Diskusia: UBA aréna

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Korben, 2/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jaraxxx123

jaraxxx123 User

1. místo :)

2. 16. místo

3. 29. miesto s prehľadom :))

4. A teraz dievcata... :rolleyes:

5. no nič nastupujem idem tento mesiac trenovať jak drak :)

6. pajix

pajix User

tak si tam zkuste vletět z výbavou a full a uvidíte co s vámi bombarďáci udělají....a pak teprv můžete brečet....proč myslíte,že tam cz1 nikdo není....myslím elitu,tá která má všeho dost.....hmmm trochu přemýšlíme mistři sportu....

7. ja som tiež full učet a dokažem tam vybojovať vela.. ale niekedy príde niekto kto mi ukáže noačo je to o skille.. atd

8. angelexit

angelexit User

Chtel bych se optat jaktoze je mozne, ze v UBA s 35 LF4 na 16 upg. mixem davam maximalne za 45k? ciste x4 kolem 20k :-/ takhle je jasny, ze tam nevyhraju jedinej duel :-D kdyz mi tam davaj rany za 140k

9. Korben

Korben User

Lebo tam nefunguje upgrade kameňmi. Dmg čo vidíš od protihráča, je sčítané DMG.

Post[​IMG]:D

10. angelexit

angelexit User

Otazka je, ze ja nad 45k nestrilim ani normalne pod vrtackou a mix + boostery 20% na dmg + havoky a CPU zamerovani :-/ i tak 90% strel jde mimo
    ted dokonce i neci pet me v UBA strilel za 40k o_O

ps: jinak vim, ze to s tim nema nic spolecnyho, ale od doby co mam ban mi nefunguje zobrazeni formace letounu a ani klavesovy zkratky.

Naposledy upraveno: 18/2/16
  11. Korben

Korben User

Ban na chat nemá nič spoločné s hrou. Okrem toho v zobrazení formácii je nejaká chyba, o ktorej sa vie a DMG si môžeš ľahko vypočítať.

12. Hahahaha super, a kolik bílé asi za 100 soubojů vystřílíš? UBA je největší šaškárna, jakou znám. Buď mám tréninkovou arénu, ve které mám neomezené zdroje munice, abych si ji mohl dostatečně a dle libosti vyzkoušet, a nebo toto neplatí, a pak je daleko moudřejší jít lovit na normální mapy (když je co). Nejen, že z UBA nejsou ranky za sestřelenou loď (další významný nedostatek), ale to si fakt myslejí, že nějaké barvičky na lodě/letouny a almužna v uridiu/bílé někoho opravdu naláká? Osobně vůbec nelituji, že jsem tam nikdy nevlezl, to se radši pomlátím po boku s kamarády s nějakými červy kdekoli na normálních mapách :D :D :D

(PS: Vy flaxáči si to asi neuvědomujete, ale pokud jde člověk v plné palbě vším dostupným (RSB, ish, emp a další prémiová munka), tak ani odměna, jakou dostane za 10 vyhraných soubojů mu jeden jediný nemusí zaplatit ;) )

PPS: A ano, už se těším, jak mě tu budou všichni (flaxáči) kamenovat, kdovíjaký nejsem namyšlený a arogantní fullkáč, ale uvědomte si - minimálně poslední rok se hra přizpůsobuje takřka jenom a jenom VÁM, pro fullky mého kalibru už se sakra dlouho nic pořádného nevymyslelo. A ne, opravdu mě nijak zásadně nevyvedlo z míry, že jsem si z ToTka o Halloweenu přišel na něco "málo" munice, která stejně jen přistála už na tak obrovskou hromadu.
    Krom toho jsem hráč, který je v naopak proti veškerým až přehršle pozitivním změnám a všeobecnému zjednodušování hry, kterého jsme v současnosti svědky. Kdyby DO udělali 2x, 3x více hardcore, tak jsem první, kdo dá BP osobně metál. Bohužel tato tendence je dnes asi všude - i singleplayer hry jako RPG, FPS atp. už zdaleka nejsou to, co bývaly před 5, 10 lety...

Naposledy upraveno: 26/2/16
  13. TRIXT

TRIXT User

≈ΖĮ©ĦMαĵŝŧ€®≈[VWV™]: Ano ano, budou tě kamenovat, neb ten tón je hodně arogantní a tvé vystupování nadřazené. Pak se nesmíš divit, když se dočkáš kritiky.

pomstačernéhopantera tohle ocenil(a).
  14. Korben

Korben User

Veď práve preto hra ponúka viac možností. Tebe sa aréna nepáči, no niekomu inému áno. Prečo by práve ta tvoja voľba mala byť tá najlepšia?
    Mne zas nič nehovorí hodnosť a nepresviedčam nikoho že to je len bezvýznamný znak pred nickom. Pre niekoho je hodnosť to, čo ho ženie dopredu. Tak že o ničom nepíš že to je "šaškárna"

Prečo píšeš o flaxsačoch ? Veď tam chodia aj elitný hráči. Nikdy si tam nebol a komentuješ to.:rolleyes: Okrem toho, ty tu poznáš hráčov? Pochybujem, lebo napríklad hráč ktorého si citoval, flaxač nieje.
    Čo k tomuto dodať? Arogantný, namyslený hráč, nič iné. Čo v mojom rebríčku hodnôt človeka je niekde pod bodom mrazu, tak že aj nula je viac.
    Nemôžem za to, ale neznášam arogantných a namyslených ľudí.
    Ak by som ťa náhodou mojím konštatovaním urazil, tak sa ospravedlňujem, ale tento názor nezmením, ani ak by mi to niekto prikázal.

15. TRIXT - Já takhle normálně nevybuchnu, ale když mi tu někdo tvrdí, že se UBA nedejbože vyplatí, tak to jsem se fakt neudržel.

Korben - Korbi, víš, že takovýto normálně nebývám a moje reakce byla taková proto, že mě značně vyvedlo z míry, když někdo tvrdí, kdovíjak UBA není štědrá. Víš, já jsem od doby, co ji vydali, poměrně zklamaný, protože když se kdysi začalo psát o nějaké (tehdy ještě) tréninkové aréně, tak jsem si říkal "Jé, super, konečně místo, kde si člověk může všechno "zdarma" vyzkoušet a nemusí kvůli tomu hledat nějaké priváty", pak to přišlo do hry a zjistil jsem, že je vlastně všechno při starém - nikde si nic zdarma a volně nevyzkoušíš, VS si dáš radši na normální mapě (ať už kvůli rankům nebo třeba jenom proto, že už tak jsme v nejrůznějších branách dnes zavření až až) a skoro nic nové, krom možnosti utkat se s někým z jiného serveru to nepřineslo.
    ("šaškárna" jsem to nazval proto, protože když jdeš do souboje naplno se vším - nebo i s částí elitních věcí, tak se ti UBA hodně nevyplatí - proti čemuž skoro přímo jaraxův příspěvek šel)

Upozorňuji vás ale, že můj příspěvek není nijak zvlášť arogantní ani jsem nezamýšlel, aby byl. Uznávám, že jsem poněkud expresivně zareagoval na jaraxe - jeho post se mi jevil jako typický post flaxáče, jehož boj s sebou zpravidla nikdy nenese užití nějaké nákladné elitní munice atp.
    Nad to jsem ale chtěl nadnést možná tu nejpodstatnější myšlenku. BP již dlouho a soustavně nepřidává do hry nic pro hráče, jako jsem já; nijak se tu nehodlám vychloubat svojí výbavou, poněvadž jsem toho mínění, že ultraelitku dá dneska každej moula i poslepu (s těmi berličkami, co nám dnes BP hojně dává), pouze jsem konstatoval svůj stav. A je neoddiskutovatelná pravda, že BP se soustavně pyšní, jak dělá to a to, aby se zavděčilo nováčkům (což by bylo samo o sobě dobře), zatímco staří veteráni jako já ztrácejí chuť do hry a nejeden kolem mě se hrou končí. Zeptejte se jakéhokoli hráče jako já, čeho si na DO váží, na co si vždycky rád vzpomene a co si myslí o současném DO, vsadím se, že vám nejeden z nich řekne nějakou větu z tohoto:

"Staré DO byla zkrátka hra s velkým "H", je jasné, že vše ve světě se vyvíjí, ale ve spoustě věcí DO nešlo zcela správným směrem. Černé evergreeny hry - coby všemožné bugy a podvodníci jsou jejím dlouhodobým cejchem, a i když se to postupně lepší, stále to do jisté míry přetrvává - korunované tím, že i téměř 10 let po startu hry musíme hledat, ve kterém prohlížeči je hra nejstabilnější namísto toho, aby byl vytvořen samostatně stažitelný herní klient (jako u téměř každé dnešní MMO hry), po čemž zejména ostřílenější hráči velmi prahnou. Nad to je v současné době trend dělat mnoho věcí, novinek a usnadnění pro nováčky, ale pro nás - staré, zkušenější a vybavenější hráče se toho děje poměrně málo. Hra se tak postupem času neodvratně stává stereotypem a je téměř nemožné ji hrát dlouhodobě a v kuse."

A jinak např. to PPS jsem psal jenom proto, protože jsem na té stránce, ze které je jaraxův příspěvek četl jednoho (nebudu říkat už flaxáče, ale dejme tomu méně zkušenějšího hráče) za druhým, že jsme na ně hnusní, nenecháme jim cuby atd. atd. Já teda nevím, jak někteří jiní UE hráči, ale já na takovéto věci (čuby a běžná NPC/LoW/Battleray) chodím a chodíval jsem minimálně, je spoustu jiných a lepších příležitostí, jak si přijít na solidní bohatství a jmění, jen to chce špetku fantazie. Když si to tak vezmeme, tak se stalo to, na co v životě častokrát upozorňují - že se nemáme přehršle hnát dopředu (ať už za bohatstvím či úspěchem). K čemu je mně a dalším hráčům jako já, že jsme poctivě dřeli na své výbavě, když teď zrovna stejně nejsme v kurzu - BP se o nás téměř vůbec nestará, hra se reálně posouvá (opravdu dopředu) velmi pomalu a jsme považováni za "démony" hry, kteří všem ostatním jen všechno berou a ničí jim zážitek z hraní...

PS: Já jsem kdysi býval taky slabý a umím se zamyslet nad nejrůznějšími osudy slabších hráčů, i tím, co je může trápit a trápí; ale upřímně, dovedou to i oni? Protože jsem snad ještě nikdy neslyšel, že by takový hráč řekl:

"Jé, "chudáci" ti ultraelitky, tolik se dřeli ještě za starého těžkého DO, aby se dostali nahoru a dneska na ně BP stejně kašle a hra je taková, jaká je..."

ExPost: Jinak jsem opravdu zaražen, že ani Trixta, ani Korbena nechytla snad jediná z mých "vznešenějších" a nostalgičtějších myšlenek, které jsem se v 1. příspěvku snažil nadhodit. Ok, ten příspěvek byl (a myslím si, že částečně oprávněně) expresivní, ale to jsem tu opravdu sám, co je tak vyhraný/"starý"/"schopný" (sehnat si dobrou výbavu atd.), že se do mě nikdo neumí pořádně vcítit a nikoho nechytla jediná z mých myšlenek? Vždyť jsem přeci už v rámci onoho prvního příspěvku kladl důraz především na ně, a ne na to, abych tu nedejbože urazil někoho druhého.

- ať uvedu konkrétní příklad: To si tu nikdo nevzpomíná např. na RPG Gothic I a II, Serious Sam sérii, Warcraft III na těžkou obtížnost atp.?? Nebyly to tehdy náhodou ty opravdové pocity, když se konečně něco na popadesáté povedlo? Na druhé straně k čemu vede, že se vše v DO čím dál více a více zjednodušuje. I kdyby se dalo všechno (téměř) zadarmo a hned, pořád se najdou ti méně schopní, kteří si budou jen a jen stěžovat, a ti více schopní, kteří to stejně nepotřebovali... Akorát se strmě vytrácí pocit, že je DO určitým způsobem hardcore hra a pořádná dřina - kterou by měla být (dle mého názoru) především...

Naposledy upraveno: 26/2/16
  16. Korben

Korben User

Preto ma tvoj príspevok zarazil a reagoval som tak ako som reagoval.

Nemám moc rád, rozdeľovanie a posudzovanie flaxač a eliťák. Všetci sme boli flax a slabý a zas každý má možnosť vypracovať sa na elitného hráča.
    Hráči ktorý hru hrajú od doby, keď ešte nebola LF4 ani PET a ani profil pilota, tak si museli prejsť tým, že najprv mali účet full LF3 a iris , čo bola v danej dobe elita a hlavne sa hráč na tu výbavu namakal. Dnes takú výbavu dosiahne hráč za pár týždňov a mnohý budú pri tom ešte plakať. Tak samozrejme taký hráč naštve a odporúčame mu piškvorky.
    No aj tak treba akceptovať terajší priebeh a smerovanie hry a netreba akcie a možnosti v hre nazývať "šaškarnou".
    Nieje jednoduché vymyslieť nejakú dobrú akciu, ktorá by bola pre všetkých hráčov a aby boli všetci hráči spokojný.
    Vždy tu bude nespokojnosť či už slabších, alebo silných.
    Slabší budú nadávať že sa silný zas nabalia a je medzi nimi veľká priepasť a silný zas, že sa im pre tie úlohy neoplatí zapnúť ani hru, lebo to je pre nich brnkačka.

Skús sám niečo vymyslieť, kde by boli všetci spokojný a dám okamžite palec hore.
    Na fóre je založené vlákno, aby hráči vymysleli nejakú hru pre fórum a je tam jeden príspevok. Nieje problém urobiť akciu, problém je akciu vymyslieť a ešte je tu jeden problém a to sú hráči, ktorý nič iné nerobia, len hľadajú možnosť ako podvádzať a práve pre takých sa hra kazí, lebo BP potom musí hľadať riešenie problému, čo mnohokrát znepríjemní hru práve slušným hráčom.

Tak že pri akciách máš možnosť ich akceptovať, alebo ignorovať. Ak niekto napíše že akcia je super a tebe sa nepáči, tak sa dá reagovať aj menej agresívne a diskutovať bez osočovania, inak nastáva reakcia ako v tomto prípade. ;)

17. -baghira2-

-baghira2- User

47. miesto.

Koncom augusta minulého roku 2015 som na GE6 obdržal titul Bojovník Arény - Warrior a veľmi ma to potešilo. Bojoval som s Enforcerom s full LF3 výbavou a 1 LF4 voči takým nebezpečným silným lodiam ako ThunderFighter z GE5 alebo MadeinChina z GE7. Dnes sú to elitní hráči s fakt desivou výbavou. A práve nad nimi som uspel, čo aj ma samotného vtedy prekvapilo.
    A prečo o tom píšem. Pretože zopár elitných pilotov z GE6 to nevedeli prehltnúť, a že vraj podľa nich si ten titul nezaslúžim.
    Len nechápem prečo? Bolo to veľmi tvrdé a s ThunderFighter som vyhral len s minimom hp. Ale predsa, dvakrát po sebe.
    Bol to veľmi vyrovnaný a veľmi dobrý zápas. dvoch súperiacich golíkov. Iste z GE6 budú namietať že som len stíhačková vega a nič viac,
    pretože s ňou ma tam vidia najčastejšie lietať. - lenže kým oni v tej dobe hodne používali promérium a seprom v aréne. Mne tie zápasy vyšli bez akejkoľvek rudy. - Prečo to spomínam?
    Pretože témou je tréningová aréna. Taktiež aj včera 2 marca 2016, som bojoval výlučne len s x1 laserom, ECO-10 a s raketkami PLT-2026 na pusatke. Síce ma viackrát pukli, z čoho som si vôbec nič nerobil. ale vďaka tomu som získal 2690 jednotiek UCB-100. + nejaké urídium.

Problém je tu však v tom, že niektorí ľudia čo sem píšu nariekajú len preto; že vidia pohár poloprázdny, pretože by ho chceli vidieť plný.
    Mne je však omnoho milší ten poloprázdny pohár, ako úplne prázdny. A v tom vidím dosť zásadný rozdiel.
    Takže pre tréningovú arénu, palec hore. Trochu viac skromnosti, by niektorým akože "elitným" hráčom fakt nezaškodilo.
    A to som pod tým vlastne chcel povedať, že je umenie; sa vedieť tešiť aj z toho mála, čo sa ponúka.

≈ΖĮ©ĦMαĵŝŧ€®≈[VWV™] O hráča jaraxxx123 sa neobtieraj, ani ho osobne neznáš. na cz3 je to full elitný čestný hráč s veľkým srdcom.
    A rozhodne mu ani len po členky na nohách nesiahaš.

Naposledy upraveno: 4/3/16
  18. Můj názor na TA potažmo UBA je ten, že je to dobrý nápad, ale momentálně je díky různým způsobům jak si zajistit nejen slabého soupere, ale i pushingem kdy tam skáčou někteří jedinci díky nataveni slabe výbavy spolu, tvoří se úcty jen pro sestřely v UBA na zvýšení bodového skóre a náhodně dokáže vyhrát sezónu třeba 13 hráčů na servru, opravdu mrtvá. Nestezuju si na spotřebu munice a na to že prodělával to k tomu patří. Když tam vlezu chci do toho jít naplno abych vyhrál, ale z těch důvodu co jsem napsal výše, tam teď odmitam chodit. Dokud BP neupravi nějakým způsobem výběr soupeřů je aspoň pro mě teď UBA pase

19. |Oromë|

|Oromë| User

♣Tuareg♣ Presne tieto problemy sme uz hlasili, bohuzial my toho viac urobit nemozeme a musime len cakat ci BP urobi casom zmeny v arene.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  20. kubula80

kubula80 User

Mě se stala jiná příhoda pustil jsem si arénu začal boj a z ničeho nic jsem bral 200 dmg hrači obě kola .... mam to i na dále a nevim co s tím mam dělat kdo mi s tím poradí ?