Diskusia: Velikonoční akce 2016

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Korben, Mar 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Korben

Korben User

2. PaiMei

PaiMei User

Jsem rád, že akce pokračují tempem, jaký BP nastolila vloni na podzim.
    Jen taková drobná otázka, tři epické mise zůstávají v seznamu úkolů i po skončení akce?

Díky.

3. Korben

Korben User

Jen drobná odpoveď. Neviem. :)

PaiMei likes this.
  4. juzof

juzof User

A do kedy bude ta akcia?

• Časový rozvrh
    o Začátek: 21. března 2016 (půlnoc MSČ)
    o Konec: 3. dubna 2016 (23:59 MSČ)

5. Ráno som bol milo prekvapený keď som na mapách videl vajíčka. Aspoň ďalšie sprijemnenie hry :)

Dik BP

6. -lovec

-lovec User

no začal jsem dělat první ukol: nazbíral jsem 2500 promerka, dalši je znič 10 uber strauner a kdyz smahnu prvniho: mise byla neuspešně ukončena :(:(:( super

7. jaritko

jaritko User

To bude asi tým, že nemáš použiť lasery.

8. -lovec Nepoužívej lasery lodě :) To by mělo být jako při misi Raketový útok, jen rakety a tuším i lasery Peta lze použít (obranný mód)

9. -lovec

-lovec User

na uber strauner tam jsou dva řádky,v prvním je znič 10 uber strauner a v druhým je znič strauner bez laseru 0/0

10. Ako najrýchlejšie nazbierať 2500 Promerka na tej mape? (4-5) :D

11. Korben

Korben User

OT post zmazaný, čo to má spoločné s akciou?

Edit: post obnovený.

Last edited: Mar 22, 2016
  12. jaritko

jaritko User

No podľa mňa len to, že ide o zadanie akciovej úlohy.

13. Korben

Korben User

Tak to sa omlúvam, moja chyba, nevšimol som si tu úlohu.

14. TRIXT

TRIXT User

*§*♫_♫-ARGON-♫_♫*§*: Těžko říct, záleží na vybavení tvé lodě. Množství suroviny získané z NPC najdeš zde: Seznam NPC

PaiMei: Dle mě úkoly po skončení akce k dispozici nebudou neb jsou na záložce akce.

PaiMei likes this.
  15. Ten ukol je teda pěkně otravnej. Projel jsem ho na poprvé jako Pája, ale 2500 promerka ze 4-5 s tím že nesmis křupnout je na palicu:).
    Jinak u uberstauneru se musí střílet jen malý uberstrauneri. Můžeš být ve skupině a kolega může střílet normálně, pet může také střílet a úkol se nezruší, pouze lod jen raketky. . Škody protum jdou jen lasery a nesmí se žádnej sundat.
    Jinak jsem mel problém, že hláška nesmíš být zničem svítila u jednotlivých částí úkolu pořád, i když už bylo hotovo a zelené. Po odlogu zašedlo. Ale to je stejně jedno, stejně se táhne celým úkolem nesmíš být zničen.;)

Last edited: Mar 25, 2016
  16. TRIXT

TRIXT User

♣Tuareg♣: Před chvličkou jsem ten úkol dodělal. Střílel jsem ve skupině a sestřelil jsem pomocí laserů několik UberStreuneR (s velkým R) a úkol se mi nezrušil. Žádná podmínka týkající se UberSreuneR v úkolu přeci není.

17. Ses si jistej, že si ty velký ustraunery střílel v té části kde byla aktivní ta část ukolu s nima? Protože v té části úkolu kde se ti zaktivní střílení ustrauneru je sestřel 10 uberstrauner + sestřel 0/0 uberstrauneR bez pomoci laseru.

18. TRIXT

TRIXT User

♣Tuareg♣: Ano, jsem si jistý. Navíc v úkolu je napsáno "Znič UberStreuner nepřátel bez použití laserů. 0/0". O UberStreuneR se tam nic nepíše.

19. Trix máš pravdu, je to tak jak píšeš. Dostal jsem se k tomu až teď. V tom úkolu je fakt "Znič UberStreuner nepřátel bez použití laserů. 0/0"
    Nevím proč jsem tam četl na konci velké R:).

TRIXT likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.