje jsem totiž opět dostal jeden jediný bod. Haha...

3. sufuzky

sufuzky User

Asi niako takto funguje:Jak funguje skóre?

Máme nový systém počítání skóre, který zohledňuje výsledky předchozích soubojů. Zatímco starý systém byl založen pouze na vítězstvích, nový systém bude zohledňovat výkon vás i vašeho soupeře v předchozích bitvách.

Včera som 3 krát dostal po sebe rovnakého súpera ktorého som porazil, 2 dueli po 4 body, 3 duel som už len som dostal 3 body. Takže asi na tom niečo bude. Určite tam nejde o to akú maš výbavu tak toľko dostaneš bodov. Dostávam silných aj slabých superov a vždy len po 1 bode. Akurát raz za čas po 3,4,8... bodoch. Ked dostal za teba súper 70 bodov nevyhral si predtým náhodou napr 40 duelov po sebe? A on ta porazil pobdlhej dobe. 70 pff to je fakt sila ;) možno zas niekdo sa nudil a našiel systém v TA ako podvádzať.

4. Foяmi

Foяmi User

Pokud jsi na předních příčkách žebříčku v UBA a onen hráč byl někde na konci, tak může získat tolik bodů.

5. sufuzky

sufuzky User

Foяmi je to možné ja som zatial 1. na cz3 a ked prehrám tak za mna dostanú hráči okolo 5-10 bodov vždy. Možno by bp alebo ten kdo vie ako presne funguje bodovanie mohol prezradiť ;)( ak to reda nieje prísne tajné). Či to boduje podľa posledných 10 alebo 100 alebo vypočíta celkovú úspešnosť danného hráča a podľa toho udelí body. Aspon by bolo jasné ako funguje TA bodovanie. Zatial sa riadím toho čo je napísane v oficiálnych oznámeniach čiže bodovanie funguje podla toho ako hral danný hráč v posledných dueloch.
    Napadlo ma či by sa to nemohlo upraviť nasledovne: za vyhrú by každý hráč získal +3 body prehratý -1, v prípade remízi by každý dostal +1 bod, a poprípade kedby duel skončil stavol 2:1 tak by vítaz získal len 2 body. Toto bodovanie by bolo permanentné navždy. Poprípade s niakymi úpravami.
    -------------------
    Skúsim to preprácovať a podať do aktualizácie a napady.

Naposledy upraveno: 12/9/15
  6. |Oromë|

|Oromë| User

sufuzky Prave preto sa bodovanie menilo, to co navrhujes je len system zalozeny na vitazstve a na nicom inom. Teraz sa zohladnuje uspesnost a ak si 1. je logicke ze superi za teba dostanu vela bodov.

Velke bodove hodnotenia hraci dostanu hlavne v ich prvom duely, cize ten super co dostal 70 bodov bol v TA asi prvy krat. Ja ked som tam skocil prvy raz, tak tiez som dostal cca 40 bodov.

-baghira2- a sufuzky tohle ocenili.
  7. |Oromë| to by celkem dávalo smysl, na CZ1 jsem v žebříčku třetí... Ovšem v aréně mě dlouhodobě terorizoval hráč Wєasєl•Tħє•Łєgєηđ ze serveru USA (Východ) 2, pokaždé za mě dostal 2-3 body. teď jsem zkusil jít do arény se silnější lodí a hele, hodilo mě to do se starým známým. Tentokrát jsem křupnul já jeho, alo opět jsem dostal jeden jediný bod. Pochybuji však, že je tento hráč v žebříčku nízko, terorizuje mě denně od začátku sezóny...

8. |Oromë|

|Oromë| User

†«ĐĒŖĂŦÏȤȀŦȌŖ»[ĐĚŞ™] Nejde ani tak o to ci je nizko alebo vysoko v rebricku, dolezita je uspesnost. Cize ak ma odohratych napr. 800 duelov a polovicu prehral, tak vela bodov za neho nebude.

A aj napriek tomu, ze polku duelov prehra moze byt hrac vysoko v rebricku, bohuzial presne detaily bodovania nikto nepozna.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  9. sufuzky

sufuzky User

Ano je to podobný systém bodovania, pozor nie ten ISTÝ aký bol pred začatím UBA sezoný. Snažil som sa to myslieť v dobrom takto by bolo bodovanie prehľadné a víťaz by bol čisto ten kto má veľa času hrať dobre vie kombinovať (rsb, ish, x4...) a nakúpenú aj niaku muníciu emp... Takto teraz je bodovanie o náhode ten kto má štastie na hráča za ktorého je veľa bodov a dokáže ho poraziť tak nemá problém vyhrať ;).
    Tohto súpera som dostal pár krát po sebe:
    11.09.2015 - 16:27 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:26 Byl jsi zničen uživatelem ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:26 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:25 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:24 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:24 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:14 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:13 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:12 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:12 Byl jsi zničen uživatelem ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:11 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:11 Sestřelil jsi astronauta ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    11.09.2015 - 16:10 Byl jsi zničen uživatelem ____Ðαяк(Turecko 4) (MMO).
    po každom dueli som dostal približne po 5 bodov posledné dueli už len 4. Preto píšem že som mal štastie a nahral za pár minút 30 bodov (tolko niekedy ani za 2 hodiny nedám) toto bodovanie je teraz o štastí ked ti to hádže dobre obodovaných súperov tak ľahko môžeš vyhrať TA . V opačnom prípade sa môžeš len trápiť a dostávať len po 1 bode, ako sa aj mne stáva niekedy aj 10 duelov po sebe. Veľa krát sa mi stal aj opačný prípad dostal som napr. 5 krát po sebe silnejšieho súpera za pár minút za mna tiež približne 30 bodov zarobil.

Ano môžem to potvrdiť tiež som prví duel dostal myslím 25 bodov čo som zatial k tomu ani nepriblížil max. raz po 10 bodoch. Tak |Oromë| 40 bodov ti normálne závidím :) a oproti 70 bodoch to je trošku málo. Takto kedby za výhru boli len 3 body(ako som navrhoval) tak by to bolo vyrovnané.

10. |Oromë|

|Oromë| User

sufuzky Lenze napr. 3 body za flaxacov sa mi uz nezdaju zrovna ferove. Dobre vsetci vieme, ze elita si casto zamerne znizuje vybavu, potom dostanu slabu lod a vitazstvo maju iste.

Toto by som bral jedine ak by sa zmenil aj system vyhladavania superov, cize flaxac by nemohol narazit na full iris, apis zeus.

-baghira2- a sufuzky tohle ocenili.
  11. citát zmazaný

Můžu nahlásit, že já dostal jednou za flaxáče i 17 bodů a nebylo to na začátku sezony. Nvm jak to bodování je udělané, ale připadá mi to strašně o náhodě. Zabiju flaxa, hromada bodů, ale pak 3x zabiju silného hráče a za něj 1 bod. Nebo jsem si vzal nostromo sundal generála a jeden bod. pak mě sundal full elite plukas a dostal 9 bodů. Je to hold nějaký celý divný :D

Naposledy upraveno moderátorem: 14/9/15
    sufuzky tohle ocenil(a).
  12. |Oromë|

|Oromë| User

Master-of-VRU17 Predchadzajuce prispevky necitujeme, je jsne na co reagujes.

Tak suhlasim, system obcas vyberie supera dost zvlastne, no ako som povedal, podaktori hraci stale hladaju sposob ako si zabezpecit lahkeho protivnika v UBA a to tomu tiez zrovna nepomaha, akurat to oblbuje cely system...

13. pajix

pajix User

• Tak bych se rád taky vyjádřil......opomenu kouzelnické triky,které absolutně nemají z hrou tak jak je nastavená co dělat....bohužel od toho jsou systémy této hry,které jsou absolutně k ....ničemu(volím slušné slova) to už jsem se smířil dávno,že systém ,který je tak oslavován je k ničemu v UBA aréně se mi to potvrdilo je to skutečně neuvěřitelné co si někteří hráči mužou dovolit. Ale třeba je systém posléze zabanoval ....jména si skutečně nepamatuju,ale triky (kouzla) co zkoušejí další hráči ano....no o těchto hráčich a praktikách se mi mluvit nechce, zvládnu to a klidně tam vydržím zavřeny 10 min. a další věci zvládnu s kterýma jsem se skutečně ještě na cz1 nesetkal!!!!!! ....kdy jsem už neměl vztek ,ale jen smích pro ty to hráče...hráče??....Ale,půjdeme k jádru věci,dle mého mdlého rozumu ....bodování duelu je s cela nesmyslné a postrádajíci logiku a to scela a bez výhrad !!!! v podstatě jste to potvrdili i vy modi-admini, že nevíte jak se body udělují, tady na to totiž žádny manuál není.....a kde nejsou pravidla a zákony.......tak je co ???? korupce a podvody!!!!.....proto bych uvítal kdyby jste se laskavě zasadili o to aby UBA aréna sloužila k tomu k čemu má......je to solidní nápad,ale to jak je to ohodnoceno ???? Je neuvěřitelný absurdismus největšího stupně.......abych po X vyhraných zápasech dostaval po jednom bodu a je jedno jestli ze slabou lodí a nebo silnou lodí.......a když křupnu je opět jedno z jakou lodí ,tak protivník dostával bodové ohodnocení od 2bodu až někde po 70 bodu .....to je prostě neuvěřitelnéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.....a těžce vybojovaný zápas,......elitni munici,která líta pod sepromem.....,říkate si ty brďo to byly nervy a te munice....a tam na vás svíti jeden bod.......Háááá a prohranému to ani třeba bod neodebere,ale když rupnu já tak -1........na jednom duelu se dřete jako kůň,stojí vás to hodně elitní munice a dostanete jeden bod....v dalším duelu přijde bombarďák co mě udělá na 3 rány já dostanu -1 a on třeba 40 bodu......a to mám vyzkoušených neuvěřitelných hodně moc možnosti.....a to že mi do duelu chodi hráči co tam jsou poprvé a dostávají tak vysoké ohodnocení.....néééé,tak takový ***** nejsem a je skutečně neuvěřitelné.........,no nic.....dál .....vrátime se k UBA. Je to dobrý nápad je to specifický boj v podstatě regulerní VS člověk se tam tak nějak připraví jsou tam předpoklady pevně stanoveny....hráč neuteče,nikdo mu nepomůže prostě 1 na 1......neříkejte mi ,že je tak obrovský problém dát do jedné kategorie havoky,herkuly,lf4+ upgrady i štítu.....+boostery a posléze to odstupňovat. A když se dva +- totožní hráči nesetkají,tak tomu slabšímu hráči zdělit, že bohužel našli jsme pro tebe hráče,který má lepší výbavu,ale zkus to....zkus to aspoň jedno kolo a pak máš možnost se vypnout bez následku pro výherce...nevím jestli jsem to vysvětlil srozumitelně,ale doufám,že ano a ten kdo tam byl,tak bude vědět......samo ,že myslím hráče,kteří hrajou.....ne ten zbytek.....ale hlavně jeden duel 1 bod...max.2 body,když tam proběhne remíza a jedna výhra v jednom duelu....a ještě ....je to neuvěřitelný žrout munice,elitní munice.... dle mého názoru odměny jsou neadekvátni.....musíte taky rozeznávat silné a slabé hráče,tento systém dáva spousty možnosti jak UBA hrát a někoho zhazovat,že špekuluje jak s tím vydrbat,aby do duelu vstoupil jako slaby a posléze byl siný.....je to jen odpověď na to,že hráč je kompletně vybaven a posleze zjistí,že vlastně není.....vzpoměl jsem si na Newona a další.....prostě na některé hráče neplatí nic.....zákony této hry prostě pro některé hráče NEPLATÍ.....řekl jsem svůj osobní názor pochopím,že s ním nebudete souhlasit a budete hledat chybu v mém PC a internetovém spojení a nebo v mé osobě ....nejsem dokonalý.....,ale říct jsem to musel.....

14. |Oromë|

|Oromë| User

pajix Za prve, my nic v hre netvorime a ani neupravujeme, takze na nas nekric ak sa ti nieco v UBA nepaci.

Mas tu sekciu na aktualizacie, tam mozes dat svoj navrh a ak bude skutocne rozumny a zmysluplny moze sa teoreticky poslat dalej. No my nic nikde presadzovat nebudeme a ani nemame moc ako, to nie je nasa praca.....

K kuzlach a neviem comu sa vyjadrovat ani nebudem, mame tu system a ten hracov kontroluje, nic viac ti k tomu nenapisem. Mimochodom daj si pozor na obvinovanie, aj mna uz viackrat hraci obvinili z pouzivania programu a to len preto, ze som ich napr. za par sekund naklikol v masku, pritom staci len dobry zrak a sikovne klikanie mysou.... A ano, za podobne kuzla mozu velmi casto lagy, zle pripojenie, nevycisteny pc, neskusenost napadnuteho hraca atd. atd.

Tam kde ti vidis 100% program moze byt len obycajna sikovnost tvojho protivnika. Netvrdim, ze hra je uplne cista, no dost sa to zredukovalo a chybu trba hladat niekedy aj u seba a nie slepo stat za svojim..

15. Pokud tak moc chceš aby tvůj názor byl slyšet, tak si to přelož a dej to někam kde si to někdo z Bigpointu přečte. Tady je ti to k ničemu.

16. pajix

pajix User

tak se tedy omlouvám,že na foru této hry jsem zdělil svůj názor a že mám snahu něco zlepšit na úkor mé munice,kterou mi nikdo nevrátí.........a vůbec se omlouvám,že hraju tuto hru....to je skutečně zajimavý přístup...ale neodsuzuju ho.....každý přemýšlíme jinak a každý si má možnost vybrat....ale v tom případě nechápu proč to tady je...když mám rovnou psát na BP.....na svou omluvu musím napsat,že skutečně nemůžu za to,že píšu jak píšu.....každý máme svou inteligenci a ten kdo ji má mě nemůže soudit za to jak píšu....nic ve zlém....se někdy zas ozvu :))

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  17. Sdělení tvého názoru nikomu nevadí, kromě toho jsi to udělal slušně. Jen jsme ti tu vysvětlovali, že tady tvoje zpětná vazba má mizivou budoucnost a (téměř) nulový dopad. Tvůj sarkastický postoj se mi ale vůbec nelíbí, zvláště když ti tu odepsali slušně. Já taky nesouhlasím s několika aspekty této hry, ale nebudu hledat viníka tam, kde není. To, že máš na prográmky a podobné věci (které se samozřejmě stále využívají ve slušném počtu, co si budeme nalhávat) svůj názor, neznamená, že někdo jiný, třeba moderátor tohoto fóra nemůže mít jiný. Pokud bys tedy následoval svoji vlastní "filozofii", nemůžeš ani jeho soudit. Máš snahu něco zlepšit, tak fajn. Ale to, že se tu s námi budeš hádat nezlepší vůbec nic. Ukončeme tu tedy už tuto poněkud OT konverzaci a odejděme každý se svým názorem, který pokládáme za správný.

18. pajix

pajix User

ty máš pocit ,že se tady hádám??jen zděluju fakta.....vím,že hážu hrach na zeď ....a ???? to znamená,že budu držet pusu??? Zas ji na chvíli zavřu neboj....jen jsem chtěl říct (ano řekl jsem to tak nějak hodně divoce a měl jsem kolem toho spusty omáčky)....ale v podstatě mi vadí ty body,které jsou prostě nesmyslné za UBA.....tak si tady rozebírej koho chceš,ale na mě se vykašli a věnuj se tomu k čemu je tato místnost věnovaná a to je UBA ne já.....

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  19. Korben

Korben User

Nemám rád omáčku a ak chceš niečo vedieť, tak sa stačí opýtať len na konkrétnu vec. Tie žvasty okolo sú zbytočné a aj keď som to celé čítal, tak so nemal ani najmenšiu chuť ten text rozoberať. Tak že na body sa opýtame a keď bude k tomu info, tak dáme vedieť.

20. xpalloy20

xpalloy20 User

Čaute, prosím vás môže mi nekto poradiť čo mám spraviť, keď mi malo pustiť UBA tak mi to v tom momente seklo a keď som dal relog tak to už nechce vôbec nabehnúť. Skúšal som aj celkový relog aj premazať nastavenia prehliadača a stále nič, stále tam mam že Vytvára sa spojenie. CZ1.