Diskusia: UBA aréna

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Korben, 2/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. =Marvin=

=Marvin= Guest

kubula80 nepoužíváš náhodou při boji formaci X?

pomstačernéhopantera tohle ocenil(a).
  2. -baghira2- - Když je to tedy UltraElite hráč, tak ať se tak i trochu chová a mluví (a neobdivuje, že za 100 soubojů v UBA dostaneš +- 40k bílé - jako z jedné ubohé Bety). Každý přece dnes ví, že s týdenním slevákem za 50 Kč (pro slováky za 1,5 €) udělá každý schopný hráč během onoho týdne, co mu sleva běží cca 2 miliony bílé úplně na klid. A hádám, že tu nejsem jediný, kdo si o minulém Halloweenu párkrát zašel do ToTka, a i když jsem s tím nepočítal (neměl jsem double boxy a sbíral jsem muniční boxy vesměs lodí), tak mi tam NPC droply asi 750k demanerské munice, přes 500k bílé a statisíce Hellstorm a UBR raketek.
    Ve jménu tohoto si opravdu dovoluji nazývat prachsprostými drobnými to, co UBA dává. Nejen, že je velmi nevyladěná na několika frontách, jak dobře popsal ♣Tuareg♣ - jednoduše kdo má kontakty a neštítí se podvádění, tak ji vyhraje za zcela minimální spotřeby munice a zdrojů narozdíl od lidí jako já, kteří když už by do ní šli, tak naplno, se vším (což je samozřejmě nákladné) - férově a poctivě. Takže promiň, ale za takových podmínek je daleko lepší jít si zalovit na normální mapu než bojovat na zkompromitované bitevní platformě (kterou hráči začali přečůrávat a obcházet stejně, jako kdysi JPA, která je dnes už nějakou dobu zrušená)

Naposledy upraveno: 13/3/16
    svi1 a Deborka[TVL] tohle ocenili.
  3. kubula80

kubula80 User

Ano používám formaci X

4. Tomas91

Tomas91 User

Formacia X nieje vhodná na hráčov:

Formace X
    Tato formace má ve 3D zobrazení speciální vzhled.

Doplní tvou řídící jednotku letounů o formaci X.

- 100% zisk cti

Tvé lasery nezpůsobují žádné poškození nepřátelským hráčům

+5% k laserovému poškození proti vetřelcům

+5% k zisku BZ za zabité vetřelce

+8% k zásahovým bodům

Za předpokladu, že máš 4 nebo více letounů, můžeš tuto formaci po zakoupení používat dle libosti.

pomstačernéhopantera tohle ocenil(a).
  5. S tím plně souhlasím,ale netrápí mě že bych tam snad narazil na slabou lodičku ba právě naopak poslední dobou Já major začátečník narážím z 90% na soupeře s hodnostmi plukovní začáteční,plukovník ba i generál samozřejmě všichni ful hercul a LF čtverky mají snad vyupgradované na lvl 60.Já tam skáču s golem na kterém mám také full LF 4 jenže polovina z nich ještě upgrady nemá a štíty mám všechny mezi lvl 9 a 8 protože v UBA neplatí zvíhodnění sepromem ani boostery tak čtyřkovou municí beru okolo 40k,kdežto soupeři berou 80-100 kdyby bylo jen to řeknu si NJN jsem ještě slabší musím na sobě makat,ale co mě zaráží že ani jednomu ze SUPEReliťáků nesberu jediný milimetřík štítu i když střídám čtyřkovou s RSB co to dá a soupeř mě smahne na pána protože má dostřel přez celou mapu aniž by popoletěl ze svého rohu.Každopádně bych čekal,že systém vybírá soupeře podle nějakých krytérií tak aby byli šance co možná nejvyrovnanější a aby vyhrál ten lepší bojovník zatím tomu tak podle mého názoru zdaleka není.

6. HEROBRINE

HEROBRINE User

Mě by zajímalo ,jestli se bude řešit toto?
    1. ANDRE1303
    1. -_-1303
    1.☠BOXER☠1303
    1.KendricK1303
    1.vossiк•is•кіиg1303
    1.ŞŊÎPĘZ†ŤažkoHoZabiť†1303
    Někdo je holt šikovnej a je to v pořádku? server cz 1

-Kaperko- a -Neptun- tohle ocenili.
  7. Korben

Korben User

Čo sa má na tom riešiť ?

8. -Kaperko-

-Kaperko- User

to iste aj na nasom serveri.. jeden dohodnuty klan zamerne nahra rovnaky pocet bodov a vsetci maju rovnaku odmenu za 1 miesto..
    edit: Toto je zamerne, nielenze ide hracov z jedneho klanu, ale aj o hracov co na UBA uz top miesta viackrat ziskali. server GE6.

Sezóna Carnival Season 2016 ~★»ПΣƧQЦIĶ«★~
    Sezóna Carnival Season 2016 ÅŁҒå
    Sezóna 01.2016 «СЪВРЕМЕННИК»
    Sezóna Frost Season LOLZER™
    Sezóna 11.2015  ╠Ḟầṋṱạṥỿ╣™ 
    Sezóna 10.2015 Matveï〘☭〙•H€JA•

-gαℓαтηý-ρσяσѕт-300
    1. Matveï〘☭〙•H€JA•300
    1. ÅŁҒå300
    1. LOLZER™300
    1. ~★»ПΣƧQЦIĶ«★~300

Naposledy upraveno: 20/3/16
  9. PaiMei

PaiMei User

Korbene, asi to, že ti hráči se domluvili a všichni získali první cenu.
    Jak toto ale řešit a dokázat, že se takto stalo nevím.
    Na CZ3 to bylo úplně stejné.

10. PaiMei, myslím, že to není proti pravidlům. To máš jako když dva lovci spolupracují, mají TS, domlouvají se :D. A tady se domluvili, že se jim ten zlatý disajn líbí, tak proč o něj BP nepumpnout vícekrát. Také můžeš do arény a vyfouknout jim ho :D. Tohle bych jako využívání bugu neviděl.

11. No ja bych spis rad vydel jak probiha to bodovani,uz sem opet z UBA otravenej,nekoho sundam ja dostanu bod i kdyz sundam vyssi hodnost a nebo stejnou a kdyz sunda nekdo me tak dostane bodu daleko vic

12. PaiMei

PaiMei User

Není to podle mě bug, ale obyčejná lidská vyčůranost. Svým způsobem podvod, i když zřejmě neprokazatelný.

edit: do UBA nechodím, stojí to moc munice, času a celkově mě formát UBA nebaví. Design jim nezávidím, těch mám a stejně používám tak tři. Jde spíše o to, o čem například Korben často píše a to je, kde je možnost, tak to šlohni, obejdi, využij apod. A to se mě jako člověku příčí.

13. Dostat se na první místo stojí spoustu času a střeliva, dokud něco takového nezakážou ve FAQ, platí "co není zakázáno, je povoleno"

14. PaiMei

PaiMei User

Máš pravdu. Jednou jsem UBA zkusil vyhrát, no, skončil jsem druhý a byl jsem relativně spokojený. O první místo byl boj.

15. JAké je teda to bodování já dostanu 1 bod ale ostatní za me dostavají mnohem více

16. 41_puni_41

41_puni_41 User

Ja by som povedal, že to podvod je. Museli sa strielať navzájom aby to zvládli lebo to bolo zo dňa na deň čo sa tam niektorý obiavili. A ešte 2 účty by mali mať rovnakú IP adresu. Lebo to vyhral jeden "autobot".

17. Korben

Korben User

18. 41_puni_41

41_puni_41 User

Keď niekto dokáže lietať 2 mesiace v kuse, cely deň bez toho aby zobral jeden boxik (PET mu samozrejme zbiera), má nostromo, PETa na 8 aby môhol kúpiť trojkove veci do peta a keď už nielieta ako "automat" striela vlastnu firmu z tými čo vyhrali túto UBA.
    Za tie dva mesiace spravý Apis, Zeus + Full.
    Myslim si, že keď sa skontrolujú IP adresy tak sa najde zhoda :)
    Na VRU su asi další 3 hráči ktorý majú tiež príznaky "autobotov".

19. Korben

Korben User

Priame dôkazy napíš na podporu a tak isto aj hráčov, ale pozor, priame dôkazy.

20. 41_puni_41

41_puni_41 User

Aké su to priame dôkazy ? IP adresy hračov ? screen ako ho mam 30x v deničku ? video s tým ako za nim lietam hodinu bez toho aby zobral box ? alebo ako mam chapať priame dôkazy ?