Diskusia: UBA aréna

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Korben, Oct 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Nu co jsem sylšel,tak odměny zkrouhli o dost...za výhru 500 rka a za prohru 20 urka,tak newm newm...a stejně se čeká i 3 hodiny na soupeře a nic:-D

2. metrixi ja za prohru uz dostal i nic ;.)

3. NoTimer

NoTimer User

Na to, jakou jsem z toho včera měl radost, tak teď jsem zklamanej. A to hlavně proto, že zkrouhli odměnu - z dvou tisíc uridia za vítězství na pouhých 500??
    Takže teď se mi to nevyplatí a končim s TA...

4. Pokud vám zustanou presýpačky, odlogujte i z hlavní stránky(nezavírat) odlogovat. a opetovne se prihlaste. pak to bude v poradku.

5. Prostě je to tréningová aréna a po 5 lvl už máš mít natrénováno :D Potom i to U už neni pro nikoho zajímavý.20 U je v jednom boxe :) a nyní to soupeře hledá dlouho spíš proto,že ve stejné kategorii se srovnatelným score systém těžko najde protivníka než pro to,že ba tam bylo přecpáno :D prostě to trochu zabili.Ale dalo se čekat,že ty odměny zkrouhnou.Jen nechápu takovejch študovanejch lidí tam sedí a nedovedou přemejšlet dopředu? A nastavit odměny rovnou vyváženě.Byl sem v první TA a bylo mi hned jasný,jakej prů.. to pro BP je a že jen hloupej by této jejich chyby nevyužil.To byla první chyba.Následek: kolabs serveru.Teď chyba šíslo dvě: strhli odměny tak,že jim tam nikdo chodit nebude a Průměrný hráči na to budou nadávat jak na scoremegadon.No doufám že napotřetí ty "študovaný hlavy" vymyslej nějakej kompromis a povede se jim něco mezi.Aby se to vyplatilo hlavně těm začínajícím.Právě o ty by BP měl (aspoň si myslím) nějakým způsobem bojovat. :)

Last edited: Oct 11, 2014
    -baghira2- likes this.
  6. _mnemonic_

_mnemonic_ User

No brej den.Mam otazecku jak dlouho nesmim bejt pod utokem kvuli moznosti skoku do TA?.Ono kdyz mne nastreli npc na x-7 ja sem vedle portu -doletim port a naskoci zona neutoceni -repne mne robot ,dotecou stity a stale mne to hazi ze sem podle systemu TA v rezimu PvP a stihnu jeste skocit na x-5 a sem stale v rezimu pvp je teda nutne (nehrat) jak dlouho pred zahajenim pozvani do TA ?

7. Belgam

Belgam Guest

Vazeni odmeny jsou v poradku, pouze kvuli startu TA byli odmeny zvednute. Ted jsou takove jake maji byt.

8. v tom prípade by som už len rád vedel či sa zostrely v TA počítajú do rankinov

9. Nebolo by lepšie keby v TA neboli odmeny, ale munícia, ktorá bola vyplytvaná v TA by sa po výhre či prehre vrátila späť na konto ? napr. vystrieľam 2000 x4 a 1000 x6 (ostalo mi napr. 24.000x6 a 24.000x4) a po ukončení a opustení TA by sa to vrátilo na konto (z 24.000 by bolo 25.000x6 a 26.000x4) ak by to viacerým vyhovovalo, založím anketu :)

hejtmus-prvy likes this.
  10. Foяmi

Foяmi User

Mohu se zeptat, zda někdo neví, za jakým účelem jsou v TA ti žlutí "šmíráci"?

11. Foяmi, že vraj sú to kamery, vďaka ktorým sa zapíše skóre a výhra/prehra

12. Foяmi

Foяmi User

Mě to spíš přijde jako nějaký grafický doplněk, ale budiž.

13. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Nevíte někdo jak se náhodou dostat z čekačky na boj? už asi 2 hodiny tam mám přesýpačky a nic se neděje...zkusil jsem relog,čistku PC,atd...a nic naplat...:-/

14. Sentiero

Sentiero User

Myslím, že nezbývá než dál čekat...:)
    Co jsem si všimla i u nás na servru, tak ta arena bohužel nejede asi tak jak by měla...Takže můžem jen doufat ,že to ještě upraví

Last edited: Oct 12, 2014
  15. 1980milan

1980milan User

:) no je to sila dnes som to prvy krat skusil a ze rovnocenny super vtipny su bol to dvojhviezdickovy hrac full elite poznam ho s 1s on je v prvej 10 top a ja na 580 :)

16. keby ste čítali príspevky a nielen písali našli by ste odpoveď.

17. Zdravím, když tam půjdu s titulem za sestřel a sundají mě, zůstane mi, nebo ho dostane ten co mě sundá? :D

18. zustane. tituly se nedaji prenaset mezi servrama ;-)

19. Kenny

Kenny User

Imperátore, řekl bych že ti zůstane.
    Protože tituly se nedají "převážet" ze serveru na server.. A v TA je více serverů..
    Je to jenom domněnka, ruku do ohně bych za to nedal.

20. SauronL

SauronL User

Včera jsem jen tak ze srandy počkal na portu a čekal až mi to načte soupeře. Schválně jsem tam šel s 2mi tankovými konfiguracemi a řekl jsem si že budu používat x1 ať je soupeř jakýkoli. No hodilo mi to generála začátečníka. Tak jsem ho nechal at si zabojuje a šel jsem ven :D