Diskusia: UBA aréna

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Korben, 2/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 41_puni_41

41_puni_41 User

Máš neake "priame" dôkazy ?

2. TRIXT

TRIXT User

pomstačernéhopantera tohle ocenil(a).
  3. Korben

Korben User

41_puni_41,Ty tie dôkazy máš?

HEROBRINE, alias ZOHAN,

1. Ja som to tu už písal, stačí len čítať.
    2. V prípade nepravdivého obvinenia, môžeš a môže to byť s pravidla na dobu určitú.
    3. Ja to tu nemienim riešiť vôbec. To si má vyriešiť BP. Osobne by som riešil každý podvod, perma banom na účet.

Pokiaľ nevidím priamy dôkaz na podvod, tak to nemám čo riešiť. To že sa 10 hráčov dohodne, že nahrajú rovnaký počet bodov, nieje dôkaz. Je to len tvrdenie, nič viac. Aký je dôkaz, že sa zostrelovali v aréne formou dohody? Alebo si to máme len tak vymyslieť, len preto že to tu niekto tvrdí? To už by nikomu nevadilo že dostanú ban len na základe tvrdenia?

4. HEROBRINE

HEROBRINE User

cituji:Tak že ak tu máme niečo riešiť, tak tu chcem ID, alebo profily hráčov,server, dátum kedy k súbojom prišlo. To je minimálny základ na začiatok.

Tomu mám rozumět,že poskytnu Vámi vyžádané informace a tomu Vy říkáte tzv, "přímý důkaz" ????

Jen na okraj? Buď jsem opravdu hloupý člověk,nebo neumím číst?Opravdu jsem nenašel vysvětlení,co to je přímý důkaz a podle toho ,co tu psal jiný hráč v tematu,tak nevím jaké podklady dostává tzv. německá podpora a ti také pracují asi zadarmo a hráči dostávají bany a tady nejsem schopen se domluvit na základních pojmech.?
    btw. obdivuji práci každého moderátora i admina,ale chybí mi zde nějaká rozumná komunikace nebo debata na úrovni typu... ano předlož problém,pokusíme se na to podívat,nějak se domluvíme,pohovoříme a pokusíme se nějak společně najít řešení? místo toho mi tu chybí pevně stanovené mantinely a hráčům hrozí jen ban? máš domněnku? máš důkaz? to byla chyba internetu... máš ban ?
    Opravdu asi končím s řešením věcí na foru a budu to řešit bohužel pouze na ts a na mapě...

Možná se ještě někdy ozvu,až to rozdýchám a vyspím se na to .
    s pozdravem
    Zohan (flaxáč)

5. Korben

Korben User

Ja tomu hovorím, základné informácie, ale niekomu aj to robí problém, aby niečo dodal. Už len slovné spojenie "priamy dôkaz" ma napovedať čo to znamená. Ak to nevieš tak skús dodať aspoň len dôkaz, že hráči podvádzali. Dúfam že vieš, čo to je dôkaz.

Tak za prvé, toto je fórum a nie podpora, za druhé, ako vieš, za čo dostal niekto ban od Nemeckej podpory? Vieš to len z toho že to napísal niekde nejaký hráč? To veríš všetkému čo niekto niekde napíše? Ok ja sa rád na to pozriem.

Na čo sa máme pozrieť? Na to že tu niekto obviní len tak hráčov z podvodu? Len preto že majú rovnaký počet bodov? Pokiaľ viem, tak dosiahnutie rovnakého počtu bodov je možné a nieje to proti pravidlám.
    Ty si sem hodil výpis hráčov, ktorý mali rovnaký počet bodov. Otázka znela,či sa to bude riešiť a či to je v poriadku. Odpoveď je, že nieje čo riešiť, rovnaký počet bodov nieje proti pravidlám.

Potom -Kaperko-, napísal:
    Opäť len obvinenie a dôvod je že majú rovnaký počet bodov, alebo že vyhrávajú v UBA. Na základe tohoto mám požadovať preverovanie hráčov?
    Nezabudnite ešte napísať, že tu nejaký klan kryjeme, lebo admin je v tom klane.

Tak nie, necháme to tak a bude nám úplne jedno, ak bude teba niekto obviňovať. Proste dostaneš ban, len preto že niekto napíše, že si v hre podvádzal. No a čo že to nebude pravda. Jednoducho to ten hráč tvrdí, tak to musí byť pravda. Avšak samozrejme tvoje stanovisko bude, že si to máme overiť. No tak to by sme nič iné nerobili, len preverovali podozrenia hráčov. Lebo na všetkých serveroch je toľko obviňovaní, že by sa na to musel vytvoriť samostatný team, ktorý by nič iné nerobil, avšak to by musel niekto aj platiť. Požadovaný čas moderátora, sú obetované 2 hodiny voľného času denne. Venovať tomu viac času, to je už charita, ktorú mnohý robíme, no obetovať svoj voľný čas, pre nejaké podozrenie, tak to naozaj nie.
    Tu hráči nie sú ochotný urobiť obyčajné testy, ak im hra blbne.

Tak že kľudne rozdýchavaj a bez dôkazov o podvode konkrétnych hráčov sem budeš písať zbytočne. Ani len profil pilota na hráča ste neboli schopný sem vložiť. Pár hráčov som si vyhľadal a nenašiel som nič, čo by ukazovalo na podvod. Samozrejme že som neišiel do hĺbky, no ak tam nevidím nič čo by nasvedčovalo podvodu, tak nemám čo riešiť.
    Ja nelustrujem hráčov len tak.

6. Na cz1 jsem seržant začátečník, lvl 14, [​IMG]67450787, mám aegis s LF3, 1x LF4 a B2 štíty. Nevím, na co si všichni stěžujete, právě jsem udělal 13 zápasů v UBA a měl jsem 1x seržanta, 2x kapitán začátečník, 2x major začátečník, 3x plukovník, šéf-plukovník a generál. Kde jinde bych se potkal a nechal sestřelit od tak vysokých hodností? Je to fakt super zábava a vybraní soupeři jsou naprosto na mojí úrovni.
    24.03.2016 - 12:34Byl jsi zničen uživatelem SΜОŁΚΛ♠ТΗΞ♠ŁΞGΞИÐ(Globální Evropa 7) (MMO).
    24.03.2016 - 12:33Sestřelil jsi astronauta SΜОŁΚΛ♠ТΗΞ♠ŁΞGΞИÐ(Globální Evropa 7) (MMO).
    24.03.2016 - 12:31Byl jsi zničen uživatelem SΜОŁΚΛ♠ТΗΞ♠ŁΞGΞИÐ(Globální Evropa 7) (MMO).
    24.03.2016 - 12:23Byl jsi zničen uživatelem SΜОŁΚΛ♠ТΗΞ♠ŁΞGΞИÐ(Globální Evropa 7) (MMO).
    24.03.2016 - 12:21Byl jsi zničen uživatelem SΜОŁΚΛ♠ТΗΞ♠ŁΞGΞИÐ(Globální Evropa 7) (MMO).
    24.03.2016 - 12:19Byl jsi zničen uživatelem ★ᴷᴵᴻᴳ★ÑΘ★MΣŘÇУ(Itálie 2) (EIC).
    24.03.2016 - 12:18Byl jsi zničen uživatelem ★ᴷᴵᴻᴳ★ÑΘ★MΣŘÇУ(Itálie 2) (EIC).
    24.03.2016 - 12:16Byl jsi zničen uživatelem *~».G.R.E.E.N.«~* (VRU).
    24.03.2016 - 12:05Byl jsi zničen uživatelem *~».G.R.E.E.N.«~* (VRU).
    24.03.2016 - 11:56Byl jsi zničen uživatelem ★ᴷᴵᴻᴳ★ÑΘ★MΣŘÇУ(Itálie 2) (EIC).
    24.03.2016 - 11:55Byl jsi zničen uživatelem ★ᴷᴵᴻᴳ★ÑΘ★MΣŘÇУ(Itálie 2) (EIC).
    24.03.2016 - 08:30Byl jsi zničen uživatelem †K†»--кεvιи²¹--»ĦØP€(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 08:29Byl jsi zničen uživatelem †K†»--кεvιи²¹--»ĦØP€(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 08:14Byl jsi zničen uživatelem тнє♀∂υσ♀נαяє∂²²(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 08:12Byl jsi zničen uživatelem тнє♀∂υσ♀נαяє∂²²(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 08:08Byl jsi zničen uživatelem †★»Ŧãζçðη«★†(Německo 4) (MMO).
    24.03.2016 - 08:07Byl jsi zničen uživatelem †★»Ŧãζçðη«★†(Německo 4) (MMO).
    24.03.2016 - 08:06Byl jsi zničen uživatelem тнє♀∂υσ♀נαяє∂²²(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 08:05Byl jsi zničen uživatelem тнє♀∂υσ♀נαяє∂²²(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 08:02Byl jsi zničen uživatelem •†Ħāяđḉṑřɛķıζζɛя(Německo 4) (VRU).
    24.03.2016 - 08:01Byl jsi zničen uživatelem •†Ħāяđḉṑřɛķıζζɛя(Německo 4) (VRU).
    24.03.2016 - 07:56Byl jsi zničen uživatelem †K†»--кεvιи²¹--»ĦØP€(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 07:54Byl jsi zničen uživatelem †K†»--кεvιи²¹--»ĦØP€(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 07:52Byl jsi zničen uživatelem тнє♀∂υσ♀נαяє∂²²(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 07:51Byl jsi zničen uživatelem тнє♀∂υσ♀נαяє∂²²(Globální Amerika 2) (VRU).
    24.03.2016 - 07:48Byl jsi zničen uživatelem »†Μσsτ-Шαητεđ†«ʒɵɵ(Mexiko 1) (MMO).
    24.03.2016 - 07:47Byl jsi zničen uživatelem »†Μσsτ-Шαητεđ†«ʒɵɵ(Mexiko 1) (MMO).

7. Korben

Korben User

-FOXSAMURAI-, tvoj účet má 5 rokov, ak by si hral len na jednom účte, tak si dovolím tvrdiť, že už by si mal slušný účet. Neviem čo všetko sa berie do úvahy pri výbere protihráča, no ak sa tam ráta aj vek účtu, tak sa ani nečudujem, akých hráčov si dostal.

8. To co píšeš je logické. A potom by dávalo i smysl, proč seržant začátečník, který za těch 5 let nahrál 160 hodin dostává v UBA plukovníky a generála, kteří nahráli za tu dobu 10 000 hodin a víc. Zvláště, jestli počítač bere za stejné 15 LF3 stejně jako 15 LF4 na 16 lvl a to samé štíty, potom pro mě na dalších 5-10 let UBA končí, než to někomu v BP nedojde. To je také logické :D.

9. Korben

Korben User

Ty si dáš požiadavku na boj v aréne a systém nejakým kľúčom vyberie protivníka, ktorý má najbližšie porovnateľnú výbavu. To že si dostal plukovníka, môže byť len preto, že v tom momente nebol iný hráč ktorý by mal porovnateľnú výbavu.
    Neviem prečo by si mal byť ironický? Myslíš že je jednoduché zadať algoritmus, ktorý ti vždy vyberie protivníka rovnakého ako ty? Ja osobne si nedovolím tvrdiť, že veď to sa nahodí len výbava a systém jednoducho vyberie podľa výbavy. Vypadá to veľmi jednoducho, no aplikácia do hry, už tak jednoduchá nebude.

10. Selendix

Selendix User

Jestli je dalším kritériem doba od založení účtu, místo počet nahraných hodin, tak mám další důvod tam nechodit :)

11. TRIXT

TRIXT User

To jsou samé spekulace. :D Možná je v systému zabudován docela slušný algoritmus pro výběr vhodného soupeře, ale také je možné, že když se odpovídající protivník nepodaří najít, tak systém při jeho hledání postupně posouvá hranice. Jak to ale ve skutečnosti je, to ví jen ti co systém navrhli a zrealizovali. ;)

12. Až na generála s lvl 25 vs můj lvl 14:D.
    http://de4.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=3EY76&profileCheck=5NRi9&lang=de
    Programovat neumím, i tak tam drobné rozdíly vidím. A nakonec mě nikdo nenutí do té UBA lozit.
    http://cz1.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=4Z11v&profileCheck=9CBVD&lang=cs
    24.03.2016 - 08:02Byl jsi zničen uživatelem •†Ħāяđḉṑřɛķıζζɛя(Německo 4) (VRU).
    24.03.2016 - 08:01Byl jsi zničen uživatelem •†Ħāяđḉṑřɛķıζζɛя(Německo 4) (VRU).
    Korbene máš pravdu, oni to kvůli mě stejně nezmění.

Naposledy upraveno: 24/3/16
  13. PaiMei

PaiMei User

Řešíte neřešitelné. Připomínáte mě různé diskuzní koutky na zpravodajských serverech.

Osobně si myslím, že adminy situace na mapách a UBA štve úplně stejně jako nás hráče. Jenže se obávám, že oni s tím nic opravdu nemohou dělat. A v rámci své pozice si nemohou dovolit napsat "jo máte pravdu, stojí to za prd, ti hráči tady jsou a jsou to ti a ti".
    A pokud chtějí přímé důkazy, je to proto, že si nemohou ze své pozice dovolit pracovat s komentáři typu jedna bába povídala. Právě tím, jak moderátoři odpovídají dávají jasně najevo svoji nestranost.
    Prostě nám hráčům nezbývá doufat, že BP na problémech pracuje.
    Jediné řešení tedy je nahrát video, sesbírat volně přístupná data a ty poslat tam kam se má. Ne Korbenovi nebo jiným. Co se stane pak ví bůh.
    Jinak systém pracuje, sice pomalu ale jistě. Jenom z CZ3 kolik hráčů zmizelo.

14. Korben

Korben User

-FOXSAMURAI-, Na tejto hre je najhoršie to, že hráči sa pri všetkom snažia podvádzať. Potom sa robia rôzne opatrenia, aby neprichádzalo k podvodom, avšak vždy na to opatrenia doplatia aj poctivý hráči. Čo začali hráči v aréne robiť? Liezli tam na slabej výbave aby dostali slabého hráča a potom sa preli na silnejšiu. A takto to je vo všetkom. Či už to je zbieranie paladka, alebo skupinová brána, skylab a podobne. Ja osobne by som stopoval účty za každý podvod a využívanie chyby v hre. No našťastie pre podvodníkov, tu právomoc nemám.

15. TRIXT

TRIXT User

Korben: Bohužel dle toho co slyším na TS neexistuje asi on-line hra, kde by se hráči nesanažili získat nějakou výhodu mimo rámec pravidel. :(

16. A teď mi řekni, jak mám vysvětlovat svému dítěti, což -FOXSAMURAI- je, že se nekrade, nepodvádí, zase se mi na tu hru vykašle a proto má těch 160 hodin. A mě je z toho smutno. Asi hru DO zakážu, ať mám svědomí čisté.

17. Korben

Korben User

Nuž budete si musieť spolu sadnúť a popravde mu vysvetli, ako to na zemi chodí a hlavne mu daj dole ružové okuliare. :)

18. Korben, ode mě ironie, vím, jak na to. Prostě nechci, aby tisíce dalších dětí nebylo účastníky akce banana. Já a moje rodina mezi ně patřit nebudeme :D.

19. Korben

Korben User

Veď to je chvályhodné. ;) Len škoda že takých je málo.

20. |Oromë|

|Oromë| User

Osobne som daval dokopy hlasenie kde som popisoval chyby pri vybere protivnikov. Su iste sposobi ako sa da oblbnut system a najst si slabsich superov.

Kazdopadne nejde o programy a ani o bugy. Hraci len nasli sposoby ako si nastavit konfiguracie aby im naslo slabe lode. Takze snad to casom zmenia, hlasenie uz bolo podane, viac uz nemame moc ako pomoct.